Shvatio sam ja poentu.Momciluk je napisao/la:Ti masas skroz ono o cemu ja pricam..
Prvo, nisi jedini koji prica o tome kako je on human i veliki covjek pa sam zato postavio ono pitanje, ne vidim kakve ima veze to sto on radi u privatnom zivotu sa ovim o cemu pricamo.
Naravno da je najvazniji za nasu reprezentaciju od Kulina bana na ovamo, jesam li rekao da nije? Da se ja pitam podigao bi mu spomenik u centru Sarajeva zbog tog gola.
I jel ga sad zbog tog gola ne smijemo kritikovat kad covjek ne postigne gola dvije godine, a s druge strane Pjanica pljuju pojedini kad god odigra losu utakmicu u reprezentaciji, zbog toga je cijela ova rasprava.
Ja Bgm nakon prošle tekme, stvarno Pjanića sam kritikovao i to sam i pretjerao malo ali eto, razočarao se. Što se tiče Vede, on je sam sebi zabiberio sa crvenim kartonom, od tad ga nije ni bilo više. Pa i sam bi ga prekrižio sa spiska mnogo prije, ali ne zaslužuje mnogo toga što mu se piše ovdje.
Pa krenulo je to od, kao što ti reče od Kulina pa na ovamo.. tj svaki gol je na sreću, ništa za repku, samo bzvz go protiv litvanije i Argentine, samo onako trči, kloc, budala selektor što ga poziva, mamlaz itd itd Eh ta meni pljuvanja smetaju. Treba njega kritikovati i to oštro, kao i Pjanića.
Samo treba naći neku sredinu, to jest ne treba oplest po obojici da bi jednog uzdigao a drugog spustio (ovim ne mislim na tebe, nego generalno).
Dežurnih pljuvača Pjanića ima, i samo čekaju da ovaj napravi pogrešan potez i to je gotovo.
Ovaj zaslužuje i još veće kritike, ali opet ponavljam negdje treba imati granicu i ne treba omaložavati njegova dostignuća u repci, jer zaista nisu mala.