FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ahmetovic i Sarajevo, nigdje veze, ni teoretske sanse da predje bilo gdje u neki klub PL.
Da nema Azmira Husica na celu kluba,poceo bih se brinuti za Ahmetovica,ako je istina sto @sloboda72 pise da je navodno Sarajevo zainteresovana za njega,ovako nema teorijee..ako i ode kojim slucajem,Husic ce dovest istog kalibra napadaca,a mozda i boljeg.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dajem casnu forumsku da ahmetovic nece prec u fk Sarajevo.
Jer ako je u parama,potucemo SE SA pitarima.neka zine koliko kosta.
Titule,LP,nije ni to,ako neko ne primjecuje mi smo prvi.
Ako pak i ode,to samo znaci da dolazee bombeeeee.
Beka vec place,kaze pogrijesio sam...pametniji je Ahmet öd toga.
Nemogu svima odg.na putu sam.veceras
Jer ako je u parama,potucemo SE SA pitarima.neka zine koliko kosta.
Titule,LP,nije ni to,ako neko ne primjecuje mi smo prvi.
Ako pak i ode,to samo znaci da dolazee bombeeeee.
Beka vec place,kaze pogrijesio sam...pametniji je Ahmet öd toga.
Nemogu svima odg.na putu sam.veceras
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sanse da on ode su minimalne, sve dok je u klubu ova garnitura koja covjeku obaveze isplacuje redovno. Njemu je cilj da bude u Bosni radi djeteta i zene 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma ne brinite se za Ahmetovica , mi ako hocemo grupe ganjati moramo puno bolje fudbalere dovoditi od Ahmetovica i sl. ni Benko nije nivo za grupne faze.
Zato je F. bio sa djedom. Jesi ti to sezonsku dao F. da udze...Ccccc...djeca ne trebaju kartu imaju dzaba ulazstaragarda je napisao/la: dzaba reko pustice me posto sam vojnik Slobode kad ono mucak... a plus poklopile se neke tekme liga petice u istom terminu pa se vratim kuci...al cujem Sloboda prva i fino igra pa reko da pogledam....mozda i ja pocnem pratit al opet puno mi 10 kerma....jedino ako ostanu prvi i pobjede sve redom do polusezone...uglavnom,vidjet cu jos....vagam
& $ ?
Fakinu sarajevski ,ostavi tu "želju od srca"za fk sarajevo.ren_hz je napisao/la:
Ja vam od srca zelim finale kupa i titulu viceprvaka
Ja volim FK Tuzla City
Ubi ova nasa b ekipa i ove godine.zabranite i ove godine visi rang pizda vam materina 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Puta dva da je neka drugacija situacija.HZ_ilidzaa je napisao/la: Nemoj mi reci da ne bi vise volio vidjet 4-5 komada u mrezi smetljara
Ne zelim da se ista dogodi naustrb moje Slobode, samo zelim jos malo da uzivam na vrhu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
dzekooooTz
- Kontakt:
joj jedva cekam da vidim s kim cemo na zimskim pripremama igrat da je sa partizanom recimo
Da je neku jaku ekipu na Tušanj.dzekooooTz je napisao/la:joj jedva cekam da vidim s kim cemo na zimskim pripremama igrat da je sa partizanom recimo
Da proba nam Owen Tottenham dovest,neka da doprinos

Tamam se ekipa zaleti i onda slijedi pauza zbog reprezentacije..nadam se da ce opet Husref odvest igrace na kratke pripreme,mozda opet Bijeljina bilo bi dobro,jer su tamo imali idealne uslove za rad..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
bolje što je pauza, taman da se Govedarica oporavi, a i ekipa još dodatno uigra
Pauza ce dobro doci.moramo se dobro sabrat u glavama prije drine,i travnika.
Nikakva euforija ne dolazi u obzir.
Nikakva euforija ne dolazi u obzir.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
STVARA SE EVROPSKA SLOBODA, ALI... ZAŠTO STADION TUŠANJ OVE SEZONE NIJE KRCAT? Ko treba doći? Real ili Manchester??? Dolaskom Azmir Husića na čelo kluba prije nekoliko godina, te dovođenjem iskusnog i odličnog trenera poput Husrefa Musemića, Sloboda sada djeluje kao pravi klub, konačno. Kažem konačno jer Tuzla kao grad sa skoro 200 hiljada stanovnika i Sloboda kao klub sa uskoro 100-godišnjom tradicijom, zaslužuje da se nađe u vrhu bh. fudbala. Iz vremena bivše Jugoslavije pamtimo velike generacije Crveno-crnih, poput one iz 1977. godine kada Verlašević, Mulahasanović, Alibegović, Sarajlić, Jovičić, Šećerbegović, Kovačević, Hukić i ostali, pod vodstvom Đorđa Geruma, bilježe sjajne rezultate u Evropi. Iako je španski Las Palmas tada bio prejak u utakmici Kupa UEFA na svom terenu (pobijedio 5:0), trijumf Slobode na Tušnju od 4:3 bio je pokazatelj kakvu je generaciju imao tuzlanski klub tih godina. Na toj utakmici posjeta je bila 12.000 ljudi, koji su utakmicu pratili i sa obližnjih brda. Najbolju poslijeratnu generaciju Slobode gledali smo 2003. i 2004. godine, kada je tuzlanski tim igrao evropski Intertoto Kup. Sloboda je u obje sezone stigla do drugog kola, što je bio veliki upsjeh. Generacija je to u kojoj su igrali Joldić, Muslimović, Mešanović, Okanović, Nikolić, Crnogorac, Kuduzović, Vojvodić, Lamešić... Tušanj je na dvije utakmice u prvoj sezoni Intertoto Kupa protiv islandskog Akureyrija i belgijskog Liersa bio dupke pun. Nakon nekoliko godina borbe za opstanak i ispadanja u drugi rang, Sloboda je ponovo na stazama stare slave. Tuzlaci su hit ove sezone Premijer lige BiH, trenutno su lideri bh. fudbala, a mnogi kažu da je ovo možda i najbolja generacija ikada. Igraju lijep i atraktivan fudbal, stvaraju dosta prilika za gol i imaju nešto što je, možda, i najvažnije: pobjednički mentalitet. Ukoliko Musemićeva ekipa nastavi ovako, vjerujemo da može na kraju izboriti Evropu nakon više od 10 godina čekanja. Međutim, zašto Tušanj nije pun? Ove sezone redom su padali Rudar, Velež, Vitez i Olimpic, jedino je Borac uspio odnijeti bod. U prosjeku je ove mečeve pratilo od 2.000 do 3.000 gledatelja. Šta je problem? Duplo veće cijene ulaznica u odnosu na prošlu sezonu ili nešto sasvim drugo... Ko treba doći pa da stadion Tušanj bude ponovo krcat? Možda Manchester United ili Real... ne znam. Sloboda je u nizu od 10 utakmica bez poraza i vjerujemo da Ahmetović, Veselinović, Stjepanović, Efendić, Zeba, Ivetić, Kostić, Pirić i društvo zaslužuju veću podršku na stadionu. Lako je biti navijač na Facebooku, tada smo svi treneri i svi smo selektori, pljujemo i hvalimo igrače. Treba doći na Tušanj i vidjeti kako se ti momci bore na terenu, kako izgaraju za svaku moguću loptu, kako su željni pobjeda i uspjeha. Dosta je filozofije i demagogije. Tušanj je mjesto gdje svi pravi ljubitelji fudbala i navijači i simpatizeri Slobode treba da provedu svoje subotnje ili nedjeljno poslijepodne. Ima se šta vidjeti, vjerujte. Znamo da volite Slobodu i vaša podrška klubu je izuzetno značajna. Taj klub bez punog stadiona ne može ništa! To je način kojim se stvaraju velikani jer Sloboda, polako ali sigurno, korača ka Evropi i ka statusu evropskog kluba. Zato od sada svi na Tušanj kada igra Sloboda, nema izgovora!!!
Pročitajte više na: http://kameleon.ba/index.php/lifestyle/ ... nije-krcat
Pročitajte više na: http://kameleon.ba/index.php/lifestyle/ ... nije-krcat
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravo..potrebna je pauza da se zalijece sitne povrede, oporave Govedarica i Mujic, Skaha jos bolje uklopi sa ekipom, kao i da se malo smire strasti i potpuno spremno docekaju gostovanje Drini, kup utakmica i utakmica protiv Travnika i onda derbi protiv Sarajeva na Kosevu..sve u roku od 15 dana...pa onda Zrinjski kuci, kup onovo, pa Celik...tek sad pocinje pakao za nas i ove dvije uslovno receno lakse tekme su presudne..Travnik i Drina se MORAJU dobiti
mnogo svjezine, igraca, smirenosti kao i srece ce trebati u tom zgusnutom periodu
inace jucer u prvom pol nismo imali veznog reda...Stjepanovic i posebno Ordagic nista nisu uradili da zatvore zonu na 20-25 m od naseg gola..ali eto i jedan i drugi su se iskupili u napadu, dok je Stjepanovic drugo pol odradio odlicno..Ordaga opet malo tisi
mnogo svjezine, igraca, smirenosti kao i srece ce trebati u tom zgusnutom periodu
inace jucer u prvom pol nismo imali veznog reda...Stjepanovic i posebno Ordagic nista nisu uradili da zatvore zonu na 20-25 m od naseg gola..ali eto i jedan i drugi su se iskupili u napadu, dok je Stjepanovic drugo pol odradio odlicno..Ordaga opet malo tisi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Slatinash_7
- Kontakt:
@najgora bagra
Osim cijena karte koja je relativno skupa,Tusanj je odron od stadiona,Azmir hoce porodicnu atmosferu kad ono na stadionu dijete moze zacas dobiti neku bolescuru od raznoraznih isparavanja urina koji se vec toliko nakupio da su po coskovima sjevera bare,haloo jel neko lud da u to dovede svoju zenu,curicu,nekog mozda iz dijaspore,pa oni momci iz Skotske sto su bili sa nama nmg da vjeruju da nema bara u sklopu tribine..Da ne pricam o nesnosljivom smradu pokosene trave juce na sjeveru takodje,prljavim stolicama i tako tim stvarima,a mislim da je relativno jefitno da se to uredi..Rezultati odlicni,bolje ne moze,cijena solidna,uslovi katastrofalni,i sta dobijes,trecu posjetu u ligi,sve ekvivalentno velicini grada u BiH okvirima,dosadasnjim utakmicama gdje je najatraktvniji protivnik bio Borac..
Osim cijena karte koja je relativno skupa,Tusanj je odron od stadiona,Azmir hoce porodicnu atmosferu kad ono na stadionu dijete moze zacas dobiti neku bolescuru od raznoraznih isparavanja urina koji se vec toliko nakupio da su po coskovima sjevera bare,haloo jel neko lud da u to dovede svoju zenu,curicu,nekog mozda iz dijaspore,pa oni momci iz Skotske sto su bili sa nama nmg da vjeruju da nema bara u sklopu tribine..Da ne pricam o nesnosljivom smradu pokosene trave juce na sjeveru takodje,prljavim stolicama i tako tim stvarima,a mislim da je relativno jefitno da se to uredi..Rezultati odlicni,bolje ne moze,cijena solidna,uslovi katastrofalni,i sta dobijes,trecu posjetu u ligi,sve ekvivalentno velicini grada u BiH okvirima,dosadasnjim utakmicama gdje je najatraktvniji protivnik bio Borac..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to je sve nazalost posljedica toga da grad nije dorastao da prati ovakvu Slobodu, pa tako i gradske ustanove tipa JU Stadion Tusanj koji nema osnovne uslove za odigravanje utakmica PL BiH, o eventualnoj evropi da ne pricam....sramota za jedan grad kakav je Tuzla
sve su to svjesni pokusaji sabotaze Slobode..sto losiji uslovi na stadionu tjeraju navijace i automatski indirektno odmazu Slobodi na putu oporavka sto i jeste konacni cilj mnogih u ovom gradu..a Sloboda nema nikakva prava da ista popravlja na stadionu
ps gledam i ne vjerujem, Olimpic ni jedan zuti jucer nije dobio
pa da je nama ovakvo sudjenje u gostima, et samo cu to rec
sve su to svjesni pokusaji sabotaze Slobode..sto losiji uslovi na stadionu tjeraju navijace i automatski indirektno odmazu Slobodi na putu oporavka sto i jeste konacni cilj mnogih u ovom gradu..a Sloboda nema nikakva prava da ista popravlja na stadionu
ps gledam i ne vjerujem, Olimpic ni jedan zuti jucer nije dobio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da se razumijemo, nisu ni sekunde bolji uslovi bili kad je Ciro bio to, ali je problem sto tuzlacima treba neki cirkusant da oni dodju i da gledaju sloboduSlatinash_7 je napisao/la:@najgora bagra
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 7 gostiju.