FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bila je jeftinija karta 5 zapad 3 sjever cini mi se il je petica bio i sjever al svakako da je i Ciro x faktor.
ljudi,ba vi gledate na ciru kroz dvije utakmice,igman,i jedinstvo..
nista bolja posjeta nije bila na ostalim utakmicama,na zapadu bara-bara jos jeftinija ulaznica bila
jedino se posjeta osjeti na prisustvu fukara,i to je sva razlika..sjever je malo podbacio,tusanj generalno nije..
niti je posjeta na zapadu bila drasticno bolja...fali malo veci broj fukara,i to je sve
nista bolja posjeta nije bila na ostalim utakmicama,na zapadu bara-bara jos jeftinija ulaznica bila
jedino se posjeta osjeti na prisustvu fukara,i to je sva razlika..sjever je malo podbacio,tusanj generalno nije..
niti je posjeta na zapadu bila drasticno bolja...fali malo veci broj fukara,i to je sve
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sta fali dat nesto para, raji koja nema pos'o, prebrisat makar stolice yebes ga
nema sloboda nista sa stadionom,niti sloboda kao klub zeli dati pare....simicz je napisao/la:Sta fali dat nesto para, raji koja nema pos'o, prebrisat makar stolice yebes ga
stadion je posebna ustanova,firma,koja ima svoje zaposlene,budjet,i sve ostalo...
stadion je u nadleznosti grada,i javne ustanove stadion tusanj...to je njihova bruka,ne nasa
ok rezultati po nas danas, remi Širokog i poraz Sarajeva, idelano bi bilo poraz Širokog i remi u derbiju, al' et' 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet su nam svi rezultati isli na ruku, kako nam se sve poklapa.
Uz nas je i visa sila.
Prvi nakon 11 kola a nadam se da cemo tu ostati i nakon gostovanja u Zvorniku.
Uz nas je i visa sila.
Prvi nakon 11 kola a nadam se da cemo tu ostati i nakon gostovanja u Zvorniku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Idealno je ovo ljudi..perverzijaaa
Ako dobijemo drinu i travnik na kosevo potpuno opusteno a tada smo najjaci
Ma uzivajmooo ljudiii
Ako dobijemo drinu i travnik na kosevo potpuno opusteno a tada smo najjaci
Ma uzivajmooo ljudiii
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ako Husref ne racuna na Mujica a nadam se da racuna onda nam treba jos jedan napadac ljudi..nedo bog kartona i nema niko s klupe da udje ebiga ..treba nam jasta jos jedan napadac jos prije pocetka sezone sam ja to govorio ..sve ostalo je ok cak i te sto ti spominjes mozda je previse jer smo izgradili hemiju u ekipi i svi igraju odlicno...sad ako ti dodju ko ce na klupu Veselinovic, Govedarica , Stjepanovic ?solinas je napisao/la:Ma kada imas jaku odbranu,i silovit vezni red,nebitno je KO CE naprijed,manje vise.
Izgleda da se na to ide.pojacat sredinu maksimalno.
I ovako dominiramo vecinom utakmice.
A vedo vedo...i moja zelja neprezaljena,Ali sta ces.
Doce valjda neko upomoc ahmetu.
Ima u celiku materijala,i Jos par igraca iz drugih klubova.husova je zadnja.
Mores misliti kako se osjeca trener ekipe ciji predsjednik kaze imas neogranicen budjet za pojacanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ne zaboravite pregled kola veceras u 22:15 na BHT
bas da cujem misljenja o lideru 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne treba nam stoper imamo ba tu Skahica i Salihovica s klupe odlicno samo sto Skahic ce vremenom upasti u prvu postavu samo kako i gdje hoce li na stopera, a Mehmedagic u vezni red nekad da igramo sa dva zadnaj vezna ili ce na beka ..napadac moze i jedno kri;lo ili veznjak, ali ja sam zadovoljan sa Govedaricom i Veselinovicem i da Mehidic ih mjenja ..mozda eto tu jos jedan i dodat obavezno napadacaChinaglia je napisao/la:nadam se da će Husref od Azmira zatražit' pojačanja, ne očekujem sad 5-6 igrača u prvih 11, da se poremeti hemija i ugiranost, al' dva do tri igrača mogu sigurnomoje želje su stoper, desni bek i napadač/krilo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema diranja ekipe drasticno.i ako bude KO dolazio,ili ce neko otici,recimo krpic,mujic,...SaltCityAttack je napisao/la:ako Husref ne racuna na Mujica a nadam se da racuna onda nam treba jos jedan napadac ljudi..nedo bog kartona i nema niko s klupe da udje ebiga ..treba nam jasta jos jedan napadac jos prije pocetka sezone sam ja to govorio ..sve ostalo je ok cak i te sto ti spominjes mozda je previse jer smo izgradili hemiju u ekipi i svi igraju odlicno...sad ako ti dodju ko ce na klupu Veselinovic, Govedarica , Stjepanovic ?solinas je napisao/la:Ma kada imas jaku odbranu,i silovit vezni red,nebitno je KO CE naprijed,manje vise.
Izgleda da se na to ide.pojacat sredinu maksimalno.
I ovako dominiramo vecinom utakmice.
A vedo vedo...i moja zelja neprezaljena,Ali sta ces.
Doce valjda neko upomoc ahmetu.
Ima u celiku materijala,i Jos par igraca iz drugih klubova.husova je zadnja.
Mores misliti kako se osjeca trener ekipe ciji predsjednik kaze imas neogranicen budjet za pojacanja
Ili ce biti ono Sto prizeljkujemo,bomba i marketing igrac..
Ja se slazem SA tobom generalno,grehota BI bilo rasturiti ovu ekipu,Ali i ako KO dodje,bice dvojica,brat bratu trojica...i moraju valjati,biti kvalitet za 11,ili odlicne zamjene.
Posaljite vagon soli u Vitez u znak zahvale za jucerasnji skalp Zrinji,i vama prvo mjesto

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
al kako nam se sve otvara....odlicno ce na m doci ova pauza pred vazne meceve....odlicno...lideri smo,igramo lijep fudbal i jos samo malo da se efikasnost popravi i to je to...koliko bi Saric mogao dobit utakmica kazne zna li neko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Dvije vjerovatno .
-
boomerang5
- Kontakt:
FanVitez je napisao/la:Posaljite vagon soli u Vitez u znak zahvale za jucerasnji skalp Zrinji,i vama prvo mjesto![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Zvornik i kup, ako dobije 2..mada ne vidim razloga za dvije.. jeste direktni crveni karton, ali nije ni svaki direktni karton 2 tekme, posebno u ovom slucaju kada nije ni bio crveni karton
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
samo na ovom forumu 5x se otvarala diskusija oko ciscenja tribina (generalnog) i kako prilici nasem mentalitetu sve ostaje na rijecima .. sjecam se jedne godine kad smo cistili snjeg da se odigra utakmica na Tusnju, organizovano je sve bilo u roku od sat vremena 40ak ljudi je doslo, lopate i na poso .. naravno kod nas je problem prvo sto je gradski stadion, drugo sto nema zaposlenih dovoljno da bi se tu ista uradilo kako treba .. par dana poslje utakmice se pokupe novine, malo kospe i cikovi pometu i to je sve do sljedece utakmice .. e hajmo iskoristit ove 3 sedmice i ponjet od kuce ako nista sredstva za dezinfekciju, rukavice, stare krpe, deterzenata i da se jednom vec pokrenemo makar da to na nesto lici, ako nas se ne moze skupit 60ak ljudi onda ne znam .. gdje je @nynicks nek napravi event s stranice Fk Sloboda, i da se odredi jedan dan (dok je jos lijepog vremena i da se uradi to) .. dobro je rekao @slatinas, ugodjaja na stadionu nema i to je realnost, zato nema ni ljudi
- Beduin
- Kontakt:
Ma kakvo ciscenje i organizacija, ja fakticki molio hoce li neko da idemo, samo jedan forumas se javio dok ostali iskulirali, kao sto ce i tvoj post ZiviniceMetropola, nemamo mi taj usadjen osjecaj i naviku, osim na rijecima sto smo jaki. Nas treba natjerati i posramiti pa da se kobajagi busamo u prsa i nesto odradimo u inat, a nikako od srca otici i nesto uraditi.
Sjecam se da je tad Zlajci objavio kako je on jedan dio ocistio sa svojom ekipom, ako se dobro sjecam, i naravno ostali opet nimukajet.
Taj prijedlog treba objaviti @Knicks na stranici, isto to podijeliti na stranici StareGarde, Sulje, Sjevera i FukareTZ pa da se uradi SHARE i ovih dana i ispostuje to. Yebes stalno pricu i prijedloge, a praksa nula bodova.
Sjecam se da je tad Zlajci objavio kako je on jedan dio ocistio sa svojom ekipom, ako se dobro sjecam, i naravno ostali opet nimukajet.
Taj prijedlog treba objaviti @Knicks na stranici, isto to podijeliti na stranici StareGarde, Sulje, Sjevera i FukareTZ pa da se uradi SHARE i ovih dana i ispostuje to. Yebes stalno pricu i prijedloge, a praksa nula bodova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
E-MAIL:Beduin je napisao/la:Ma kakvo ciscenje i organizacija, ja fakticki molio hoce li neko da idemo, samo jedan forumas se javio dok ostali iskulirali, kao sto ce i tvoj post ZiviniceMetropola, nemamo mi taj usadjen osjecaj i naviku, osim na rijecima sto smo jaki. Nas treba natjerati i posramiti pa da se kobajagi busamo u prsa i nesto odradimo u inat, a nikako od srca otici i nesto uraditi.
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected].
- Beduin
- Kontakt:
Zar tvoja stranica nema preko 40k clanova? Trebam ja jos i mail da ti sklepam pa ti share na, fakticki, oficijelnoj fb stranici kluba jbt? Druga stvar, vjerovatno si i strucniji i uticajniji po tom pitanju na online sceni.NYKnicks Fan je napisao/la:E-MAIL:Beduin je napisao/la:Ma kakvo ciscenje i organizacija, ja fakticki molio hoce li neko da idemo, samo jedan forumas se javio dok ostali iskulirali, kao sto ce i tvoj post ZiviniceMetropola, nemamo mi taj usadjen osjecaj i naviku, osim na rijecima sto smo jaki. Nas treba natjerati i posramiti pa da se kobajagi busamo u prsa i nesto odradimo u inat, a nikako od srca otici i nesto uraditi.
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected].
A na pp cu ti napisati i zasto necu, tj. ne mogu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.