Sloboda1919 je napisao/la:Mramore imal neko da ga nisi snimio hahahah![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mramore imal sta za onaj pp sto sam ti poslao,mozel se sta napraviti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Čim opremu dovedem u red, ne da mi se da radim na starom računaru, sutra stiže nova mašina. Dok dignem sistem na njemu, pa dok programe instaliram, vjerovatno će u ponedeljak bit' gotovo. Možda i nedelja čak, al' ne mogu obećat'.solinas je napisao/la:mramore imal sta za onaj pp sto sam ti poslao,mozel se sta napraviti
ma nije bolan problem,zajebancija je u pitanju,bice kada bude,**** ga
pitam samo,reko da nisi zaboravio
kada budes htio poceti,javi mi se u pp,da popricamo
pitam samo,reko da nisi zaboravio
kada budes htio poceti,javi mi se u pp,da popricamo
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Vjerovatno zato sto se ne zove Goran, a i ne igra za "zelja" i "sarajvo". J.bo ti naše reprezentacije, kad se u svaku postavu moraju ugraditi igrači po nacionalnom ključu. A i da je igrač pomenuta dva kluba, garantujem da bi do sad bio A reprezentativac, pa makar bio treći golman!solinas je napisao/la:Sto pirija nije branio danas....
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno sramota, jednostavno nema druge rijeci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ja sam ostao zatecen danas...pirija je barem duplo bolji golman od ovog malog,jel karacic..oprostite ako grijesim.
ali hajde,kako vidimo na nekim drugim stvarima,ima pravde,spora,ali ima..
doce i pirijno vrijeme,napravice on i sebi i Slobodi veliki tansfer
ali hajde,kako vidimo na nekim drugim stvarima,ima pravde,spora,ali ima..
doce i pirijno vrijeme,napravice on i sebi i Slobodi veliki tansfer
- marseille_unique
- Kontakt:
Ako budemo ostali na prvoj poziciji pred utakmicu sa Sarajevom, onda treba da na jugu Koseva nas bude gomila, bas kao nekada davno kad smo igrali Finale Kupa 90 i neke kad nas je iz Tuzle isla gomila autobusa na Kosevo, kad je se orilo sa Juga, eh da mi je to jos jednom doziviti, to su bila vremena... u pm ubi nostalgija...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
siroki docekuje olimpic,pa ide borcu
zrinjski docekuje selju,pa ide velezu
sarajevo docekuje velez,pa cini mi se ide mladosti
neka moja predvidjanja..siroki nece uzeti vise od 4 boda,sigurno
zrinjski moze slaviti obje,ali moze i kiksati isto tako nece dobiti obje 4 boda maksimala.
mi svoje znamo,ako uzmemo drinu i travnika
u duel sa sarajevom mogli bi uci tabelarno ovako
1.Sloboda 28
2.Sarajevo 25
3.zrinjski 25/27
4.Siroki 23/maksimalno 25
i u tom kolu se sastaju
sarajevo-sloboda
siroki-drina
zrinjski-mladost
znaci osnovno je dobiti naredne dvije utakmice,i nadati se da neko zeljeznicar,ili velez moze otkinuti bod/ove zrinjskom
odnosno olimpic/borac sirokom.
tako da bi u duel sa pitama usli maksimalno rastereceno sigurni u barem drugu poziciju,prije zrinjskog
zrinjski docekuje selju,pa ide velezu
sarajevo docekuje velez,pa cini mi se ide mladosti
neka moja predvidjanja..siroki nece uzeti vise od 4 boda,sigurno
zrinjski moze slaviti obje,ali moze i kiksati isto tako nece dobiti obje 4 boda maksimala.
mi svoje znamo,ako uzmemo drinu i travnika
u duel sa sarajevom mogli bi uci tabelarno ovako
1.Sloboda 28
2.Sarajevo 25
3.zrinjski 25/27
4.Siroki 23/maksimalno 25
i u tom kolu se sastaju
sarajevo-sloboda
siroki-drina
zrinjski-mladost
znaci osnovno je dobiti naredne dvije utakmice,i nadati se da neko zeljeznicar,ili velez moze otkinuti bod/ove zrinjskom
odnosno olimpic/borac sirokom.
tako da bi u duel sa pitama usli maksimalno rastereceno sigurni u barem drugu poziciju,prije zrinjskog
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.com/adis-omerb ... ler/156842
Evo desnog beka, mlad i skolovan igrac a uz to je slobodan.
Iznenadio sam se kada sam vidio da je on bez kluba obzirom da je najavljivan kao veliki talenat.
PS: rovio sam na TM-u oko ovih slobodnih igraca i naletio sam na njega a ima ih jos nekolicina koji bi mozda mogli biti od pomoci.
Iznenadio sam se kada sam vidio da je on bez kluba obzirom da je najavljivan kao veliki talenat.
PS: rovio sam na TM-u oko ovih slobodnih igraca i naletio sam na njega a ima ih jos nekolicina koji bi mozda mogli biti od pomoci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Treba pokupit' ovu djecu iz Schalkea, Bayerna. Možda bude nešto od njih jbg,Omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/adis-omerb ... ler/156842
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za nase lige sasvim pristojna pojacanja a sto je najvaznije zanat su ispekli u najbolim klubovima.
Niko nije mogao ocekivati od Veselinovica da ce na ovakav nacin odigrati prvu trecinu sezone i da ce izrasti u jednog od najvaznijih igraca u ekipi a znamo da su mnogi bili skeptici i rijetko je ko imao neke tacne informacije.
Sve se nadam da ce se Husicu na neki nacin prenijeti status ovih igraca jer njihovim dovodjenjem ne bi puno izgubili a mogli bi dobiti dosta toga.
Niko nije mogao ocekivati od Veselinovica da ce na ovakav nacin odigrati prvu trecinu sezone i da ce izrasti u jednog od najvaznijih igraca u ekipi a znamo da su mnogi bili skeptici i rijetko je ko imao neke tacne informacije.
Sve se nadam da ce se Husicu na neki nacin prenijeti status ovih igraca jer njihovim dovodjenjem ne bi puno izgubili a mogli bi dobiti dosta toga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ljudi šta mislite koliko bi nas moglo otići u Zvornik ?staragarda reče oko 300 i ja bi bio zadovoljan mada mozda bi mogli i prebaciti tu brojku ?
Koji je kapacitet kod njih za gostujuće navijače da li je limitirarano ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mali je prostor za navijace kao navijace, moze jedno se 100 natrpat ...Ali mozda moze vise stati ako malo naprave manju udaljenost izmedju domacih navjaca i gostijusssloboda je napisao/la:Ljudi šta mislite koliko bi nas moglo otići u Zvornik ?staragarda reče oko 300 i ja bi bio zadovoljan mada mozda bi mogli i prebaciti tu brojku ?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
sto se igraca tice najvise mi je krivo sto su Veselinovic i Kostic propustili prvih nekoliko kola jer da su igrali u Zenici i protiv Borca na Tusnju garantujem da bi imali koji bod vise na kontu
sto se tice gostovanja u Zovrniku ne razbacujte se s brojkama, isto se pricalo za Bijeljinu pa znate koliko nas je bilo, ja garantujem ako padne kisa da nas nece biti ni 120 
Sloboda Tuzla
ko god je ikad bio u zvorniku zna da se moze uci na istu tribinu samo poseban ulaz za simpatizere
moze nas stati hiljadu 
1919 <3
Govedarica će po svemu sudeći biti spreman za Travnik, možda bude i za Drinu, al' ne bih ga požurivao, uprkos izostanku Sarića
uzdat' ćemo se u Mehidića, al' da je tekma bitna, jeste, 6 boba se mora uzeti, kako god
nego drugovi forumski,izgubiste opkladu u bodove prosli put,moze repete,prilika za revans
u sledecih 5 utakmica,uzimamo minimum 12 bodova...
u sledecih 5 utakmica,uzimamo minimum 12 bodova...
- marseille_unique
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla
Samo zelim reci da sam ponosan na sebe sto sam ja upravo otvorio ovu temu FK Sloboda prije 7 godina kada je pocela sa radom ova web stranica, nemojte mi sta zamjerit al nekako mi to ono jbg drago, kao da sam osvojio titulu prvaka Evrope u necemu..., jednostavno sam morao podijeliti tu srecu koju osjecam
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.