AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

FrancescoTotti
Kontakt:

AS Roma

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 sep 2015, 18:07

Nece ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 25 sep 2015, 18:09

FrancescoTotti je napisao/la:Nece ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadam se da si u pravu :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 sep 2015, 10:45

danas cemo ugostiti hajdukovu delegaciju u trigoriji gdje bi trebali pregovarati o dogovoru o saradnji izmedju dva kluba. mi bi navodno dobili prvu opciju kupovine njihovih igraca ili u prijevodu prednost ispred ostalih klubova, u koordinaciji sa njima organizovacemo trening kampove za mlade splitske nade, a i slacemo neke od nasih igraca na posudbu tamo kod njih iako iskren da budem ne znam koliko ce im to koristiti jer hrvatska liga i nije pretjerano jaka. no, dobra stvar je da su hrvati vazda izbacivali talente i da je moguce da se i mi usrecimo sa jednim od njih. prvo ime koje mi pada na pamet je mali vlasic.

sto se tice vecerasnje utakmice ovo su predvidjene formacije od kojih je boldana moj favorit:

LA GAZZETTA DELLO SPORT: De Sanctis; Maicon, Manolas, Castan, Digne; Pjanic, De Rossi, Vainqueur; Totti; Dzeko, Salah

IL CORRIERE DELLO SPORT: De Sanctis; Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne; Pjanic, Keita, Nainggolan; Gervinho, Dzeko, Salah.

IL TEMPO: De Sanctis; Maicon, Manolas, De Rossi, Digne; Pjanic, Vainqueur, Keita; Gervinho, Dzeko, Salah.

IL CORRIERE DELLA SERA: De Sanctis; Maicon, Manolas, De Rossi, Digne; Pjanic, Vainqueur, Keita; Gervinho, Dzeko, Salah.

IL MESSAGGERO: De Sanctis; Maicon, Manolas, Castan, Digne; Pjanic, De Rossi, Vainqueur; Totti; Dzeko, Salah.

LA REPUBBLICA: De Sanctis; Maicon, Manolas, De Rossi, Digne; Pjanic, Keita, Nainggolan; Iago Falque, Dzeko, Salah.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 sep 2015, 11:09

http://romanews.eu/2015/esame-di-maturi ... vo-pjanic/

slobodan prijevod
Test zrelosti za novog Pjanica

U tisini je preuzeo konce igre. Kao nikada do pocetka ove kampanje postao je vodja squadre i totalno drugi igrac u odnosu na drugu polovinu prosle sezone. Sada, kako pise Il Messaggero, daje osjecaj komfora u svemu sto radi bilo da je rijec o asistencijama (dvije u 5 utakmica - jedna za Tottija kontra Sassuola, druga za Salaha protiv Sampdorije) ili o golovima (slobodnjak protiv Juventusa). Sve sto radi radi tako jednostavno, sa lahkocom. Mozete ga vidjeti svugdje po terenu, ali ovaj put u novoj ulozi - ulozi neocekivanog lidera.
kao sto sam i ranije pisao tamo na njegovoj temi ocekivao sam da ove sezone napravi taj iskorak u svojoj karijeri. doduse, tipovao sam odlazak iz rome, no zahvaljujuci prodaji romagnolija pjanic i/ili radja su vraceni iz izloga i sada, slozicete se, imamo priliku gledati mozda i najbolje partije kako je dosao u klub. izuzev zadnjih 15ak minuta protiv sassuola kada je ostao bez snage sve utakmice je odigrao na najvisem mogucem nivou. nadam se da i veceras nastavlja u istom ritmu.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 26 sep 2015, 12:37

Ima li večeras gdje prijenos?

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 26 sep 2015, 13:17

Arena sport 4

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 26 sep 2015, 18:29

Pjanke :mrgreen:
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

Rios

Post Postao/la Rios » 26 sep 2015, 20:04

Rios je napisao/la:Da mi je docekati da Roma rijesi jednu utakmicu kad je izraziti favorit glat i uvjerljivo .. .
Eto docekah i to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rutinski Roma danas,bas onako kako se sa ovako slabim protivnicima i treba igrati. Mislim da je ovakva pobjeda upravo trebala Romi da smanji malo pritisak.
Steta sto Dzeko nije zabio koji gol,opet krila slabo saradjivala s njim :| Nadam se da Totti i on nisu ozbiljnije povrijedjeni. Sa druge strane Mire igra u sjajnoj formi zaista,i danas lijepa dodavanja,kreirane sanse i gol :clap:
Ako bi trazili neku manu pobjedi onda je to pokazana nesigurnost u odbrani opet,gol plus promasen penal,plus dobre najmanje 2 sanse Carpia,previse brate..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 sep 2015, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 sep 2015, 20:13

Kakva igra kakvo uzivanje :cool:

Jest da je protivnik Carpi al lijepo je vidjeti da je Roma stvorila ovoliko sansi.Pjanic i Salah su strasan tandem.Danas opet najbolji.Koliko smo samo opasniji kad Pjanic igra blize golu protivniku a ne kada se seta na centru i konstantno lopte vraca stoperu.Dzeko opet nije zabio al hajde krenut ce i njega neka serija samo polako.

Al kad Digne zabi gol Iturbe popizdio jer ga on nije zabio :rol:

Gervinho takodje odlican kao i pridoslica Vainqueur.Bravo momak :thumbup:

Sad su na redu teze tekme i nadamo se novim pobjedama.FORZA ROMA

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 26 sep 2015, 21:27

nemojte da nas ova igra zavara, Carpi je kanta za nabijanje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 sep 2015, 21:40

Ako su kanta za nabijanje zasto ih niko do Rome nije zgazio.Inter ih dobio u 90-toj minuti.Fiore se provukla sa 1:0,Boriello fulio sve i svasta a Napoli ih nije dobio.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 26 sep 2015, 22:02

Za mene jesu i ispast ce iz lige, mi smo ovako morali odigrati protiv Sassuola i Samppe i onda bi bio sretan, a ovako jbg

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 sep 2015, 22:13

Naravno da ce ispasti iz lige al niko ih nije nadigrao osim Rome.To ti govorim.Svakog su namucili.Protiv Sampe nismo imali srece a za kiks protiv Sassuola je iskljucivo Rudi kriv zbog onog sastava.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 26 sep 2015, 22:38

vidjet cemo u nastavku dal si u pravu, a volio bi vjeruj mi. Imali smo opet dosta gresaka, MDS amaterski golman, DDR se dosta popravlja. Keitina povreda je nesto pozitivno, jer vec sad ovaj novi je pokazao da je bolji, da ne uspprava igru ko Keita.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 sep 2015, 22:47

Igra je bolja nego prije pogotovo u napadu jer stvaramo dosta sansi.Jeste da imamo velikih problema u odbrani al ako se to nekako sredi onda ce to biti ekipa mozda i za skudeto.U januaru se mora dovesti jedan pravi stoper.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 sep 2015, 23:26

Dobro bi sad došo Romagnoli a? :D

Ajde možda vam ćelo pošalje Mexesa.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 sep 2015, 23:36

Ne treba nam on hvala.Prvo sto je izdajica a drugo sto je izvikan a evo vec je par puta ispao i Milan je primio gol(Udine,Fiore,Palermo)

pipko
Kontakt:

Post Postao/la pipko » 26 sep 2015, 23:37

Bolje je doslo 45 miliona za romagnolia i bertolacija. Romin veznjak de rosi je bolji od romagnola na stoperskoj poziciji

ASR1927

Post Postao/la ASR1927 » 27 sep 2015, 00:36

Samo da kod Džeksona nije u pitanju neka ozbiljnija povreda koljena..Amin.. :tokralju:
^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^

KopLfc
Kontakt:

Re: RE: Re: AS Roma

Post Postao/la KopLfc » 27 sep 2015, 00:51

Manuel je napisao/la:Ne treba nam on hvala.Prvo sto je izdajica a drugo sto je izvikan a evo vec je par puta ispao i Milan je primio gol(Udine,Fiore,Palermo)
Leandro Castan je za klasu bolji os precijenjenog Romagnolia koji je u rangu Dejana Lovrena.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.