Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kenanbrajic je napisao/la:Brate, nisam u toku oko tog sampona...dje se to ima uzet?PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanjuJel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji
Nadam se da nas Ješić neće razočarati na polusezoni kada su pojačanja u pitanju.
kenanbrajic je napisao/la:Brate, nisam u toku oko tog sampona...dje se to ima uzet?PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Znaci i tebe da stavim u svoj klan engleza,yes?uNbx je napisao/la:Jos da nas Huprava hoce pocastit free entrance-om protiv Knighta
Sigurno kao fino trenersko ime ima dosta poznanstva . Sto se tice pojacanja neki navijac Partizana je napisao (ne znam gdje sam to procitao) da Jesicu ni slucajno ne treba dati da sam dovodi igrace da se kod njih on pogubio u tome , ali nikad se ne zna. Uostalom jedno je sigurno da cemo na srbijanskom trzistu imati plus prilikom tih dovodjenja radi Jesica..pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanjuJel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji
Nadam se da nas Ješić neće razočarati na polusezoni kada su pojačanja u pitanju.
joker90 je napisao/la:Ovo je moglo i na pp.kenanbrajic je napisao/la:Brate, nisam u toku oko tog sampona...dje se to ima uzet?PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk![]()
Nadam se da je vatra u vezi navedenoga. Uzeo je preveliku odgovornost na sebe ja ne znam da li je ikada ijedan trener FKS imao odgovornost kao ovaj sadaRule_hz je napisao/la:pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanjuJel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji
jesi li brate cito intervju za stranicu partizana, covjek je ziva vatra evo meni u lakalnom kaficu kazu da ce dovest svoje profil igrace i da nece se bas benko naigrat kod njega kad dodju napadaci kakve on trazi
pitic je napisao/la:Nadam se da je vatra u vezi navedenoga. Uzeo je preveliku odgovornost na sebe ja ne znam da li je ikada ijedan trener FKS imao odgovornost kao ovaj sadaRule_hz je napisao/la:pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanjuJel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji
jesi li brate cito intervju za stranicu partizana, covjek je ziva vatra evo meni u lakalnom kaficu kazu da ce dovest svoje profil igrace i da nece se bas benko naigrat kod njega kad dodju napadaci kakve on trazi. Jednostavno je, ovakva odgovornost koju je on preuzeo na sebe te zakuje u zvijezde ili za dno vidjeti ćemo.
MortemHz je napisao/la:Znaci i tebe da stavim u svoj klan engleza,yes?uNbx je napisao/la:Jos da nas Huprava hoce pocastit free entrance-om protiv Knighta
MCMXLVI je napisao/la:http://www.bazabezporaza.com/
Napokon se oglasiliMCMXLVI je napisao/la:http://www.bazabezporaza.com/
Nema veze, bice sad za derbipitic je napisao/la:Napokon se oglasiliMCMXLVI je napisao/la:http://www.bazabezporaza.com/![]()
a bilo je i ranije materijala
Da uzeo je preveliku odgovornost,ali i lovu kakvu nije uzeo ni jedan trener FCS.pitic je napisao/la:Nadam se da je vatra u vezi navedenoga. Uzeo je preveliku odgovornost na sebe ja ne znam da li je ikada ijedan trener FKS imao odgovornost kao ovaj sadaRule_hz je napisao/la:pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanjuJel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji
jesi li brate cito intervju za stranicu partizana, covjek je ziva vatra evo meni u lakalnom kaficu kazu da ce dovest svoje profil igrace i da nece se bas benko naigrat kod njega kad dodju napadaci kakve on trazi. Jednostavno je, ovakva odgovornost koju je on preuzeo na sebe te zakuje u zvijezde ili za dno vidjeti ćemo.
Trenutno korisnika/ca: greenwood, MaroonBjelave i 39 gostiju.