Ali je zato i skuplji bar duplojurisicduska je napisao/la:Bolje nego Ješić duplo.
Mada ne vjerujem da je Cici uopšte opcija,čovjek je u Kataru čini mi se.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ali je zato i skuplji bar duplojurisicduska je napisao/la:Bolje nego Ješić duplo.
Bijaše vudiRN87 je napisao/la:Akobise ovaj hursta
Istako, pokazo damu je u kvrnoj slici liderstvo
Neka on bije do zime
Ona celava lija stara neka u tome mijanmaru kara
Nama treba svasta, a to svasta trenutno od slobodnih trenera ima jedino Jurgen Kloppbordobijeli je napisao/la:meni ovaj jesic izgleda kao najbolja opcija,mislim da bi bio dugorocno rijesenje bar 3 godinenama treba trener zeljan rada a ne neko ko ce uzeti lovu sto je neko ime i otici na kraju sezone
Ima magath nabit snagu iZip je napisao/la:Nama treba svasta, a to svasta trenutno od slobodnih trenera ima jedino Jurgen Kloppbordobijeli je napisao/la:meni ovaj jesic izgleda kao najbolja opcija,mislim da bi bio dugorocno rijesenje bar 3 godinenama treba trener zeljan rada a ne neko ko ce uzeti lovu sto je neko ime i otici na kraju sezone
Kakvi smo slabog srca, nakon 3 mjeseca jos cemo zaliti igrace kad ih Magath nacepibojler je napisao/la:Ima magath nabit snagu iZip je napisao/la:Nama treba svasta, a to svasta trenutno od slobodnih trenera ima jedino Jurgen Kloppbordobijeli je napisao/la:meni ovaj jesic izgleda kao najbolja opcija,mislim da bi bio dugorocno rijesenje bar 3 godinenama treba trener zeljan rada a ne neko ko ce uzeti lovu sto je neko ime i otici na kraju sezone
znanja ne manjka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.