de ne benavi rio, ja sam u vušagla vječno mlad, naravska stvar ....... ali kad pređeš jednu određenu cifru godine bole, to je istina, ja bi se sutra mijenjao sa vama po tom pitanju pa makar ne znao ništa o sportu prije zubandanario_Ferdy88 je napisao/la:Kol'ko se busaš u prsa sa tim godinama, čovjek bi rek'o da si ti neki dedo sa jednom nogom u grobu, a drugom amputiranom negdje na Galipolju prije stotinjak godinajestamaji je napisao/la: ja formance-u dajem maksimalno 25, za magica-u nisam siguran ali nije ni on puno stariji![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ja u to ne vjerujem već najmanje dvije godine, ali ako će negdje osvojiti još jedan GS onda će to ovdje napravitikokakolas je napisao/la:Federer do finala i akoBogda po 18-i GS.
MaGiCa je napisao/la:jestamaji je napisao/la: dobra ti je ta sa "stari"![]()
ja formance-u dajem maksimalno 25, za magica-u nisam siguran ali nije ni on puno stariji![]()
Stari u kontekstu da bejasmo ovdje pre 5 i više godina, a ne da smo matori.
BTW, za Necka ne znam koliko ima godina, a ja ih imam 32.
ah, onda ti upadaš u staru gardu
kod nas se vrijeme računa u epohama. poznate su slijedeće:
-sadašnja tj moderna
-prije fejsbuka
-prije zubandana
-prije interneta
-prije rata
-prije olimpijade
-prije grenobla
-prije željine titule
-prije otvaranja granica
-prije (onoga) rata
-davno
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Šta su ovo američki policajci izlemali Džejmsa Blejka,šestorica ga tukla...

jestamaji je napisao/la: ah, onda ti upadaš u staru gardu
kod nas se vrijeme računa u epohama. poznate su slijedeće:
-sadašnja tj moderna
-prije fejsbuka
-prije zubandana
-prije interneta
-prije rata
-prije olimpijade
-prije grenobla
-prije željine titule
-prije otvaranja granica
-prije (onoga) rata
-davno
![]()
![]()
![]()
![]()

ubili brasno u njemuppppp je napisao/la:Šta su ovo američki policajci izlemali Džejmsa Blejka,šestorica ga tukla...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Polufinala sutra od 23:00
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A daj, tačno mi ne daju gledat. Kad oni misle da mi spavamo?shminka je napisao/la:Polufinala sutra od 23:00
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nema spavanja,biće to jedna duga i burna noćUnofficialpage je napisao/la:A daj, tačno mi ne daju gledat. Kad oni misle da mi spavamo?shminka je napisao/la:Polufinala sutra od 23:00
pa pravda za sve batine za crnce.. demokratija u praksippppp je napisao/la:Šta su ovo američki policajci izlemali Džejmsa Blejka,šestorica ga tukla...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Crno brasno?delinjo je napisao/la:ubili brasno u njemuppppp je napisao/la:Šta su ovo američki policajci izlemali Džejmsa Blejka,šestorica ga tukla...
![]()
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
hahahahahhahhaha rasistoGefufna je napisao/la:Crno brasno?delinjo je napisao/la:ubili brasno u njemuppppp je napisao/la:Šta su ovo američki policajci izlemali Džejmsa Blejka,šestorica ga tukla...
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma kad si vidio crnca da igra sah, ha ja 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jestamaji je napisao/la:-prije zubandana
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zato si najveci igrac svih vremena....jer si igrac i covjek...veliki igrac veliki covjek
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la:http://m.24sata.hr/sport/gospodin-feder ... nca-436674

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
veceras ocekujem simultanku Rogera protiv velikog protivnika ali mislim da Federera u ovoj formi Wawrinka nije u stanju dobiti,mozda jedan set ali previse dobro i sigurno izgleda a sa druge strane nije Novak pa nece biti ni kompleksa tako da ocekujem rutinsku pobjedu,na drugom mecu takodjer ocekujem jednosmjeran mec ,iako bi volio da Cilic malo zabrine Novaka mislim da govora nema o tome,igrac koji ima 13 poraza u 13 meceva protiv Novaka nema sta traziti,klasicni kompleks i skidanje gaca,jedino sto je mozda mala sansa da Cilic stvarno dobro izgleda na us openu kao i prosle godine ali ...komplekse je lako dobiti a tesko skinuti,helem finale ROGER NOVAK ....99 % jos jedan clasic ,zivi bili pa vidjeli 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.