Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hoće li biti TV-prijenos utakmice s Grbavice? Ipak je to derbi kola?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel ono osvajac intertoto kupa ili kupa pobjednika kupova prelazio iste sezone u tadasnji cup uefa? Kako ono bi, nmg da se sjetim
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Vjerovatno moja tv uz naplatu 2 KMHigh je napisao/la:Hoće li biti TV-prijenos utakmice s Grbavice? Ipak je to derbi kola?!
FORZA MARŠAL !!!
Pa i ljudi po Mostaru, Sirokom, Vitezu itd. navijaju za Dinamo i Hajduk pa opet prate svoje lokalne klubove. Vitez ima posjetu na razini Radnika ili cak i bolju od njih, a manji su grad tri puta. Siroki ima i puno bolju posjetu od Radnika, a takodjer su manji tri puta. Pa ovi mali klubovi kad jednom u sto godina isplivaju na vrh tablice bi trebali imat pun stadion.
U spomenutom Mostaru je prosjek preko 2.000. Pa evo i ja sam navijam za Dinamo, a pogledam ove svoje svaki vikend kad nisam zauzet poslom, a igraju trecu ligu. Znam neke druge obaveze odgodit ili otkazat zbog utakmice, jedino taj posao kad zapadne, tu ne mogu nista.
Smijesno je da se u tako velikom gradu danas nije moglo skupiti 3.000 ljudi i doci pogledat tu utakmicu. Zao mi je zbog igraca Radnika koji igraju dobro i zbog kluba koji je ocito u sezonu usao s namjerom da nemaju brige o opstanku, a nema dovoljno ljudi koji ce to ispostovati.
Gledajuci velicinu grada, taj Radnik bi trebao biti jedan od najvecih klubova u BiH, a onda nam se javi netko tko ce popljuvati Mladost, GOSK i slicne klubove. Jbt, pa ta Mladost ne igra na svom stadionu, dolazi iz sela od 2-3.000 stanovnika i ima bolju posjetu od Radnika, kluba koji dolazi iz opcine koja broji 100.000 stanovnika. Ne je*u nasoj ligi posjetu klubovi iz malih sredina nego ovi sto dodju iz ogromnog grada i imaju jednaku posjetu kao klub sa nekog sela. Primjera radi, Vitez broji maksimalno 27.000 stanovnika i u prosjeku ih gleda 1.400 ljudi sto je nesto vise od 5%. Bijeljina ima 115.000 stanovnika i da ih gleda 5% imali bi skoro 6.000 prosjek. 6.000 jbt, pa toliko nemaju ni Zeljo i Sarajevo. Siroki ima 30.000 i prosjek od 1.875 sto je preko 6%. Radnika ne gleda ni 1% stanovnika opcine Bijeljina. Kad bi sve klubove gledalo barem 5% to bi bilo odlicno. Mladost gleda gotovo 30% ljudi iz tog mjesta, a vidjet cemo cuda kad zaigraju na svom stadionu. Rudar (100.000), Radnik (115.000), Drina (60.000), Velez (115.000), svi u prosjeku ispod 1.000 gledatelja, sramota.
U spomenutom Mostaru je prosjek preko 2.000. Pa evo i ja sam navijam za Dinamo, a pogledam ove svoje svaki vikend kad nisam zauzet poslom, a igraju trecu ligu. Znam neke druge obaveze odgodit ili otkazat zbog utakmice, jedino taj posao kad zapadne, tu ne mogu nista.
Smijesno je da se u tako velikom gradu danas nije moglo skupiti 3.000 ljudi i doci pogledat tu utakmicu. Zao mi je zbog igraca Radnika koji igraju dobro i zbog kluba koji je ocito u sezonu usao s namjerom da nemaju brige o opstanku, a nema dovoljno ljudi koji ce to ispostovati.
Gledajuci velicinu grada, taj Radnik bi trebao biti jedan od najvecih klubova u BiH, a onda nam se javi netko tko ce popljuvati Mladost, GOSK i slicne klubove. Jbt, pa ta Mladost ne igra na svom stadionu, dolazi iz sela od 2-3.000 stanovnika i ima bolju posjetu od Radnika, kluba koji dolazi iz opcine koja broji 100.000 stanovnika. Ne je*u nasoj ligi posjetu klubovi iz malih sredina nego ovi sto dodju iz ogromnog grada i imaju jednaku posjetu kao klub sa nekog sela. Primjera radi, Vitez broji maksimalno 27.000 stanovnika i u prosjeku ih gleda 1.400 ljudi sto je nesto vise od 5%. Bijeljina ima 115.000 stanovnika i da ih gleda 5% imali bi skoro 6.000 prosjek. 6.000 jbt, pa toliko nemaju ni Zeljo i Sarajevo. Siroki ima 30.000 i prosjek od 1.875 sto je preko 6%. Radnika ne gleda ni 1% stanovnika opcine Bijeljina. Kad bi sve klubove gledalo barem 5% to bi bilo odlicno. Mladost gleda gotovo 30% ljudi iz tog mjesta, a vidjet cemo cuda kad zaigraju na svom stadionu. Rudar (100.000), Radnik (115.000), Drina (60.000), Velez (115.000), svi u prosjeku ispod 1.000 gledatelja, sramota.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja sam jednom prilikom skočio u Zenici, na zapadu njihovom kad je Suljić dao go za 1-1, zabrana bila za gostujuće jbg prenijelo me, i proš'o sam sreća samo sa par pogledaesprit24 je napisao/la:Merak je gledat tekmu u Bn, ja danas sjedio medju domacim posto nisam u ultra fazonu, lagano proalavio sva tri gola, niko me mrko pogledao nije. Dok recimo u Zenici i u Tz bi ostao bez glave
1946
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja opet bio u tuzli kad nas je jovic vodio, i krpic dade gol, ja samo stisnu pesnice, kad u tom trenutku me neko potapsa po ramenu i kaze mi: " Decko nije ni mjesto ni vrijeme da pokazujes neke emocije"BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja sam jednom prilikom skočio u Zenici, na zapadu njihovom kad je Suljić dao go za 1-1, zabrana bila za gostujuće jbg prenijelo me, i proš'o sam sreća samo sa par pogledaesprit24 je napisao/la:Merak je gledat tekmu u Bn, ja danas sjedio medju domacim posto nisam u ultra fazonu, lagano proalavio sva tri gola, niko me mrko pogledao nije. Dok recimo u Zenici i u Tz bi ostao bez glave
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahaha, pa zar nisu ti tvoji iz grada što prate Zvijezdu dobri sa njima, ti im reci nisam ja "Sarajlijca" ja sam vam komšijaesprit24 je napisao/la:Ja opet bio u tuzli kad nas je jovic vodio, i krpic dade gol, ja samo stisnu pesnice, kad u tom trenutku me neko potapsa po ramenu i kaze mi: " Decko nije ni mjesto ni vrijeme da pokazujes neke emocije"BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja sam jednom prilikom skočio u Zenici, na zapadu njihovom kad je Suljić dao go za 1-1, zabrana bila za gostujuće jbg prenijelo me, i proš'o sam sreća samo sa par pogledaesprit24 je napisao/la:Merak je gledat tekmu u Bn, ja danas sjedio medju domacim posto nisam u ultra fazonu, lagano proalavio sva tri gola, niko me mrko pogledao nije. Dok recimo u Zenici i u Tz bi ostao bez glave
1946
Ko da te pogleda mrko,sve su to "sarajlije" do 92 bili.Isto ko kad mi igramo sve iz Tuzle koji su pobjegli.Nama karta 10 KM pregleda covjek karte istetovirano mu Tuzla na ruciesprit24 je napisao/la:Merak je gledat tekmu u Bn, ja danas sjedio medju domacim posto nisam u ultra fazonu, lagano proalavio sva tri gola, niko me mrko pogledao nije. Dok recimo u Zenici i u Tz bi ostao bez glave
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Izgleda da ovaj Dinamo najmanje navijaca ima u Zagrebu 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jel to stvarno vitez : travnik na bht ?
Ove godine arene ne prenose nikako ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
E vala sramota ako ne budu nasu tekmu sa Mostarcima prenosili.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
De ba nisu normalni kriminalci najveci. Dali po 10 lopti klubovima i misle sve je ok. Kako ces popravit kvalitet lige kad su na tv vazda najgore tekme. Danas neko upali tv pogledat tekmu iz viteza i sta ima vidjet da ga privuce da pogleda opet pa da nekad i do stadiona ode. Sve nam nakaradno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Moguće da će Borac-Zrinjski biti na Areni.godrina je napisao/la:Jel to stvarno vitez : travnik na bht ?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Borac - Zrinjski 19:00h
Na hrvatskoj areni 5
Na hrvatskoj areni 5
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Zato Zvezda recimo ima prosjek od 25 000 po mecu! Time sam ti sve rekao...Signore je napisao/la:Pa i ljudi po Mostaru, Sirokom, Vitezu itd. navijaju za Dinamo i Hajduk pa opet prate svoje lokalne klubove. Vitez ima posjetu na razini Radnika ili cak i bolju od njih, a manji su grad tri puta. Siroki ima i puno bolju posjetu od Radnika, a takodjer su manji tri puta. Pa ovi mali klubovi kad jednom u sto godina isplivaju na vrh tablice bi trebali imat pun stadion.
Prosle god se igrao prijateljski mec u BL izmedju Borca i Zvezde, tribina za gostujuce navijace je izgledala ovako:
Ljudi ce prije gledati Zvezdu na tv-u, nego uzivo Radnik-Sarajevo ili Vojvodinu-Čukarički! Jednostavno je tako...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Shvatim to da u NS navijaju za Zvezdu pa ne prate Vosu, ali dvije drzave, dvije lige, navijas za Zvezdu i ne vidim u tome problem da podrzis i lokalni klub pored Zvezde ako ti Zvezda vec nije rival. Taman i da jest problem, ne mogu vjerovat da od toliko ljudi u Bijeljini bas svi navijaju za blizance i nikog ne zanima Radnik.
@marc A lesinari se ugasili privremeno. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa ocigledno da ih ne zanima, kako Radnik, tako ni PLBIH...barem veliku vecinu...Signore je napisao/la:Shvatim to da u NS navijaju za Zvezdu pa ne prate Vosu, ali dvije drzave, dvije lige, navijas za Zvezdu i ne vidim u tome problem da podrzis i lokalni klub pored Zvezde ako ti Zvezda vec nije rival. Taman i da jest problem, ne mogu vjerovat da od toliko ljudi u Bijeljini bas svi navijaju za blizance i nikog ne zanima Radnik.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
lol, bubanj glasniji od Gerile
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.