Mokroguz je napisao/la:Kadeti pobjedili 1-0, Dzenan Kisic dao gol.
Juniori pobjedili 3-0, Mak dao dva gola, Aldin Memic jedan.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pametan postupak.
Sjetimo se da je Sirokog prosle godine kostalo sto nisu tako postupali prema svom treneru u tezem periodu, covjek koji ih je godinama uspjesno vodio. Izaci cemo iz krize aBdinshallah.
Sjetimo se da je Sirokog prosle godine kostalo sto nisu tako postupali prema svom treneru u tezem periodu, covjek koji ih je godinama uspjesno vodio. Izaci cemo iz krize aBdinshallah.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zaboravih reci; Kisic i Demirovic su bili dvojica od one grupe igraca koji su savladali Arsenal u Njemackoj prije par godina.
Sad imaju barem po pet-sest golova u 10 kola, Demirovic nekoliko vise. Ima tu dosta talenata u toj generaciji.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Istog sam misljenja da treba stati iza trenera i izgurati do kraja ovu polusezonu.
NARAVNO ,ovim g.Gracic pokazuje da je OLIMPIC klub za poštovanje I da je najlakše oterat trenera,no hajde da vidimo gde smo pogrešili u prošlim tekmama.Očigledno je da nam nedostaje pravi gol igrac.Mislim da ima par nogometaša koji se pojave radi reda u sastavu I ne daju svoj maksimum.Mislim da se treba zahvaliti pojedinim nogometašima I forsirat ove naše mlade nogometaše,jer se vidi da znaju igrat lopte.Vjerujem da ce MIRZA rešit enigma.Na kraju mi samo nije nešto jasno ŠTA NAM SE DEŠAVA sa golmanima,,,,,,učinak ispod očekivanog.Treba malo njihovog trenera na raport.lupus je napisao/la:Istog sam misljenja da treba stati iza trenera i izgurati do kraja ovu polusezonu.
Slab trener golmana.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 okt 2015, 01:07, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Lede i Stefan imaju najbolji finis u ekipi.
Ja da biram, probao bih ovaj sastav sa formacijom 4-4-2 dijamant:
-----------------------------------Fejzic---------------------------------
Imamovic* ---------- Regoje ---------- Jusufovic --------- Merajic
----------------------------------Handzic--------------------------------
Stanic ----------------------------------------------------------Brkovic
------------------------------------Lede---------------------------------
-------------------------Stefan-------------Pandza----------------------
* = Gligorov tu, kad se vrati
Lahko je onda nakon dva gola premjestiti Ledeta na zadnjeg veznog, Stefana na playmakera, izvuci Kenu da nebi zaradio crveni, a ubaciti Hugu ili Hadzica kao drugog napadaca u tandemu sa Pandzom.
Ili ako bude i dalje 4-2-3-1, onda je dobar onaj sastav protiv Slobode bio samo sto bih izmjenio Karica i stavio tu Ledeta.
Ja da biram, probao bih ovaj sastav sa formacijom 4-4-2 dijamant:
-----------------------------------Fejzic---------------------------------
Imamovic* ---------- Regoje ---------- Jusufovic --------- Merajic
----------------------------------Handzic--------------------------------
Stanic ----------------------------------------------------------Brkovic
------------------------------------Lede---------------------------------
-------------------------Stefan-------------Pandza----------------------
* = Gligorov tu, kad se vrati
Lahko je onda nakon dva gola premjestiti Ledeta na zadnjeg veznog, Stefana na playmakera, izvuci Kenu da nebi zaradio crveni, a ubaciti Hugu ili Hadzica kao drugog napadaca u tandemu sa Pandzom.
Ili ako bude i dalje 4-2-3-1, onda je dobar onaj sastav protiv Slobode bio samo sto bih izmjenio Karica i stavio tu Ledeta.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ništa zlonamerno,,,,,,,mala moja opaska.Hajde bice bolje ja sam optimista.Mancini je napisao/la:Slab trener golmana.
Jesu li ono naši na Jahorini?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
"Pojaca" vas Dejan Bandovic.
Čelnici Olimpica danas su uspješno dogovorili saradnju sa iskusnim golmanom Dejanom Bandovićem. Iako je doskorašnji član Sarajeva trebao karijeru nastaviti u Novom Travniku, Olimpic je sa boljom ponudom umiješao prste i dovođenjem Bandovića dodatno pojačao konkurenciju na golmanskoj poziciji. To je u izjavi za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor kluba Edin Prljača. "Istina je, Dejan Bandović je naš novi golman. Ne krijemo zadovoljstvo što je posao uspješno okončan na obostrano zadovoljstvo", kazao nam je Prljača. Podsjetimo, Bandović je bio član Sarajeva od 2012. do 2015. godine, a u dosadašnjoj karijeri između ostalog je nastupao za Široki, Posušje i Velež
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/dejan-ba ... ica/173281
Čelnici Olimpica danas su uspješno dogovorili saradnju sa iskusnim golmanom Dejanom Bandovićem. Iako je doskorašnji član Sarajeva trebao karijeru nastaviti u Novom Travniku, Olimpic je sa boljom ponudom umiješao prste i dovođenjem Bandovića dodatno pojačao konkurenciju na golmanskoj poziciji. To je u izjavi za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor kluba Edin Prljača. "Istina je, Dejan Bandović je naš novi golman. Ne krijemo zadovoljstvo što je posao uspješno okončan na obostrano zadovoljstvo", kazao nam je Prljača. Podsjetimo, Bandović je bio član Sarajeva od 2012. do 2015. godine, a u dosadašnjoj karijeri između ostalog je nastupao za Široki, Posušje i Velež
Sarajevo ljubavi moja.
Jedan golman viska.. Kako stvari stoje??
Jel Mozda i neki junior golman trenira sa ekipom onda je problem?
Jel Mozda i neki junior golman trenira sa ekipom onda je problem?
Toto Riina
golman viska je upravo novopridosli bandovic 
sonpenn je napisao/la:"Pojaca" vas Dejan Bandovic.

Ne mogu da se nacudim.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bice prenos na Arenasport ovog kola.
Vidim da je Siroki Brijeg poceo nagradnim igrama na svom stadionu k'o sto smo mi nekada imali.
Zanimljivo.
Vidim da je Siroki Brijeg poceo nagradnim igrama na svom stadionu k'o sto smo mi nekada imali.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa gdje si ti čovječe proteklih dana?Mokroguz je napisao/la:Bice prenos na Arenasport ovog kola.
Vidim da je Siroki Brijeg poceo nagradnim igrama na svom stadionu k'o sto smo mi nekada imali.Zanimljivo.
Steta sto su kadeti izgubili, najduzi neporazeni niz u ligi ove sezone. Vidim da su Begic i Mak dali golove za juniore. 
A ja sam vazda zauzet i nemam sta pisati kad nisam.
A ja sam vazda zauzet i nemam sta pisati kad nisam.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovog malog Maka prate veliki klubovi petice.Prica se da je gotovo sigurno da ide sada na zimu.
Nebi me cudilo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Bice prenos na Arenasport ovog kola.
Vidim da je Siroki Brijeg poceo nagradnim igrama na svom stadionu k'o sto smo mi nekada imali.Zanimljivo.
pa vi i jeste pokupili od Širokog, a Široki radi ovo već odavno
Od kada odavno?brig je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Bice prenos na Arenasport ovog kola.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa vi i jeste pokupili od Širokog, a Široki radi ovo već odavno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.