Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Polako ljudi, necemo pretjerivati. Pobjeda je bitna, solidan protivnik, samo da nastave ovako.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Da, a da bi napravili dobar korak ka 1/8 moraju sad Manci otkinuti bod/ove dok je prilika za to. Pobjeda Psv-a je zakomplikovala ovu grupu.samo_lijevo je napisao/la:Polako ljudi, necemo pretjerivati. Pobjeda je bitna, solidan protivnik, samo da nastave ovako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I trebaju razmišljat o budućnosti , pobjeđuj sad sve što možeš kupi bodove jer sad se od Wolfsburga očekuje da svaku godinu igra LP , a oni definitivno ne žele svoje mjesto do 1/8 tražit iz zadnjeg pota svake sezone .
- 1946
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mlatnut PSV-a u oba meca i eto sigurnog prolaska.
Sasvim realno ocekivanje. Ali polako, korak po korak.

- akisarajevo92
- Kontakt:
nije samo volfsburg imao sinoc problema s navijacima, npr i siti je tu imao problema bilo je supljina na tribinama al od njih se ocekuje jer nemaju navijace al opet protivnik je bio juve tako da je to sramota; uglavnom volfsburg nije klub sa nekom strasnom tradicijom u njemackoj tako da je razumljivo mala posjeta na neatraktivnog protivnika plus volfsburg nema strastvene navijace svog kluba kao sto imaju dortmund, bajern, salke, leverkuzen, gladbah itd.akisarajevo92 je napisao/la:Poluprazne tribine u meču lige prvaka i atmosfera za qrac.
nazalost nogomet se sve vise igra zbog novca a sve manje zbog navijaca, to ce dinamo pokazat veceras jer su napumpali cijene ulaznica i tako onemogucili navijacima bajerna i arsenala iz regije da pogledaju svoj tim..
U UEFA takmicenjima postoji ograničenje broja navijača na stadionima. Otprilike to ograničenje negdje dođe oko 5-10% od ukupnog kapaciteta. Npr, Allianz Arena prima 75hilj, a kad su tekme LPa u pitanju maksimalan broj je oko 69,70 hiljada. Tako da najčešće te prazne tribine budu negdje gdje su nama vidljive i tako mislimo da fali određeni broj navijača.coelho41 je napisao/la:nije samo volfsburg imao sinoc problema s navijacima, npr i siti je tu imao problema bilo je supljina na tribinama al od njih se ocekuje jer nemaju navijace al opet protivnik je bio juve tako da je to sramota; uglavnom volfsburg nije klub sa nekom strasnom tradicijom u njemackoj tako da je razumljivo mala posjeta na neatraktivnog protivnika plus volfsburg nema strastvene navijace svog kluba kao sto imaju dortmund, bajern, salke, leverkuzen, gladbah itd.akisarajevo92 je napisao/la:Poluprazne tribine u meču lige prvaka i atmosfera za qrac.
nazalost nogomet se sve vise igra zbog novca a sve manje zbog navijaca, to ce dinamo pokazat veceras jer su napumpali cijene ulaznica i tako onemogucili navijacima bajerna i arsenala iz regije da pogledaju svoj tim..
@muamerc znam ja za to pravilo, ali te tribine budu grupisane na jednom mjestu i prazne i bas se primjeti, a ta prazna "prosarana" mjesta sto mi vidimo na velikoj tribini su uzrokovana preskupim ulaznicama.
fudbal kad je tek osmisljen je bio igra koju igra sirotinja da zabavi bogatase, a danas gomila bogatasa igra da zabavi nas sirotnju kojoj daju preskupe karte, ima jos par klubova koji imaju pristupacne karte svom profilu navijaca i to vecinom u njemackoj
fudbal kad je tek osmisljen je bio igra koju igra sirotinja da zabavi bogatase, a danas gomila bogatasa igra da zabavi nas sirotnju kojoj daju preskupe karte, ima jos par klubova koji imaju pristupacne karte svom profilu navijaca i to vecinom u njemackoj

I ja bih volio da gledam Bobija Fišera (znam, umro je) kako igra al nema...Ko ima para prati elitu, ko nema - ne prati. Danas je to tako.coelho41 je napisao/la:@muamerc znam ja za to pravilo, ali te tribine budu grupisane na jednom mjestu i prazne i bas se primjeti, a ta prazna "prosarana" mjesta sto mi vidimo na velikoj tribini su uzrokovana preskupim ulaznicama.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Vcrs osim Bayerna u grupi E svoju utakmicu ceka i Leverkusen, u grupi sa Bate Borisov, Roma, Barcelona, vecerasnja utakmica i pobjeda je imperativ za Apotekare, bodovi se ne bi trebali gubiti protiv bjelorusa koji ce sigurno ici na sve ili nista jer i njih su vec otpisali na samom pocetku, a znamo od proslih godina da mogu zagorcat zivot i najvecim klubovima !!
Stoga veceras ocekujem od njemaca 2 pobjede a ne polovican ucinak kao proslu noc
Stoga veceras ocekujem od njemaca 2 pobjede a ne polovican ucinak kao proslu noc

FC Bayern !!!!!
5 penala za Bayern u svim utakmicama ove sezone ako se ne varam. Da oni to ne žele postaviti neki novi rekord? 

u današnjem društvu spomeneš da je Bundesliga bolja od Premiershipa; šok na ulici, u kafani, usta raskolačena do poda, svi se nešto krste podsmijavaju i odma te popljuju ljubitelji "najatraktivnije", "najbolje", "najzanimljivije" lige na svijetu i et dođe prvo kolo LP Nijemci 3 pobjede, Englezi 3 poraza, mislim da ova liga polako gubi trku sa BL i Primerom, ne ove godine ali sljedeće ili one tamo BL ih prestiže.
Zdena04 je napisao/la:5 penala za Bayern u svim utakmicama ove sezone ako se ne varam. Da oni to ne žele postaviti neki novi rekord?

6 utakmica 5 penala, nije loše.

Večeras 2/2, Leverkusen bio klimav, ali više nego dobro se završilo.
Sutra očekujemo bar još dvije nove pobjede, a ko zna, možda i Augsburg iznenadi malo poljuljane Baskijce.
Bundesliga ih je već prestigla, a kako stvari stoje ova sezona će biti najlošija za Engleze u zadnjih 15-20 godina.coelho41 je napisao/la:Englezi 3 poraza, mislim da ova liga polako gubi trku sa BL i Primerom, ne ove godine ali sljedeće ili one tamo BL ih prestiže.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 16 sep 2015, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar nastup Bundesligasa, tri pobjede i jedan poraz je svakako dobar rezultat ali da bi bio jos bolji potrebno je sutra da barem dvije od tri ekipe dodju do pobjede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da Gladbach nije zalutqo u Ligi prvaka i da je umjesto njih Bvb, bila bi ovo seksualna sezona za bundesligase. Wolfsburg, Bayer i Bayern su belaj za svaku ekipu , Bvb-u ce tesko neko moci parirati u Europa ligi.
Valjda ove nesrece iz Gladbacha osvoje poneki boda, amin!
Bayer opet presingom unistava protivnike, aferim momci.
Valjda ove nesrece iz Gladbacha osvoje poneki boda, amin!
Bayer opet presingom unistava protivnike, aferim momci.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- samo_lijevo
- Kontakt:
I drugoligasa, izuzev St. Paulija. Oni to zele pokazati stvarnim akcijama.Omerbavarac je napisao/la:
Naredno kolo ce ovaj natpis krasiti dresove svih Bundesligasa.
- bistrikboy
- Kontakt:
oplakah hahahhahaha

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakva zrelost Augsburga u prvom poluvrijemenu, samo da ovako nastave.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 17 sep 2015, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Odlicno prvo poluvrijeme Schalke-a i Augsburg-a...Nadajmo se da ce tako biti i u drugom poluvremenu i da ce Bundesliga imati odlicnu sedmicu u Evropi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.