FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 13:40

Pasha_car_aga je napisao/la:Ne može polusezona trajati 18 kola, ako se igra ukupno 30 kola. 18 kola može trajati samo jesenji dio prvenstva, a to nije polusezona... Pozdrav i opletite dalje, sta bi bilo kad bi bilo.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Tehnicki nije,prakticno jeste,jer nakon 18 kola ide pauza.
Neznam Sto se palite bezveze na sitnice.
Kako god da bilo,nama je do pauze odigrat Jos 8 kola.
Pa nek prognozira KO kako hoce,Jos 5,ili,8.
Koga boli ****. :roll:

Imamo super raspored sada,sta fali Sto momci pisu,kako ti kazes,sta bi bilo,kada bi bilo.
A o cemu da pisemo,stanju u gazi,rupama na juznoj magistrali,aidi,diti... :roll:
Opustite se malo ljudi.forum je ovo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2015, 13:44

wien, načuješ li šta ovako, hoće li biti kakvih pojačanja :beba:

ili bilo kakvih pozitivnih dešavanja, ima li šta za reflektore

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 13:52

Jesam,Ali to su opsirni planovi.da pisem sada bas je bezze,pa i PP.
Konkretni potezi bice na pauzi.
Kada sumiraju polusezonu.
Znam jedino da je azmir zagrizo pravo,gotovo je :D
Znas da sam ti slao sve,i igrace sa kojima se pregovara,
i stosta,i sve je bilo tako.nismo sve doveli,Ali znas da ne hlupam nacoravo.ne angazujem ih ja :)
Ti si jedini koji me razumijes,evo da te pocastim kontaktom öd prije tri Dana,samo Kontakt za sada.vidicemo.
H.m.
Snadji se. :)

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 28 sep 2015, 14:02

solinas je napisao/la:Jesam,Ali to su opsirni planovi.da pisem sada bas je bezze,pa i PP.
Konkretni potezi bice na pauzi.
Kada sumiraju polusezonu.
Znam jedino da je azmir zagrizo pravo,gotovo je :D
Znas da sam ti slao sve,i igrace sa kojima se pregovara,
i stosta,i sve je bilo tako.nismo sve doveli,Ali znas da ne hlupam nacoravo.ne angazujem ih ja :)
Ti si jedini koji me razumijes,evo da te pocastim kontaktom öd prije tri Dana,samo Kontakt za sada.vidicemo.
H.m.
Snadji se. :)
Haris Medunjanin :D
Mustafa Hukić
1951-1999

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 14:08

To si ti rekao,ne ja, :)

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 28 sep 2015, 14:27

solinas je napisao/la:To si ti rekao,ne ja, :)
ili je
mustafa hadži
Mustafa Hukić
1951-1999

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 14:30

LUTVO je napisao/la:
solinas je napisao/la:To si ti rekao,ne ja, :)
ili je
mustafa hadži
Mali hasim iz teocaka,cuo sam ubi momak :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 sep 2015, 14:49

Braćo samo lagano, u vrhu smo, ali ni ambis nije daleko. Najvaznije nam je gledati utakmicu za utakmicom i zadržati trenutnu formu.
Igramo lijepo za oko, ali ne i efikasno što nije ni bitno jer bitni su nam bodovi.
Naša ekipa je izuzetno fizički pripremljena i to je možda i glavni razlog što se ovako dobro nadigravamo sa protivnicima.
Ako do zimske pauze nastavimo sa ovakvim igrama, onda možemo samo zamisliti kako će Husref tek tada fizički dotjerati momčad,
koja sa 2-3 kvalitetna pojačanja ima da melje sve pred sobom.
U ovom momentu svi smo to vidjeli od pojačanja nam hitno treba napadač i jedan bek po mogućnosti univerzalac,jer ne želim ni da pomislim
šta bi se desilo da izgubimo Ivetića zbog povrede, a o Efendiću ne bih trošio riječi, jer momak iako zna da griješi je itekako upotrebljiv i to je pokazalo nekoliko zadnjih utakmica, ali ni on nema adekvatne zamjene, pa time ni konkurencije...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 28 sep 2015, 16:47

Mladen Veselinović, jedan je od igrača koji je tokom ljetnog prelaznog roka stigao u redove tuzlanske Slobode.
Veselinović je u grad soli stigao iz Češke, gdje je bio član Viktorie Plzen i Banik Mosta.

Brz i prodoran, nezgodan po protivničke odbrane, brzo je pobrao simpatije tuzlanske publike.

Slobodi ide dobro u prvenstvu. Devet kola crveno-crni nisu osjetili gorčinu poraza, a sinoć su remizirali sa Širokim Brijegom, na jednom od najvrućih premijerligaških gostovanja.

– Zadovoljan sam svim segmentima naše igre. Napravili smo nekoliko dobrih rezultata i sada je neophodno zadržati ovu formu, kazao je za ****, Mladen Veselinović, koji još uvijek čeka na prvijenac u dresu Slobode.

Čitav tim Tuzlaka ove sezone ima problema sa efikasnošću.

– Kod svakog igrača i svake ekipe postoje oscilacije. Tako je i kod nas. Bitno je da stvaramo prilike, a golovi će doći – dodao je Veselinović.

Slobodu u narednom periodu, barem na papiru, očekuje nešto lakši raspored. Tim Husrefa Musemića će prvo dočekati Olimpic, zatim  putovati u Zvornik, pa dočekati Travnik na Tušnju.

– Olimpic, je dobra ekipa, ali mi gledamo samo sebe. Idemo od utakmice, do utakmice – zaključio je Mladen Veselinović.

(S. Selimović/****)
Niko, niko, samo Sloboda

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 sep 2015, 17:01

katarakta je napisao/la:Mladen Veselinović, jedan je od igrača koji je tokom ljetnog prelaznog roka stigao u redove tuzlanske Slobode.
Veselinović je u grad soli stigao iz Češke, gdje je bio član Viktorie Plzen i Banik Mosta.

Brz i prodoran, nezgodan po protivničke odbrane, brzo je pobrao simpatije tuzlanske publike.

Slobodi ide dobro u prvenstvu. Devet kola crveno-crni nisu osjetili gorčinu poraza, a sinoć su remizirali sa Širokim Brijegom, na jednom od najvrućih premijerligaških gostovanja.

– Zadovoljan sam svim segmentima naše igre. Napravili smo nekoliko dobrih rezultata i sada je neophodno zadržati ovu formu, kazao je za ****, Mladen Veselinović, koji još uvijek čeka na prvijenac u dresu Slobode.

Čitav tim Tuzlaka ove sezone ima problema sa efikasnošću.

– Kod svakog igrača i svake ekipe postoje oscilacije. Tako je i kod nas. Bitno je da stvaramo prilike, a golovi će doći – dodao je Veselinović.

Slobodu u narednom periodu, barem na papiru, očekuje nešto lakši raspored. Tim Husrefa Musemića će prvo dočekati Olimpic, zatim  putovati u Zvornik, pa dočekati Travnik na Tušnju.

– Olimpic, je dobra ekipa, ali mi gledamo samo sebe. Idemo od utakmice, do utakmice – zaključio je Mladen Veselinović.

(S. Selimović/****)
Strašan razgovor, kao da su se sreli na pješačkom prelazu ili u liftu pa u tih 15ak sekundi prozborili koju :urnebes:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 sep 2015, 17:15

Crveno - crni ovu polusezonu igraju sjajno i hit su BHT Premijer lige. Dok izabranici Husrefa Musemića svojim igrama oduševljavaju domaće navijače, uprava se već priprema za drugi dio sezone.

Tako je u saradnji sa belgijskim proizvođačem sportske opreme "Patrick" već izrađena nova garnitura dresova u kojima će naši prvotimci nastupati od proljeća naredne godine.

Za Crveno - crne su pripremljene tri garniture dresova koje vam ekskluzivno prikazujemo.
slika

http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... veno-crnih

:D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 17:16

Zodiac je napisao/la:
Crveno - crni ovu polusezonu igraju sjajno i hit su BHT Premijer lige. Dok izabranici Husrefa Musemića svojim igrama oduševljavaju domaće navijače, uprava se već priprema za drugi dio sezone.

Tako je u saradnji sa belgijskim proizvođačem sportske opreme "Patrick" već izrađena nova garnitura dresova u kojima će naši prvotimci nastupati od proljeća naredne godine.

Za Crveno - crne su pripremljene tri garniture dresova koje vam ekskluzivno prikazujemo.
slika

:clap: :clap: :clap:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2015, 17:21

super, super, još kad bi ih stavili u prodaju :zviz:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 sep 2015, 17:45

Zodiac je napisao/la:

slika

:facepalm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 sep 2015, 17:51

Drago mi je da su mi avatar stavili na dres... :P
Nisu vala nešto posebno, bolje bi to Mramor odradio sigurno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 18:00

ma wobly92
slazem se da bi nas brat to odradio bolje,nije meni drago zbog izgleda dresova,nego mi smijesno da se ponavljamo polusezonski,
a prije u dvije godine,i to ako :urnebes: :mrgreen:

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 sep 2015, 18:02

wobly92 je napisao/la:Drago mi je da su mi avatar stavili na dres... :P
Nisu vala nešto posebno, bolje bi to Mramor odradio sigurno.
Fakat vidi grba :)
Molim Boga da Krpic ne bude na predstavljanju novog dresa jer to znači da će ga i nositi sljedeću polusezonu :mrgreen:

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 sep 2015, 18:24

Ja stvarno ne znam da li neko moze ovo predloziti upravi ili azmiru licno ali mislim da je zaista vrijeme da se i oko prodaje ovih novih dresova krene...Onaj stande je super stvar sto stoji prije svake utakmice ali mislim da bi trebalo vidjeti da i novi dresovi napokon dodju u prodaju

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 28 sep 2015, 19:27

Cekaj dok Ikina zalihu proda :lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 sep 2015, 19:28

Do kraja jesenje sezone:Široki, Zrinjski, Sarajevo i Sloboda.

Slavija -Široki,.Široki-Olimpic,..Borac-Široki,.Široki-Drina,..Radnik -Široki,..Široki-Travnik,.Vitez-Široki.............. ..........................................................................................................................Široki-Sarajevo

Vitez-Zrinjski,.Zrinjski- seljo,.Velež-Zrinjski,.Zrinjski-Mladost,.Sloboda-Zrinjski...Olimpic-Zrinjski,.Zrinjski-Drina,. .........................................................................................................................Travnik-Zrinjski

Seljo-Sarajevo,Sarajevo-Velež,Mladost-Sarajevo,Sarajevo-Sloboda,Olimpic-Sarajevo,Drina-Sarajevo,Sar.-Travnik,
.........................................................................................................................Široki-Sarajevo

Sloboda-Olimpic,.Drina-Sloboda,.Sloboda-Travnik,.Sarajevo-Sloboda,.Sloboda-Zrinjski,.Sloboda-Čelik,.Rudar-Sloboda,.
..........................................................................................................................Sloboda-Slavija.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 28 sep 2015, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []