Izbori
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Santon nije ništa pretjerano bolji od Juana na beku.A ovaj je prosječan.
Izbori
Izbori
Prema naprijed je tanak skroz, u odbrani je dobar! Telles mi dijeluje pozitivno ako nastavi igrat konstantno mogao bi biti dobar!SiamoNoi je napisao/la:Santon nije ništa pretjerano bolji od Juana na beku.A ovaj je prosječan.
Izbori
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Prije 4 dana je bio jedan intervju sa Santonom gdje kaže kako je napad njegova kvaliteta,a defenziva slaba točka
Izbori
Izbori
Sviđa mi se ovo što se ne žuri s povratkom na teren dok ne budu potpuno sigurni da je ozljeda prošlost.Da se ne bi nesto zakompliciralo slučajno...I to tako rade od početka priprema.Pri najmanjem problemu vade igrača van iz igre.Jedino je ono Icardi krenuo nakon zatezanja na zagrijavanju.According to SkySport here is the latest news on the injured players in the squad. Joao Miranda has no more problems and has recovered in time for the match against Hellas Verona on Wednesday night, while Juan Jesus is more likely going to return against Fiorentina. Finally there is nothing serious for Jeison Murillo as he limped off in the game against Chievo, but Roberto Mancini does not want to take any chances. Which will most likely mean saving the Colombian for the match on Sunday against the Viola as well.
Znaci vjerojatno Miranda-Medel i Telles lijevo.
Izbori
I to zato sto je Icardi insistiro da igra. Poslije toga Mancini je reko da nece vise rizikovat.SiamoNoi je napisao/la:Jedino je ono Icardi krenuo nakon zatezanja na zagrijavanju.
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 22 sep 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Mandanda #30
- Kontakt:
Pa sada stvarno imamo i dobru klupu, za svakog igrača imamo finu zamjenu. Još da smo kupili Pinillu/Dennisa kao zamjenu za Maura bilo bi još bolje, al i ovako se može rorirati. 
#FCIM
Uh danas srce puno,ma neopisivo
sin prvi trening (5god) i naravno u plavo-crnoj varijanti (DM22)! Pitaju ga kakav je to dres a on ono sav ponosan pa Interov!
Forza Inter,,,,,
Daj taj scudeto da se igramo,,
Forza Inter,,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Heheheheh ima mali da zaigra u Interu abd hehehehvrebac86 je napisao/la:Uh danas srce puno,ma neopisivosin prvi trening (5god) i naravno u plavo-crnoj varijanti (DM22)! Pitaju ga kakav je to dres a on ono sav ponosan pa Interov!
![]()
![]()
Forza Inter,,,,,
To kao i kad su mene u Italiji pitali za koga navijam a ja kao iz topa Inter,Zeljo Djorkaeff i N.Vazda heheheh
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Ovaj Hellas nas nikad nije dobio, tacnije uzeli samo dva boda u historiji, plus jedna su od tri ekipe (Frosinone, Carpi) koja jos nema pobjedu u ligi.
Vonja mi na neki X.
Vonja mi na neki X.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma tako nam je pred svaku utakmicu, al ce se i sutra pobjeda upisat 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Meni ovaj put ne smrdi na iks i to i je problem
Danas odmorit Guarina i Santona
Vidim da Veroni fali 3,4,5 prvotimaca...Toni,Jankovic,Romulo,Rafael,Halfredsson.
Izbori
Danas odmorit Guarina i Santona
Vidim da Veroni fali 3,4,5 prvotimaca...Toni,Jankovic,Romulo,Rafael,Halfredsson.
Izbori
I ja imam blagi osjecaj da bi moga bit kiks veceras. Nadam se da ce ih shvatit dovoljno ozbiljno iako je Verona nesto slabije usla u sezonu jer sljedecih par kola idu malo teze utakmice (Fiorentina kuci, Sampa u gostima i Juve kuci).
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Izbori
Ova mi se sviđa:

Izgleda gotovo sigurno da Jovetić dobija odmor i čuva ga se za Fiorentinu i dilema je hoće li drugi biti Kondogbia ili Guarin.Nadajmo se Kolumbijac.I ne bih imao nista protiv Ambrozija umjesto Santona.
Izbori

Izgleda gotovo sigurno da Jovetić dobija odmor i čuva ga se za Fiorentinu i dilema je hoće li drugi biti Kondogbia ili Guarin.Nadajmo se Kolumbijac.I ne bih imao nista protiv Ambrozija umjesto Santona.
Izbori
- Interista02
- Kontakt:
Dio iz Fergusonove autobiografije, to je vjerovatno bilo nekad kad je Mou odlazio."Bio sam blizu da preuzmem Inter. Bilo je to pri kraju moje karijere, upoznao sam Massima Morattija. Pokazao mi je popis zvijezda koje želi dovesti, ali nisam mogao nagovoriti suprugu na preseljenje u Italiju", otkrio je legendarni Škot u svojoj biografiji.
Dobro je to što odmara ključne igrače, te što se ne žuri sa povratkom na teren u slučaju i najmanje povrede. To pokazuje da ipak imamo određenu širinu. Predviđam krah verone večeras. Vakat je da i mi nekoga pregazimo ko' plitak potok. Evo prilike Ademu da se nametne.
Tamo sam tipovao 3-0 , ne bih se bunio ni kada bi bilo više
P.S. Hallfredsson, Ionita, Marquez, Romulo, Toni i Jankovic ne igraju za Veronu večeras.
Ovo Siligardi i Bianchetti nekada nasi primaverci
Inace veceras ocekujem tekmu sa dosta golova, nadam se samo u mrezi Chieva i da Mauro opet zabije da malo uhvati ritam...
Inace veceras ocekujem tekmu sa dosta golova, nadam se samo u mrezi Chieva i da Mauro opet zabije da malo uhvati ritam...
- Interista02
- Kontakt:
Kralju Hellas Verona, Chievo smo odradili prije 3 danaHuska je napisao/la:Ovo Siligardi i Bianchetti nekada nasi primaverci![]()
yebi ih kad su isti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.