FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
pa Azmir kad je organizovao on proteste i dao izjavu znao je da moze doci do ovoga
samo lagano i cobane sutnuti u drugu ligu
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
I on nakrivio usta.sloboda72 je napisao/la:
Lugonjić Zvonko u plavoj boji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bas me zanima obrazlozenje te "presude" je li vrjedanje ili je krsenje poslovnika. ..sta je toliko skrivio pa je kazna toliko rigorozna.
Druga stvar ocito je da se ne uklapamo u njihovu strategiju. .jer kada su dogovorili ligu 12 ubjeden sam da su dogovorili i broj srpski, hrvatski i bosanski klubova.
Druga stvar ocito je da se ne uklapamo u njihovu strategiju. .jer kada su dogovorili ligu 12 ubjeden sam da su dogovorili i broj srpski, hrvatski i bosanski klubova.
Nije on organizovao proteste vec simpatizeri Sloge.fukaratz je napisao/la:pa Azmir kad je organizovao on proteste i dao izjavu znao je da moze doci do ovogasamo lagano i cobane sutnuti u drugu ligu
On je bio tu da smiri tenzije ukoliko do istih dodje
Za drugi dio recenice nemam sta da dodam!
tuzlanska Sloboda
zlajci je napisao/la:Nije on organizovao proteste vec simpatizeri Sloge.fukaratz je napisao/la:pa Azmir kad je organizovao on proteste i dao izjavu znao je da moze doci do ovogasamo lagano i cobane sutnuti u drugu ligu
On je bio tu da smiri tenzije ukoliko do istih dodje![]()
Za drugi dio recenice nemam sta da dodam!
Sloboda Tuzla
Sad mi navijaci moramo voditi racuna da na utakmici ne pravimo neke probleme da nas ne kaznjavaju bezveze jer ocite su im namjere, otvorili su karte..
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo trebaju svi ponoviti, svako za sebe.slana_krv je napisao/la:Sad mi navijaci moramo voditi racuna da na utakmici ne pravimo neke probleme da nas ne kaznjavaju bezveze jer ocite su im namjere, otvorili su karte..
Sad mi navijaci moramo voditi racuna da na utakmici ne pravimo neke probleme da nas ne kaznjavaju bezveze jer ocite su im namjere, otvorili su karte
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja i dalje vjerujem da je ovo kazna za područje cvajte, a nikako za PL. Za sve kazne koje je Sloboda dobila, bila je od NS BIH, a nikako NS F BIH. . .
Treba biti oprezan i ne činiti ništa što može komplikovati poziciju Slobode, jer imam osjećaj da se udružuju protiv nas.
Treba biti oprezan i ne činiti ništa što može komplikovati poziciju Slobode, jer imam osjećaj da se udružuju protiv nas.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Husicu mogu samo da se sagnu i doooobro mu oglobaju k u r c i n u....na celu kolone glabatora ce bit ovo seljance iz banovica, familiju mu j e b e m...pa onda ostali iz miki maus komsije...podrska predsjedniku i napunit Tusanj u nedelju aBd...cuj,godina zabrane, ahaha. ...pa manje je ona olos u hagu dobijala, ahaha. ...nicija nije do zore
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno da se udruzuju. .. nije im prvi put....sarajevsko-hecegovacki lobi nece lako progurat ustaljene seme I talove. ...siroki, sarajevo a posebno strumfete igraju katastrofalno. ...vidjet cemo na sta ce izacTuzlak04 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem da je ovo kazna za područje cvajte, a nikako za PL. Za sve kazne koje je Sloboda dobila, bila je od NS BIH, a nikako NS F BIH. . .
Bas me zanima kakvo ce suđenje biti u nedjelju
.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidi mu se na faci da bi prodao rodjenu matersloboda72 je napisao/la:
Lugonjić Zvonko u plavoj boji.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Mater im j.ebem!
Nemojte se nadati da je vezano samo za cvajtu, jer je odluka od NSFBiH, pod cijim je okriljem i FK Sloboda, ne dolazimo iz RS-a!
Ko im j.ebe mater, izdrzali smo i gore stvari, izdrzat ćemo i ovo. Neće ovo puno naškoditi klubu u samom vođenju klupske politike.
Samo u nedjelju na adekvatan nacin iskazati čovjeku podršku, da zna da stojimo iza njega.
A vrapcicke hijene nabit da ne znaju jesul pošli ili su došli!
JEDAN JE AZMIR HUSIĆ!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nemojte se nadati da je vezano samo za cvajtu, jer je odluka od NSFBiH, pod cijim je okriljem i FK Sloboda, ne dolazimo iz RS-a!
Ko im j.ebe mater, izdrzali smo i gore stvari, izdrzat ćemo i ovo. Neće ovo puno naškoditi klubu u samom vođenju klupske politike.
Samo u nedjelju na adekvatan nacin iskazati čovjeku podršku, da zna da stojimo iza njega.
A vrapcicke hijene nabit da ne znaju jesul pošli ili su došli!
JEDAN JE AZMIR HUSIĆ!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ovi sto su donijelu ovu sramnu odluku su samo izvrsioci, nalogodavci su oni kome smeta ovakva Sloboda.....mislim da su se ono bas zayebali u ovom slucaju.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
to je to..ovo su samo produzene ruke i izvrsioci...kakav crni,zvaljavi zvonko lugonjic....taj garant nezna recenice sastavit..jaci su ovo igraci odigraliSkver je napisao/la:Ovi sto su donijelu ovu sramnu odluku su samo izvrsioci, nalogodavci su oni kome smeta ovakva Sloboda.....mislim da su se ono bas zayebali u ovom slucaju.
kratko, jasno i nedvosmisleno"Trenutno smo fokusirani na nedjeljnju utakmicu protiv Veleža te pozivam sve naše navijače da svojim prisustvom pomognu na nezadrživom stvaranju jake Slobode." - Azmir Husić
Nažalost, ispravljam se. Znači, moramo imenovati nekog drugog umjesto Azmira . ..Tuzlak04 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem da je ovo kazna za područje cvajte, a nikako za PL. Za sve kazne koje je Sloboda dobila, bila je od NS BIH, a nikako NS F BIH. . .
Bilo je fizičkog napada. . ..
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 11 sep 2015, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Imenovati prof. Begica
.
- Probisvjet
- Kontakt:
Najsmjesnije je sto hijene ne shvataju da Azmir voli izazov. 
Sloboda mjenja trenere pa Velez odlucio doci sa privremenim, da ne potrose novog na prvoj utakmici...
Napokon jedan porodicni termin utakmice trebalo bi da posjeta bude ok....
A sto se tice kazne strasno...Ali to je to, ko ima vlast uspostavlja pravila i implementira ih nako kako on hoce...
Sjetimo se samo kako uzese Slobodi mjesto u Evorpi i dadose Sirokom itd, itd...
Napokon jedan porodicni termin utakmice trebalo bi da posjeta bude ok....
A sto se tice kazne strasno...Ali to je to, ko ima vlast uspostavlja pravila i implementira ih nako kako on hoce...
Sjetimo se samo kako uzese Slobodi mjesto u Evorpi i dadose Sirokom itd, itd...
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.