AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Saponara u 4 kola 3 gola i 2 asistencije. Kako bi nam momak dobro došao iza napadača a dadoše ga za siću. Znam da će sad rope napisat kako je igrač za male klubove 
Il Club più titolato al mondo!
Sta ja znam muxa, ali on dok je kod nas bio nije pokazao nista vrijedno pomena, a ne mozemo vala reci ni da nije dobijao priliku da igra.On i Gabrijel su odigrali ne mali dio minuta a nista konkretno nisu pokazali.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Možda sam jedino ja stekao takav utisak,al po meni je on odigrao premalo kod nas da bi ja sad mogao reći dobio je šansu i nije je iskoristio
Ma ne mozemo ga cekati citavu sezonu da nadodje, ne mozemo mi sebi priustiti taj luksuz, momak bio cisti prosjek i nasi ga se rijesili. Sta je tu je jbg
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Evo, reci cu da je igrac za male klubove
ajde razumijem da se nije odmah snasao, al' za svo ovo vrijeme i kroz tri trenera da nije uspio uraditi apsolutno nista (pa za pocetak, nikad se nije izborio ni da bude u prvih 11), e to ne razumijem.
ovog hondu ni nuklearna bomba ne moze unistiti
ajde razumijem da se nije odmah snasao, al' za svo ovo vrijeme i kroz tri trenera da nije uspio uraditi apsolutno nista (pa za pocetak, nikad se nije izborio ni da bude u prvih 11), e to ne razumijem.
ovog hondu ni nuklearna bomba ne moze unistiti
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Yebem ti trenera koji im govori da ovako izvode kornere. Možeš bilion puta tako izvesti i nikad nećeš ništa uraditi.
Ko kaze da ne prenose, evo ima na AS4
Baaaarlooooooooos Baccaaaaaaa bravo moajstore, bravo jack
Sta znaci normalan bek. cim izadje Abate i udje Calabria, momak uputi vrhunsku loptu u 16
Sta znaci normalan bek. cim izadje Abate i udje Calabria, momak uputi vrhunsku loptu u 16
Arena 4 HD (hrvatska)ne prenosi,a piše da bi trebali prenosit. Ma volim u HD gledat pa makar i svabu slušao.
Baccaaaaaaaa=ZVIJER
Baccaaaaaaaa=ZVIJER
-
celikmilan
- Kontakt:
Abate zbogom.
Ma za Abatea mi svejedno al sam se trzno za kad je Kucka ostao lezat 
Ccccc ma ja ba, e moj Lopez mogao bi ti malo i na klupu, covjek igra glavom 3 centa od tebe, to se hvata konjino jedna.

Vjerujte da sam se pitao kad će nas njegov kiks koštati gola. Ja bi ga hladno stavio na klupu,ide mi na živce i sa odugovlačenjem kod ispucavanja
Lopez nek povede i Baccu na klupu, poceo i on pretjerivati, sam mu covje bio on nesto izvodi..
Tooooooooooooooo Jack majstoreeeeee 
Forza Milan
Forza Milan
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Bonaventura, koliko nam kreativac fali pa nije humano,popravili bi igru za 50%.
Hajmo pobjedit momci
Hajmo pobjedit momci
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Re: RE: Re: AC Milan
Mora da se šališmilanist je napisao/la:Lopez nek povede i Baccu na klupu, poceo i on pretjerivati, sam mu covje bio on nesto izvodi..
Zar Jack zna ovo. Zašto im isključi trenera
- suptilnirocker21
- Kontakt:
novi pirlo je tu

https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Dobro, nismo lose igrali, tj. igramo taman koliko nam treba.
Prva ozbiljnija situacija pred golom je zavrsila golom i to iskljucivo Lopezovom krivicom, trebao je brate ono pokupiti. Ostatak je odigrao ok.
Bacca je yebena igracina
Jack gol i asistencija, konacno je proigrao i nadam se da ce nastaviti ovako, jedini je igrac koji umije sa loptom.
Calabria
brate dragi ja onog abatea, pa jel' taj moze odigrati makar 2 tekme u nizu 
Prva ozbiljnija situacija pred golom je zavrsila golom i to iskljucivo Lopezovom krivicom, trebao je brate ono pokupiti. Ostatak je odigrao ok.
Bacca je yebena igracina
Calabria
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.