Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nadam se da si u pravuFrancescoTotti je napisao/la:Nece
Sent from my iPhone using Tapatalk
kao sto sam i ranije pisao tamo na njegovoj temi ocekivao sam da ove sezone napravi taj iskorak u svojoj karijeri. doduse, tipovao sam odlazak iz rome, no zahvaljujuci prodaji romagnolija pjanic i/ili radja su vraceni iz izloga i sada, slozicete se, imamo priliku gledati mozda i najbolje partije kako je dosao u klub. izuzev zadnjih 15ak minuta protiv sassuola kada je ostao bez snage sve utakmice je odigrao na najvisem mogucem nivou. nadam se da i veceras nastavlja u istom ritmu.Test zrelosti za novog Pjanica
U tisini je preuzeo konce igre. Kao nikada do pocetka ove kampanje postao je vodja squadre i totalno drugi igrac u odnosu na drugu polovinu prosle sezone. Sada, kako pise Il Messaggero, daje osjecaj komfora u svemu sto radi bilo da je rijec o asistencijama (dvije u 5 utakmica - jedna za Tottija kontra Sassuola, druga za Salaha protiv Sampdorije) ili o golovima (slobodnjak protiv Juventusa). Sve sto radi radi tako jednostavno, sa lahkocom. Mozete ga vidjeti svugdje po terenu, ali ovaj put u novoj ulozi - ulozi neocekivanog lidera.
Eto docekah i toRios je napisao/la:Da mi je docekati da Roma rijesi jednu utakmicu kad je izraziti favorit glat i uvjerljivo .. .
Leandro Castan je za klasu bolji os precijenjenog Romagnolia koji je u rangu Dejana Lovrena.Manuel je napisao/la:Ne treba nam on hvala.Prvo sto je izdajica a drugo sto je izvikan a evo vec je par puta ispao i Milan je primio gol(Udine,Fiore,Palermo)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.