Samo da ti dam plus za ovo napisanoJonSnow je napisao/la:Problem je što na forumima općenito ima jako malo objektivnih ljudi. Ovdje npr ima ljudi koji ili ne dozvoljavaju ni trunku kritike prema igračima i selektoru pa to lično doživljavaju kao napad ili su psihopate koji samo čekaju grešku igrača pa da nakucaju 10+ postova kako je taj igrač loš. Za svakog igrača imaš barem po jednog trolla koji sjedi pored tv- i drka na svaku pa i najmanju grešku naših igrača, od Džeke pa do Begovića.AmirBvB je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali pogledah tri gola koja je primio, on apsolutno nije kriv ni za jedan!
Prvi gol, loše postavljanje odbrane, dva golmana ne bi ono odbranila.
Drugi gol, perfektno pogođen šut, nije postavljen blok, pružio se koliko je mogao, ali Naismith je bio isuviše precizan.
Treći gol, potpuno ispala odbrana, situacija 1 na 1, za mene lično, čista glupost kriviti golmana...
Nisu mi jasni ovi pljuvači i oni koji žele loše našem UBJEDLJIVO najboljem golmanu kojeg smo ikad imali. Čovjek je igrač aktuelnog prvaka Engleske, umjesto da nam bude čast, mi nalazimo mane u glupostima i samo tražimo zamjerku.