pa nema ih, samo da javim tuzlacima i ovim mojima sto ih nema... evo s prrozora gledam pile zapalio baklju, puko mu film, hebe sve po spisku onome iz manchester city-a, hoce stadion od 45 000 a rekao super na PP 54 000zeljeznicar1 je napisao/la:Vidi ove pitarske ublehe ovi se svadjaju on spominje Zelju, dobar si
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ahahahahahahajuskowiak je napisao/la:Neka bečlija stigao je danas stoper iz mađarske lige,bivsi igrač Widzeva,stizu dvojica iz Aek-a plus napadač veznjak i krilo na polusezoni. Vidit cemo. Ne raduj se još. Nije ni pola prvenstva. Dokaz ste i vi koji ste prošle sezone na jesen bili ku.rton a na proljece dobro igrali. Lakapo sa tim glupanskim izjavama. Želje su jedno a ono sto ce se desavati drugosolinas je napisao/la:nemoze velez ispasti![]()
isto kosto je vas pujdo najavljivao po forumu strasna pojacanja,nekakve bogatase,i novi strasni,velez.
a ono ****.
moze velez ispasti,itekako
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pile jasno pokazuje koji investitor smije da pridje klubu

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
o kome ti pisesjuskowiak je napisao/la:Ne kazem da nece ali cemo imati dobru ekipu koja ce biti bolja od ovih sto se bore za opstanak. Opet kazem dokaz ste vi koji ste isto bili kanta za nabijanje prosle godine pa ste sa par novih igraca i dobrim pripremama napravili dobar posao na proljecesolinas je napisao/la:nista ja nisam izmislio.tako si pricao i ljetos,pa ste dosada glavna **** za nabijanje.
bas mislis da se drugi nece pojacat....
De majketi zaobiđi me sa tim debilnim komentarima. Koga boli qurac za tvoje mišljenje. Pišem sa kolegom iz beca. Uzivaj bola nista te niko ne pita
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Yebo te ovakav Zeljo bez sponzora razvali malezijske kurwice
, sta ce tek da bude ako se slucajno bude nafato kakav sponzor 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj,sa kolegom iz beca se dopisujejuskowiak je napisao/la:De majketi zaobiđi me sa tim debilnim komentarima. Koga boli qurac za tvoje mišljenje. Pišem sa kolegom iz beca. Uzivaj bola nista te niko ne pita
a o cemu bi ti da pisemo...o budjetu,kojeg nemate,tj zivite od donacije,ali bukvalno...o 3 sponzora koja su otkazali...
o zastoju u izgradnji vrapcica..dje krov,radil se sta,sta bi od silnih najava..
o platama kojih nema...
hajde eto,nemogu reci sretno vam,iz dobro poznatih razloga,ali bojim se da sreca svakako nema veze sa tim
o platama kojih nema...
hajde eto,nemogu reci sretno vam,iz dobro poznatih razloga,ali bojim se da sreca svakako nema veze sa tim
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:a o cemu bi ti da pisemo...o budjetu,kojeg nemate,tj zivite od donacije,ali bukvalno...o 3 sponzora koja su otkazali...
o platama kojih nema...
NEgo ja se zabrinuo danas, cujem Omer kaze nikada vise sa Nerkom, kaze ja dajem pare i ime a Velez zadnji
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Beduin
- Kontakt:
Dobro ja neki dan napisah scenarij, a jos je ocitije i izvjesnije kad cujem ovog znalca, isto kao i mi prosle sezonejuskowiak je napisao/la:Neka bečlija stigao je danas stoper iz mađarske lige,bivsi igrač Widzeva,stizu dvojica iz Aek-a plus napadač veznjak i krilo na polusezoni. Vidit cemo. Ne raduj se još. Nije ni pola prvenstva. Dokaz ste i vi koji ste prošle sezone na jesen bili ku.rton a na proljece dobro igrali. Lakapo sa tim glupanskim izjavama. Želje su jedno a ono sto ce se desavati drugosolinas je napisao/la:nemoze velez ispasti![]()
isto kosto je vas pujdo najavljivao po forumu strasna pojacanja,nekakve bogatase,i novi strasni,velez.
a ono ****.
moze velez ispasti,itekako
Nikako da ovo imas na umu, entuzijasto bespotrebni.Beduin je napisao/la: Kad u zadnjem kolu Velez bude na 14. poziciji i kolektivno slave opstanak, igracima ne moraju ni skidati dres i sorc jer ce ovi sami skinuti od srece, Pastrmka u mikrokreditnoj organizaciji ceka posljednji zvizduk sudije i podize pozajmicu da casti RAju, cujes ostatak forumasa kako vele: "jesmol rekli da treba vjerovati Pastrmki, jesmol rekli?", tamo, sad vec 8C, mase frutek sokovima i komadicem pizzete ozarenih lica... a onda dolazi informacija, siri se od uha do uha: Iz lige ispada 6 ekipa, od 11. - 16. mjesta.![]()
![]()
![]()
![]()
PS. Ne sa par igraca, nego sa gotovo cijelim izmijenjenim timom smo ostvarili onakvu polusezonu, inace, ne cesto da se to desava u nasoj ligi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ma slabe su njemu info iz vlastitog kluba,samo dzaba palamudi po forumu..eno ronaldinjo je slobodan.mozda ga dovedu
ako ga azmir ne presretne gdje u letu
ako ga azmir ne presretne gdje u letu
Vase zelje su jedno a ono sto ce se desiti drugo. Ja znam da vam je neuspjeh Veleža vazniji od uspjeha Slobode tako da i ako osvojite titulu ostat cete razocarani
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kljucna rijec je SLUCAJNOzeljeznicar1 je napisao/la:Yebo te ovakav Zeljo bez sponzora razvali malezijske kurwice, sta ce tek da bude ako se slucajno bude nafato kakav sponzor
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 11 okt 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Nacuo sam da ce im Manijaci pomoci, zajedno ce nakrasti aluminijskih ploca i pokrpiti krov... valjda kad budu gostovali u Tuzli putem ce skupljati putokaze i skidati aluminij s toplovodnih cijevi. Samo sto nece Sablja moci visiti na krovu u Vrapcicima, al halalili im u startu, samo da naredni put ne skandiraju Sarajevo, Sarajevo.solinas je napisao/la:a o cemu bi ti da pisemo...o budjetu,kojeg nemate,tj zivite od donacije,ali bukvalno...o 3 sponzora koja su otkazali...
o platama kojih nema...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ma smijesan lik,smijesan klub.nista ni sa cim,sve se raspada,frajeru okupacija sloboda,i fukare.Beduin je napisao/la:Nacuo sam da ce im Manijaci pomoci, zajedno ce nakrasti aluminijskih ploca i pokrpiti krov... valjda kad budu gostovali u Tuzli putem ce skupljati putokaze i skidati aluminij s toplovodnih cijevi. Samo sto nece Sablja moci visiti na krovu u Vrapcicima, al halalili im u startu, samo da naredni put ne skandiraju Sarajevo, Sarajevo.solinas je napisao/la:a o cemu bi ti da pisemo...o budjetu,kojeg nemate,tj zivite od donacije,ali bukvalno...o 3 sponzora koja su otkazali...
o platama kojih nema...
hajde eto,nemogu reci sretno vam,iz dobro poznatih razloga,ali bojim se da sreca svakako nema veze sa tim![]()
toliko ga bode 1 mjesto.jos sada kada ispadnu,komplet parlament ih nece iscupati iz onog blata poslije skracenja lige..valja se koprcat dole barem deceniju
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
, prvi put u skoro 100 godisnjoj historiji prvi i odmah oni kao zajebani
.
I disite malo ba, kolko su vam glavuse u pitarskim guzicama potusit ce te se kolektivno
I disite malo ba, kolko su vam glavuse u pitarskim guzicama potusit ce te se kolektivno
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nemoj se ljutit ali humor ti je ko da imas geler u mozgu
Beduin je napisao/la:Nacuo sam da ce im Manijaci pomoci, zajedno ce nakrasti aluminijskih ploca i pokrpiti krov... valjda kad budu gostovali u Tuzli putem ce skupljati putokaze i skidati aluminij s toplovodnih cijevi. Samo sto nece Sablja moci visiti na krovu u Vrapcicima, al halalili im u startu, samo da naredni put ne skandiraju Sarajevo, Sarajevo.solinas je napisao/la:a o cemu bi ti da pisemo...o budjetu,kojeg nemate,tj zivite od donacije,ali bukvalno...o 3 sponzora koja su otkazali...
o platama kojih nema...
hajde eto,nemogu reci sretno vam,iz dobro poznatih razloga,ali bojim se da sreca svakako nema veze sa tim![]()
koliko spominjete i potencirate te lazi o nasim glavama tamo,tacno se zapitam boze,zar im pitarska guzica budi toliku mastu
non stop glava-guzica-pitari-kompleks
pomislicu da vas pitarska guzica seksualno uzbudjuje
non stop glava-guzica-pitari-kompleks
pomislicu da vas pitarska guzica seksualno uzbudjuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.