Ima ti ta mjesta, Spahu na defanzivnog veznog jer zna covjek sa loptom...JackTheStripper je napisao/la:Sunjic-Zukanovic stoperski par.
Moze se Besa lako izbalansirati sa ovakvim fondom defanzivaca....
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Ima ti ta mjesta, Spahu na defanzivnog veznog jer zna covjek sa loptom...JackTheStripper je napisao/la:Sunjic-Zukanovic stoperski par.
JackTheStripper je napisao/la:Sunjic-Zukanovic stoperski par.
Nemoj molim te Bicakcica na beka, katastrofalan je tamo. Nema niti brzinu neku a vala ni tehniku za tu poziciju.JackTheStripper je napisao/la:Bicakcic-Zukanovic-Sunjic-Kolasinac. Tako bi to trebalo izgledati, po meni.
Nije igrao u Chievu na lijevom beku nego na stoperu,samo u formaciji 3-5-2,sa tri stopera.zgembo89 je napisao/la:ODlican Zuka iako je igrao na lijevom beku prosle godine za Chievo ta smirneost i stalozenost kao i pravovremene intervencije su ga ucvrstile na poziciji stopera u Sampdoriji..Bojao sam se njegovog nedostatka brzine ali veceras se to nije primjetilo ni ujednom slucaju
Prema transfermarktu, skoro cijelu sezonu u Chievu je igrao lijevog beka. http://www.transfermarkt.com/ervin-zuka ... aison=2014Fidelis je napisao/la:Nije igrao u Chievu na lijevom beku nego na stoperu,samo u formaciji 3-5-2,sa tri stopera.zgembo89 je napisao/la:ODlican Zuka iako je igrao na lijevom beku prosle godine za Chievo ta smirneost i stalozenost kao i pravovremene intervencije su ga ucvrstile na poziciji stopera u Sampdoriji..Bojao sam se njegovog nedostatka brzine ali veceras se to nije primjetilo ni ujednom slucaju
Zuka je stoper i nemojte izmisljati toplu vodu,moze on odigrati i bocnog pa i zadnjeg veznog ali covjek je stoper,s t o p e r.
Jeste igrao lijevog beka najcesce. Naravno da je nekoliko puta igrao i tog treceg stopera (ovisno od postavke tima), ali primarna pozicija mu je bila bek u Chievu.Fidelis je napisao/la:Nije igrao u Chievu na lijevom beku nego na stoperu,samo u formaciji 3-5-2,sa tri stopera.zgembo89 je napisao/la:ODlican Zuka iako je igrao na lijevom beku prosle godine za Chievo ta smirneost i stalozenost kao i pravovremene intervencije su ga ucvrstile na poziciji stopera u Sampdoriji..Bojao sam se njegovog nedostatka brzine ali veceras se to nije primjetilo ni ujednom slucaju
Zuka je stoper i nemojte izmisljati toplu vodu,moze on odigrati i bocnog pa i zadnjeg veznog ali covjek je stoper,s t o p e r.
Dobro,transfermarkt je vrhovni sudija.HankMoody je napisao/la:Prema transfermarktu, skoro cijelu sezonu u Chievu je igrao lijevog beka. http://www.transfermarkt.com/ervin-zuka ... aison=2014Fidelis je napisao/la:Nije igrao u Chievu na lijevom beku nego na stoperu,samo u formaciji 3-5-2,sa tri stopera.zgembo89 je napisao/la:ODlican Zuka iako je igrao na lijevom beku prosle godine za Chievo ta smirneost i stalozenost kao i pravovremene intervencije su ga ucvrstile na poziciji stopera u Sampdoriji..Bojao sam se njegovog nedostatka brzine ali veceras se to nije primjetilo ni ujednom slucaju
Pa dobro,mjenjao je pozicije ali i Salihovic je igrao lijevog beka,Zukanovic je stoper i u 90 posto karijere tu igra.To sto moze pokriti jos pozicija je gratis.Goalgetter je napisao/la:Jeste igrao lijevog beka najcesce. Naravno da je nekoliko puta igrao i tog treceg stopera (ovisno od postavke tima), ali primarna pozicija mu je bila bek u Chievu.Fidelis je napisao/la:Nije igrao u Chievu na lijevom beku nego na stoperu,samo u formaciji 3-5-2,sa tri stopera.zgembo89 je napisao/la:ODlican Zuka iako je igrao na lijevom beku prosle godine za Chievo ta smirneost i stalozenost kao i pravovremene intervencije su ga ucvrstile na poziciji stopera u Sampdoriji..Bojao sam se njegovog nedostatka brzine ali veceras se to nije primjetilo ni ujednom slucaju
Šta, ne treba to raditi jer su reprezentativne kolege, ne treba misliti na svoj tim?DonCorleone je napisao/la:Ogadi mi se juce jednim potezom.
Kada je Dzekson u svojoj nespretnosti napravio drugi preksaj zaredom nad igracem Sampdorie, krenuo Zukanovic prvi prema sudiji, gestikulirajuci da je Dzekson vec napravio dva gruba starta zaredom, trazeci zuti karton.