Ma nije toliko ni bitan Milicevic, nego princip. Daj neka se vise dogovore kako kako ce nastupati u ovakvim slucajevima. Ne mozes najaviti igraca, pa sutiti dest mjeseci kao da ne postoji, a ovaj igra sve boljeCartman je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto toliko price o liku koji ce uskoro napunit 30 godina? To jest Milicevic. Zar na takve igrace treba trosit vrijeme? Je li se tako podmladjuje repka?
.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
SjeverniVjetar
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nama trebaju Suljić, Bektić, Efendić, Hadžikić, Burnić, Curović, Omerović...
Suljić i Curović prije svih.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
To da. Generalno mislim da je bolje nista ne pricat u javnosti uopste. Evo ovaj lik iz Feyenoorda na primjer, vrlo moguce da ce Srbija sada bacit oko na njega. Kao sto je se desilo sa Gudeljom.SjeverniVjetar je napisao/la:Ma nije toliko ni bitan Milicevic, nego princip. Daj neka se vise dogovore kako kako ce nastupati u ovakvim slucajevima. Ne mozes najaviti igraca, pa sutiti dest mjeseci kao da ne postoji, a ovaj igra sve boljeCartman je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto toliko price o liku koji ce uskoro napunit 30 godina? To jest Milicevic. Zar na takve igrace treba trosit vrijeme? Je li se tako podmladjuje repka?
.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne može ni to, jer će ga onda 'ogar i slični kritikovati da ništa ne radi, imaju oni metodu za sveCartman je napisao/la:To da. Generalno mislim da je bolje nista ne pricat u javnosti uopste. Evo ovaj lik iz Feyenoorda na primjer, vrlo moguce da ce Srbija sada bacit oko na njega. Kao sto je se desilo sa Gudeljom.
Ove kvalfikacije i da budu neuspjesne (ne daj Boze), Mesa treba da ostane jos jedan ciklus.
Sad se okrenuti ovim utakmicama, eto pise se da bi se Miske i mozda Salihovic mogli vratiti, uz njih mozda i Hodzic iz Dinama ili neki igrac sa papirima da dođe da se Vels, Kipar odrade pa i baraz.
Sad se okrenuti ovim utakmicama, eto pise se da bi se Miske i mozda Salihovic mogli vratiti, uz njih mozda i Hodzic iz Dinama ili neki igrac sa papirima da dođe da se Vels, Kipar odrade pa i baraz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
SjeverniVjetar
Nadam se da je Mesa poduzeo neke konkretne korake , prije nego sto ga je spomenuo. Sada moze ocewkivati da ga se proziva po pirtanju Vejinovica.Cartman je napisao/la: To da. Generalno mislim da je bolje nista ne pricat u javnosti uopste. Evo ovaj lik iz Feyenoorda na primjer, vrlo moguce da ce Srbija sada bacit oko na njega. Kao sto je se desilo sa Gudeljom.
Yebi ga, mi smo u takvoj situaciji, ovisimo o dijaspori sektori moraju da osmisle i usvoje neku strategiju, inace ce po pitanju svakog potencijalnog biti drama. do sada se sve radilo stihijski "drzi vodu, dok majstori odu
Ali to ti je princip spojenih posuda. Da oni rade u savezu kako treba bili bi i Burnic i Milicevic unutra ima 6 mjeseci. Ako ne rade nece dovesti niti jednog.Virtu4l je napisao/la:Nama trebaju Suljić, Bektić, Efendić, Hadžikić, Burnić, Curović, Omerović...
Koliko buke digoste vas dvojica oko ničega...
DRUG NEBI TI PUNCA
Vjerovatno sam ja jedan od te dvojice.bagrcavi je napisao/la:Koliko buke digoste vas dvojica oko ničega...
Kakve buke legendo trebamo rezat na svakog clana saveza. Dobija nas tko got stigne. Mlade nam samaraju totalni amateri. Seniori gube od Cipra i Izraela. Imamo igrace dovoljno dobre da se ne brukamo. Kad vidim da nas je i Albanija presisala u nogometu pitam se moze li nize. Svi se sportovi dizu pomalo a nogomet tone. Kada vidis koliko dobrih mladih igraca imamo a tko stigne sprda se sa nasim mladim reprezentacijama. Igraci koji kod nas ne odskacu odu u Srbiju ili Hrvatsku i postanu igracine. Znaci struka i savez je mjesto gdje treba traziti krivca. Zato nikad nije dovoljno buke ako je stanje kakvo trenutno jest. Vecinom plod rada naseg vrlog saveza i jos vrlijih selektora.
Vejinovicev otac je iz Cesterega kraj Zrenjanina, vrlo tesko ce on biti u kombinaciji za BH dres
Vranjes, Zec, Grahovac od pocetka za svoje klubove veceras. Mahmutovic klupa.
Srdjan je stvarno zasluzijo poziv u A-repku... Pogotovo sad kad nema Besica.
Srdjan je stvarno zasluzijo poziv u A-repku... Pogotovo sad kad nema Besica.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
1. Ne dobija nas ko god stigne, naši rezultati su i dalje pristojni. Pad nakon SP je bio očekivan, u sportu je normalno da padneš nakon velikog uspjeha. Bivši selektor je nekim potezima kumovao tom padu, ali opet bi bio neizbježan.dubrovnik je napisao/la:Vjerovatno sam ja jedan od te dvojice.![]()
![]()
![]()
Kakve buke legendo trebamo rezat na svakog clana saveza. Dobija nas tko got stigne. Mlade nam samaraju totalni amateri. Seniori gube od Cipra i Izraela. Imamo igrace dovoljno dobre da se ne brukamo. Kad vidim da nas je i Albanija presisala u nogometu pitam se moze li nize. Svi se sportovi dizu pomalo a nogomet tone. Kada vidis koliko dobrih mladih igraca imamo a tko stigne sprda se sa nasim mladim reprezentacijama. Igraci koji kod nas ne odskacu odu u Srbiju ili Hrvatsku i postanu igracine. Znaci struka i savez je mjesto gdje treba traziti krivca. Zato nikad nije dovoljno buke ako je stanje kakvo trenutno jest. Vecinom plod rada naseg vrlog saveza i jos vrlijih selektora.
2. Albanija nas nije prešišala u fudbalu.
3. Mlade selekcije nam nikad nisu bile prioritet niti su bile sila.
4. Navedi nam te igrače koji su otišli u Srbiju ili Hrvatsku i postali igračine (a da su mogli/htjeli igrati za nas!).
Na kraju, jedini igrač kojeg smo mi do sad propustili je Seferović, za 'ostale' se niko ne može kriviti. Nikad neću žaliti za Tankovićem, Halilovićem i sličnima, jer da su htjeli igrati za BiH, mogli su. Prizivali ste na desetine potencijalnih reprezentativaca i niti jedan od njih nije pravio razliku na terenu, tj. niko nije bio pojačanje, i dalje su nam glavne uzdanice isti igrači.
Pustite selektora da radi svoj posao, 'zavaljen' je u ovom ciklusu i još uvijek je u igri, neka odradi ovaj ciklus, tek nakon sljedećeg ga možemo ocjenjivati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije los Grahovac danas protiv Villareala. Poziv svakako zasluzuje, nelogicno bi bilo da ga ne pozove za sljedece 2 tekme.
1.Mlade dobija tko stigne.Virtu4l je napisao/la:1. Ne dobija nas ko god stigne, naši rezultati su i dalje pristojni. Pad nakon SP je bio očekivan, u sportu je normalno da padneš nakon velikog uspjeha. Bivši selektor je nekim potezima kumovao tom padu, ali opet bi bio neizbježan.dubrovnik je napisao/la:Vjerovatno sam ja jedan od te dvojice.![]()
![]()
![]()
2. Albanija nas nije prešišala u fudbalu.
3. Mlade selekcije nam nikad nisu bile prioritet niti su bile sila.
4. Navedi nam te igrače koji su otišli u Srbiju ili Hrvatsku i postali igračine (a da su mogli/htjeli igrati za nas!).
Na kraju, jedini igrač kojeg smo mi do sad propustili je Seferović, za 'ostale' se niko ne može kriviti. Nikad neću žaliti za Tankovićem, Halilovićem i sličnima, jer da su htjeli igrati za BiH, mogli su. Prizivali ste na desetine potencijalnih reprezentativaca i niti jedan od njih nije pravio razliku na terenu, tj. niko nije bio pojačanje, i dalje su nam glavne uzdanice isti igrači.
Pustite selektora da radi svoj posao, 'zavaljen' je u ovom ciklusu i još uvijek je u igri, neka odradi ovaj ciklus, tek nakon sljedećeg ga možemo ocjenjivati.
2.Albanija u nemjerljivo tezoj grupi stoji bolje nego mi u miki maus grupi.
3.To i nije bas pametno i zato i tesko dobijamo formirane igrace iz boljih reprezentacija.
4.Gacinovic i jos 2-3 u U20 selekciji Srbije su iz BiH. Ovdje nisam ciljao na odlazak njih kao igraca. Vec na dobar rad u njihovim klubovima i reprezentaciji jer su nazalost ostankom u nas osudjeni na osrednjost.
Mesi niko ne smeta a forum postoji za ocjene i pisanja navijaca a posebno ovaj dio koji govori o potencijalima.
Evo unatoc primljenom golu Srdjan je odigrao sasvim solidnu utakmicu. Da li on treba biti pozvan? Zasto vec nije pozvan? Ocemo li cekati onog Nizozemca? Je li Mesa u Becu danas? Po meni mu je to pametnije nego da ide gledati Kolu i Sunjica. Ovo je Virual napisano u svrhu napretka naseg sporta a ne protiv Bazdareica. Isto kao sto sam i za vrijeme SS pisao. Ne moram biti u pravu ali napisem sta mislim. U dobroj volji. Selektor bi morao dobiti sljedece 2 utakmice kao uvjet da sjedne za pregovaracki stol i dobije sansu za novi ugovor. Sve ispod bi bilo malo.
Odgovoriću ti još samo ovo za mlade igrače. Rad sa mlađim kategorijama kreće sa neke druge instance, a ne od saveza. Savez ne stvara igrače, već klubovi i ludost je kriviti savez za to.
Gačinović i ostali igraju za Srbiju jer je to njihova želja i mi se nikad nismo mogli boriti protiv toga - niti ćemo moći.
Gačinović i ostali igraju za Srbiju jer je to njihova želja i mi se nikad nismo mogli boriti protiv toga - niti ćemo moći.
- Gabon
- Kontakt:
Ima Hadzic pjevac i Tinket DMGoalgetter je napisao/la:Nije los Grahovac danas protiv Villareala. Poziv svakako zasluzuje, nelogicno bi bilo da ga ne pozove za sljedece 2 tekme.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Itekako zasluzuje Grahovac poziv u repku. Momak je sve postigao radom, prosao sve nase selekcije, kapiten mlade repke, i sto posto zasluzuje biti u reprezentaciji.
Pogotovo sada u situaciji kada nam
je veza haos.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pogotovo sada u situaciji kada nam
je veza haos.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Svakako sada Grahovac zasluzuje poziv mlad je i nametno se u klubu,a moze ga dobiti umjesto Medunjanina..
Za početak umjesto Bešića, a ne Medunjanina.