Kako se sve više približavamo derbiju tako je i kod mene sve jači osjećaj da ćemo uzdignute glave i osmijeha od uha do uha izaći sa stadiona, mogli bi nas oni naši klošari iznenaditi
Svani više !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
KLIS je napisao/la:
Kokot nam je jedini napadač koji bar ponekad da go.
I ja bih ovako. Ali eto po prvi put nakon dugo vremena 1000% vjerujem treneru. Znam da ih on najbolje poznaje i sto je najbitnije znam da niko i nista nece uticati na njegov izbor i da ce igrati najbolji i najspremniji jer Sablja je jedan od nas, razmislja kao mi i voli Zelju kao mi.
Alipasino je napisao/la:Niko nije u formi ali ce bit u kost u zglobove u koljena imam osjecaj da ce bit gruba igra sa nase strane u granicama dozvoljenog.Sudija ce sjebat sve bice prekid utakmice vidjece te.Utakmica ce bit prekinuta.
Bit ce jedan prekid tj, onaj sigurni kada oni njihovi budu skidali bakljama nasu koreografiju na sjeveru. Taj ide nama u korist.
Drugi prekid onog kojeg se najvise bojim, jeste ranon primljenog gola pa da nas pocnu trpati u sred Grbavice kada se mi otvorimo, a znamo svi dobro kako izgledamo kada krenemo juriti rezultat...
Alipasino je napisao/la:Niko nije u formi ali ce bit u kost u zglobove u koljena imam osjecaj da ce bit gruba igra sa nase strane u granicama dozvoljenog.Sudija ce sjebat sve bice prekid utakmice vidjece te.Utakmica ce bit prekinuta.
Bit ce jedan prekid tj, onaj sigurni kada oni njihovi budu skidali bakljama nasu koreografiju na sjeveru. Taj ide nama u korist.
Drugi prekid onog kojeg se najvise bojim, jeste ranon primljenog gola pa da nas pocnu trpati u sred Grbavice kada se mi otvorimo, a znamo svi dobro kako izgledamo kada krenemo juriti rezultat...
Ma Sablju u prvi tim !
Pljunite me kad ne bi pretrčao više od ostalih zajedno, čak i u godinama..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
auuu al dzole i ti njake, yebes atmosferu na temi malo je reci, u crnjaku si nekom odavno, i tek maloprije kad sam cito temu vidio sam isto jedan tvoj slican crni post
pricas o kondiciji nasih igraca a realno su pokazali kada hoce koliko mogu kondiciono u europi, pokazali su spremu koja nije mogla ispariti, isto tako tu su pokazali te rotacije u odbrani i pokrivanje mjesta saigraca koji se ubacio u napad(nesto sto od ekipe iz bih nikada nisam vidio tako uigrano), covjek kad cita to tvoje reko bi da u karijeri niti jedan nam igrac nije odigrao poluvrijeme kako valja
Meni gore izgledamo kada cuvamo rezultat.
Meni smo nekako najgori kad uospte igramo hahaha sala mala
Ma kakav bod mlatnut ih vise ...cemu je vrijeme tome je i vakat
invincible1921 je napisao/la:Vidim koreo neki na krovu sjevera, ima tri cetiri godine kako sam razmisljoi da im okacimo nesto tipa MI SMO PI.CKE i strelica prema hordama na krov svjevera ne bi mogli skinut pojeli bi se od muke
invincible1921 je napisao/la:Vidim koreo neki na krovu sjevera, ima tri cetiri godine kako sam razmisljoi da im okacimo nesto tipa MI SMO PI.CKE i strelica prema hordama na krov svjevera ne bi mogli skinut pojeli bi se od muke
Uradile su to vec Delije
Legendarno
kenan_tm87 je napisao/la:Moje misljenje za derbi. Jedina dilema mi je Sadikovic-Hadziahmetovic koji bi trebao poceti, a trebao bi onaj koji se u tom trenutku bolje osjeca i za koga trener procijeni da moze vise doprinositi igri.
Amir nam daje kreativnost, a Dado snagu.
Da se pitam poceo bi sa kreativcem i igrom brzih pasova bez peglanja lopte uz presing na njihovoj polovici gdje bi Joco, Koka, Ogi i Tiago ganjali svaku loptu i igrali na covjeka dok bi s druge strane Aco i Jasmin stajali na 30 metara od gola. Ne vjerujem da je Benko brzi od Ace i Jasmina i da moze ozbiljnije prijetiti iz kontri ukoliko Aco i Jasmin budu na visini zadatka.
Ukoliko bi pitari i pored toga uzeli sredinu, uveo bi Dadu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Vozdra raja, nisam novi tu sam samo s novim nikom a banovan sam kad smo igrali evropu i rekao da ss nista ne objavljuje u vezi naseg kluba Bilo kako bilo u nedjelju se ne nadam previse pobjedi, volio bih da edis prenese igracima ono sto je pricao na intervjuima a to je se radi samo o utakmici za 3 boda bez obzira na sve okolonosti pa da istrce malo hladnije glave. Medjutim mislim da postoji razlika u kvaliteti a pored toga njihov forma je u uzlaznoj a nasa u silaznoj putanji, uglavnom bio bih zadovoljan i sa bodom. Vidim mnogi stavljaju neke formacije i tu izbacuju dadu, bez trojke u sredini (dado-blagojevic-amir) mi ne mozemo ni istrcat na teren i njih trojica ce sigurno igrati, samo me zanima ko ce na spica, vjerujem da ce to bit joco a kokot lijevo , desno đelma. Jos jedna stvar koja bi me izuzetn obradovala bi bila dobar nastup manijaka, pa odkad neke koreografije nije bilo il nekog dekora a evo vidim grbavica se priprema mozda je to neki nagovjestaj boljih dana grupe..
Uradile su to vec Delije
Znam da jesu tako mi je i pala ideja napamet, ali poenta je sto horde ne bi mogle skinut sa krova natpis jer bi stajo citavu tekmu Zaplijepis ga paralleno sa krovom da ne visi
kenan_tm87 je napisao/la:Moje misljenje za derbi. Jedina dilema mi je Sadikovic-Hadziahmetovic koji bi trebao poceti, a trebao bi onaj koji se u tom trenutku bolje osjeca i za koga trener procijeni da moze vise doprinositi igri.
Amir nam daje kreativnost, a Dado snagu.
Da se pitam poceo bi sa kreativcem i igrom brzih pasova bez peglanja lopte uz presing na njihovoj polovici gdje bi Joco, Koka, Ogi i Tiago ganjali svaku loptu i igrali na covjeka dok bi s druge strane Aco i Jasmin stajali na 30 metara od gola. Ne vjerujem da je Benko brzi od Ace i Jasmina i da moze ozbiljnije prijetiti iz kontri ukoliko Aco i Jasmin budu na visini zadatka.
Ukoliko bi pitari i pored toga uzeli sredinu, uveo bi Dadu.
Ne bi ovo bilo dobro, jer bi igraci s krila Duljevic i Okic to maksimalno iskoristili
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nase je da se igramo trenera.
Edisovo je da izvede trenutno najbolju ekipu. Mozde ne i najbolje pojedince. Zato samo on,zajedno sa svojim saradnicima,zna koja je to najbolja ekipa. Nase je malo manje pametujemo.Malo manje se bavimo stvarima koje nisu u opisu naseg posla.A puno vise se bavimo onim cime se inace,u normalnom svijetu, navijaci bave.
Ne sumnjam da ce sutra biti raje,da ce se dobro navijati...Ali,nama predstoji duga i teska borba i nakon derbija. Dakle,nemojmo sutrasnju utakmicu gledati tako kao da poslije nje nema nista. Ima,itekako. Svaka sljedeca utakmica ce biti vaznija od ove sutrasnje. I na svakoj toj sljedecoj trebamo biti uz Zelju.
Drob pojede ovo sto se dešava u klubu, ali sutra je derbi sva dešavanja sve svadje treba da se zaborave, treba nam homogenizacija na svim nivoima, odigrati ko protiv Standarda drugo poluvrijeme gore, sa istom ekipom samo Stokiča u spic, poginut, izudarat, pobijedit **** im mater jednom za sva vremena.
FKZ1921 je napisao/la:Nase je da se igramo trenera.
Edisovo je da izvede trenutno najbolju ekipu. Mozde ne i najbolje pojedince. Zato samo on,zajedno sa svojim saradnicima,zna koja je to najbolja ekipa. Nase je malo manje pametujemo.Malo manje se bavimo stvarima koje nisu u opisu naseg posla.A puno vise se bavimo onim cime se inace,u normalnom svijetu, navijaci bave.
Ne sumnjam da ce sutra biti raje,da ce se dobro navijati...Ali,nama predstoji duga i teska borba i nakon derbija. Dakle,nemojmo sutrasnju utakmicu gledati tako kao da poslije nje nema nista. Ima,itekako. Svaka sljedeca utakmica ce biti vaznija od ove sutrasnje. I na svakoj toj sljedecoj trebamo biti uz Zelju.
Bojim se ti nama dzaba pises sve ovo. Dzaba pokusavas nacrtati da je 2+2=4.
Euforicni ispadi nerealne snage ili nerealne slabosti preovladavaju ovdje u zavisnosti jesmo li nekoga dobili ili nismo. Sreca pa znam da pisanja po ovom forumu ne odražavaju generalni stav vecine koji vole Zelju i kojima je plava boja u srcu. Inace bih se davno zapitao kojem to fucking navijackom pokretu pripadam
Bgmi kadeti slabo pravo, nadao sam se da ce oni danas ovo rijesiti ipak su u dobroj formi, vijecemo kako ce juniori al s obzirom da su putovali u austriju i igrali vjerujem da nisu top fit, ako je neko gore zamolio bih da izvjestava ako dodje do promjene rezultata