dal si realan jahahahahha20le je napisao/la:Kakve napadace samo imate. Obojica dadose po go. A kod nas Fellaini igra...
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Eto vam ih u paketu. I masnu cemo staviti!!! Cjena prava sitnica.20le je napisao/la:Kakve napadace samo imate. Obojica dadose po go. A kod nas Fellaini igra...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ove sezone nas sudije pravo jebu, cist penal nije sviran.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Yebenih 29 šuteva smo imali od kojih najmanje 20 je bilo izgledan gol šansa. U životu nisam vidio ovoliko promašaja na jednoj utakmici
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakve mi ku?cine od napadaca imamo pa za ova dva gola protiv po meni ubjedljivo najlosije ekipe koja je gostovala na Emiratesu u zadnjih ne znam koliko sezona nam je trebalo 30 suteva, panjevi prazne golove fulaju...kaze ne treba napadac.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
I to bi promasili...anell je napisao/la:Ove sezone nas sudije pravo jebu, cist penal nije sviran.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Walcott 5 zicera imao.
Igra dobra, realizacija ocajna. Steta sto City zabi u 90-oj minuti
Igra dobra, realizacija ocajna. Steta sto City zabi u 90-oj minuti
Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Sumnjaš u Santiaga ?Gunner4 je napisao/la:I to bi promasili...anell je napisao/la:Ove sezone nas sudije pravo jebu, cist penal nije sviran.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Kapiten, lider, ledjend bi sutao i to pravac golman.anell je napisao/la:Sumnjaš u Santiaga ?Gunner4 je napisao/la:I to bi promasili...anell je napisao/la:Ove sezone nas sudije pravo jebu, cist penal nije sviran.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Re: RE: Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Jah ja zaboravio da je ledjend uso. To bi Artetitis lagano rijesio.Gunner4 je napisao/la:Kapiten, lider, ledjend bi sutao i to pravac golman.anell je napisao/la:Sumnjaš u Santiaga ?"Gunner4" je napisao/la: I to bi promasili...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ima li link za highlights 
Citam komentare i zao mj jer ova ekipa moze daleko da je boljeg špica
http://arsenalist.com/f/2015-16/arsenal ... -6-23.htmlAA23 je napisao/la:Ima li link za highlights
Čisto sumnjam da su tu sve šanse
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: RE: Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Klupska legenda i najčešći dizač trofeja u Engleskoj u zadnje tri godine je promašila penal samo jednom, onda kad je džomet u njemu htio pokloniti Fulhamu bod...i uspio.anell je napisao/la:Jah ja zaboravio da je ledjend uso. To bi Artetitis lagano rijesio.
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Samo da znas Cazorla je najgori bioAA23 je napisao/la:Ima li link za highlights
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Re: RE: Re: RE: Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Abd za koju godinu ce biti ispred stadiona sa Henryem, Adamsom i BergkampomArtetitis je napisao/la:Klupska legenda i najčešći dizač trofeja u Engleskoj u zadnje tri godine je promašila penal samo jednom, onda kad je džomet u njemu htio pokloniti Fulhamu bod...i uspio.anell je napisao/la:Jah ja zaboravio da je ledjend uso. To bi Artetitis lagano rijesio.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Šuška se da će i 2028. kada istekne dogovor o imenu Emirates za stadion novi naziv biti King Ken Mikel.anell je napisao/la:Abd za koju godinu ce biti ispred stadiona sa Henryem, Adamsom i BergkampomArtetitis je napisao/la:Klupska legenda i najčešći dizač trofeja u Engleskoj u zadnje tri godine je promašila penal samo jednom, onda kad je džomet u njemu htio pokloniti Fulhamu bod...i uspio."anell" je napisao/la:Jah ja zaboravio da je ledjend uso. To bi Artetitis lagano rijesio.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Re: RE: Re: RE: Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Pravi se statua, malo ih muči savršenost legendine frizure. Poza: diže pehar.anell je napisao/la:Abd za koju godinu ce biti ispred stadiona sa Henryem, Adamsom i Bergkampom
I zasluženo, moram reći. Henry, Adams i Bergkamp su titule osvajali sa Henryjem, Adamsom i Bergkampom, a Arteta sam sa sobom pa ti vidi.
The Mikel Angel StadiumArsen Mikel stadium
Ne vrijedi, valja mi naruciti dres...lagano ledjend na ledjima.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ali ko je Cazorla gospodin. Mikel danas nije ni ušao na teren, a on mu odmah daje kapitensku traku. Respect za Mikela!
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.