AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 04 okt 2015, 21:27

Ubjedjen sam da bi De Jong bolje igrao stopera od ove ublehe
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 okt 2015, 21:27

Ma ovaj Napoli je taraba ekipa koliko amaterskih grešaka na sredini pa to je čudo. Da je s druge strane kakva ozbiljna ekipa dosad bi tricu primili ali ovako su enigma za strašni Milan.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 okt 2015, 21:35

cccc mamicu ti yebem bertolaci konjino mrtva. pa i zar i jednu kontru da upropastis.. mrs svi iz Milana, sve do jednog otjerati.

Das 100M i opet te yebe ko stigne....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 okt 2015, 21:36

Ovaj Zapata je legitimni nasljednik velikog Bonere.I ne može se reći da je igra očajna,i ako nije to ni nešto posebno dobro,ali mislim da mogu i dalje dobiti ovakav Napoli. I haman se ovaj Montolivo uistinu vratio u formu.Ne igra loše ni večeras.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 okt 2015, 21:37

Kakva je ovo žalost od ekipe zajedno sa 'stručnjakom' na klupi. Sve gore i gore i gore i gore. :puke: :puke: :puke:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 04 okt 2015, 21:38

ZAPATA, evo vec treci put te spominjem, znam, zlocest sam, ali ides mi na kurcinu. DaBogda ti se toliko stucalo da nemogao nastaviti igrati. Poslije Bonere, ti si najveca prevara od stopera koja je ikada zaigrala u Milanu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 okt 2015, 21:41

Pa svi ovi igrači su igrači za male utakmice, nije to nikakva novost, nemamo mi nikoga u ekipi ko nosi status zvijezde, ko bi donosio prevagu i povukao naprijed kad nikome ne ide. To bi jedino mogao biti Bacca, ali njemu prvo trebaju upotrebljive lopte (pa makar to bile i POLUšanse) da bi nesto uradio, ali nema, ne vidi se čovjek.

Jedino monto i kuja mogu dobiti prolazne ocjene, ovo ostalo je ili loše ili neprimjetno.
Yebemu, ovaj Napoli možeš preokrenuti kako hoćeši kad hoćeš, al' problem je što smo i mi sami za qrac. :oops: Daj bože ovo što ranije izjednačiti pa šta bude-bude, al' ako primimo drugi... piši propalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 okt 2015, 21:41

Ja gledam PSG, malo sam pratio Milan i vidio sam gol, Zapata još jednom pokazao da je debil. Mex je najbolji CB kojeg Milan ima a Sliniša ga je otpisao, bravo moronu yebem ti svu žensku familiju.
Forza Milan!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 okt 2015, 21:42

Ma i Montolivo za qrc dok primi loptu smiri bajram prođe i usere i šefa i stanicu...

Krepat ma ne molat!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 04 okt 2015, 21:42

A jesmo očajni , Bože sačuvaj. Muka mi od ove igre ( ako se ovo može nazvati igrom ) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 okt 2015, 21:47

Kaže @romagnoli da nije to očajno a nije se šansa stvorila protiv ovakvog Napolija. Bože sačuvaj na šta navikavaju navijače Milana da poslije ovakvih igara govore kako to i nije toliko loše...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 okt 2015, 21:52

crvenocrni je napisao/la:Kaže @romagnoli da nije to očajno a nije se šansa stvorila protiv ovakvog Napolija. Bože sačuvaj na šta navikavaju navijače Milana da poslije ovakvih igara govore kako to i nije toliko loše...
Ništa bolje nije odigrao niti Napoli,ali oni su iskoristili jednu glupost Zapate.Dvije podjednako loše ekipe,ali ne i očajne.Tako da igra nije totalni odron,ali mora,može i treba puno bolje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 okt 2015, 21:54

Znaci nisam nista ni ja propustio. Prvo nisam mogao gledati a evo citajuci vase postove ni drugo mi se ne gleda.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 okt 2015, 21:54

Romagnoli13 je napisao/la:
crvenocrni je napisao/la:Kaže @romagnoli da nije to očajno a nije se šansa stvorila protiv ovakvog Napolija. Bože sačuvaj na šta navikavaju navijače Milana da poslije ovakvih igara govore kako to i nije toliko loše...
Ništa bolje nije odigrao niti Napoli,ali oni su iskoristili jednu glupost Zapate.Dvije podjednako loše ekipe,ali ne i očajne.Tako da igra nije totalni odron,ali mora,može i treba puno bolje.
Ma ovo je za mene odron brate eto vidis :lol: :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 okt 2015, 21:54

Nemam fkt vise snage pisati, sjecam se Milanove najgore sezone 97' ali i tad su u Milanu igrali vrhunski igrači poput Kluiverta Weaha Bobana i ostalih dok ovo danas jednostavno nema kvalitete 0-2

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 04 okt 2015, 21:55

Eh tako. Barem ih ove sezone JA više ne gledao. PREVARE OD IGRAČA I PREVARA OD NEKADAŠNJEG KLUBA.

Arivederrcci.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 okt 2015, 21:57

Eto i Bertolaccija, Romagnolija picke materine sve kloc do kloca nema tu 2 igrača da valja. Goni sve u picku materinu.

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 okt 2015, 21:57

Opet Zapata ispada a i Siljo je tu da mu pripomogne
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 okt 2015, 21:58

Jos prije dolaska sam molio Uzvisenog da ne dodje Ceto na klupu, a i tokom cijele sezone govorim da taj "strucnjak" nije prismrdio strucnjaku, moze male ekipe voditi i to je to.
Otkako je Honda preselio na klupu a njegovo mjesto uzeo Bonera, da bi Bertolaci igrao u prvih 11, evo iz utakmcie u utakmicu se razabrat ne mozemo. Neka, neka, nadam se da cemo i ovo izgubiti. Ne pratim tekmu, konekcija me zeza i zahvaljujem joj se na tome. Eto vam Alex i Zapata, rijesi se Ramija i Mexesa, tako nam i treba. Stvaranje mocne kante za trpanje i ismijavanje. Pu pu smradovi jedni... hajmo i treci da primimo pa bar nek Bertolaciju stanu u red i popuse karinu i Sinisa, i Celo i Berla i taj dugo iscekivati Pcelica, glupson sto uopste zeli ulagati pare u glupost.

Bolje da nahrani toliku gladnu djecu iz Biafre, iz pizde materine i ne znam odakle sve ne, samo da ne ulaze u Milan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 okt 2015, 21:58

e u pizdu materinu, odem se na telefon javiti i već gol... e yebem vam trunje :puke:

ma rekoh ja odmah, ako nam ućeraju i drugi - piši propalo, nas sad ni bog izvukao ne bi ... al' aj kad već gube neka bude 1-2, iz privatnih razloga :tralala:

još samo očekujem hondu i polija, the saviors :lolno: :lolno:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []