PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Pantelija
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Pantelija » 11 okt 2015, 23:26

zeljeznicar1 je napisao/la:Vidi ove pitarske ublehe ovi se svadjaju on spominje Zelju :lol: , dobar si :D
pa nema ih, samo da javim tuzlacima i ovim mojima sto ih nema... evo s prrozora gledam pile zapalio baklju, puko mu film, hebe sve po spisku onome iz manchester city-a, hoce stadion od 45 000 a rekao super na PP 54 000 :tokralju: :tokralju:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 okt 2015, 23:26

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2015, 23:27

juskowiak je napisao/la:
solinas je napisao/la:nemoze velez ispasti :)
isto kosto je vas pujdo najavljivao po forumu strasna pojacanja,nekakve bogatase,i novi strasni,velez.
a ono ****.
moze velez ispasti,itekako
Neka bečlija stigao je danas stoper iz mađarske lige,bivsi igrač Widzeva,stizu dvojica iz Aek-a plus napadač veznjak i krilo na polusezoni. Vidit cemo. Ne raduj se još. Nije ni pola prvenstva. Dokaz ste i vi koji ste prošle sezone na jesen bili ku.rton a na proljece dobro igrali. Lakapo sa tim glupanskim izjavama. Želje su jedno a ono sto ce se desavati drugo
ahahahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...odakle dolaze taj napadac,veznjak i krilo...betis,ajax i benfica,garant :urnebes: :urnebes: ...cekaju samo polusezonu pa da raskinu ugovore te presele u vrapcice :urnebes: :urnebes: ..rekol ja da ovaj pacenik zna nekad dobro nasmijat :D ....a beraci duhana ko beraci duhana :urnebes: :urnebes: ..mora da prsti na forumu rodzenih,stizu pojacanja a nako selo sto igra 3. ligu RS ih hladno izbaci..i to kod kuce...:urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 okt 2015, 23:28

Pile jasno pokazuje koji investitor smije da pridje klubu

slika
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2015, 23:30

juskowiak je napisao/la:
solinas je napisao/la:nista ja nisam izmislio.tako si pricao i ljetos,pa ste dosada glavna **** za nabijanje.
bas mislis da se drugi nece pojacat....
Ne kazem da nece ali cemo imati dobru ekipu koja ce biti bolja od ovih sto se bore za opstanak. Opet kazem dokaz ste vi koji ste isto bili kanta za nabijanje prosle godine pa ste sa par novih igraca i dobrim pripremama napravili dobar posao na proljece
o kome ti pises :? :wtf: :hmmmmm: ...zar ti nisi navijac Slobode :wtf: ...iz Batve :urnebes: :urnebes:

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 11 okt 2015, 23:30

De majketi zaobiđi me sa tim debilnim komentarima. Koga boli qurac za tvoje mišljenje. Pišem sa kolegom iz beca. Uzivaj bola nista te niko ne pita

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 23:30

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 11 okt 2015, 23:33

Yebo te ovakav Zeljo bez sponzora razvali malezijske kurwice :lol: , sta ce tek da bude ako se slucajno bude nafato kakav sponzor :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2015, 23:34

juskowiak je napisao/la:De majketi zaobiđi me sa tim debilnim komentarima. Koga boli qurac za tvoje mišljenje. Pišem sa kolegom iz beca. Uzivaj bola nista te niko ne pita
cuj,sa kolegom iz beca se dopisuje :D :urnebes: ...kakva si ti budala,za medalje :urnebes: :urnebes: ...odo,majke mi :salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 okt 2015, 23:34

a o cemu bi ti da pisemo...o budjetu,kojeg nemate,tj zivite od donacije,ali bukvalno...o 3 sponzora koja su otkazali...
o zastoju u izgradnji vrapcica..dje krov,radil se sta,sta bi od silnih najava..
o platama kojih nema...
hajde eto,nemogu reci sretno vam,iz dobro poznatih razloga,ali bojim se da sreca svakako nema veze sa tim
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 okt 2015, 23:37

solinas je napisao/la:a o cemu bi ti da pisemo...o budjetu,kojeg nemate,tj zivite od donacije,ali bukvalno...o 3 sponzora koja su otkazali...
o platama kojih nema...
hajde eto,nemogu reci sretno vam,iz dobro poznatih razloga,ali bojim se da sreca svakako nema veze sa tim

NEgo ja se zabrinuo danas, cujem Omer kaze nikada vise sa Nerkom, kaze ja dajem pare i ime a Velez zadnji :rol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 okt 2015, 23:39

juskowiak je napisao/la:
solinas je napisao/la:nemoze velez ispasti :)
isto kosto je vas pujdo najavljivao po forumu strasna pojacanja,nekakve bogatase,i novi strasni,velez.
a ono ****.
moze velez ispasti,itekako
Neka bečlija stigao je danas stoper iz mađarske lige,bivsi igrač Widzeva,stizu dvojica iz Aek-a plus napadač veznjak i krilo na polusezoni. Vidit cemo. Ne raduj se još. Nije ni pola prvenstva. Dokaz ste i vi koji ste prošle sezone na jesen bili ku.rton a na proljece dobro igrali. Lakapo sa tim glupanskim izjavama. Želje su jedno a ono sto ce se desavati drugo
Dobro ja neki dan napisah scenarij, a jos je ocitije i izvjesnije kad cujem ovog znalca, isto kao i mi prosle sezone :clap: istina, trebate jos 5 bodova da budete kao mi prosle sezone, ali pazi sad ovo (da ponovim):
Beduin je napisao/la: Kad u zadnjem kolu Velez bude na 14. poziciji i kolektivno slave opstanak, igracima ne moraju ni skidati dres i sorc jer ce ovi sami skinuti od srece, Pastrmka u mikrokreditnoj organizaciji ceka posljednji zvizduk sudije i podize pozajmicu da casti RAju, cujes ostatak forumasa kako vele: "jesmol rekli da treba vjerovati Pastrmki, jesmol rekli?", tamo, sad vec 8C, mase frutek sokovima i komadicem pizzete ozarenih lica... a onda dolazi informacija, siri se od uha do uha: Iz lige ispada 6 ekipa, od 11. - 16. mjesta. :( :(

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nikako da ovo imas na umu, entuzijasto bespotrebni.

PS. Ne sa par igraca, nego sa gotovo cijelim izmijenjenim timom smo ostvarili onakvu polusezonu, inace, ne cesto da se to desava u nasoj ligi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 okt 2015, 23:40

ma slabe su njemu info iz vlastitog kluba,samo dzaba palamudi po forumu..eno ronaldinjo je slobodan.mozda ga dovedu :)
ako ga azmir ne presretne gdje u letu :urnebes:

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 11 okt 2015, 23:43

Vase zelje su jedno a ono sto ce se desiti drugo. Ja znam da vam je neuspjeh Veleža vazniji od uspjeha Slobode tako da i ako osvojite titulu ostat cete razocarani

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2015, 23:44

zeljeznicar1 je napisao/la:Yebo te ovakav Zeljo bez sponzora razvali malezijske kurwice :lol: , sta ce tek da bude ako se slucajno bude nafato kakav sponzor :D
kljucna rijec je SLUCAJNO :urnebes: :urnebes: ...jer jedino tako se neko moze z a j e b a t pa ulozit....ko onaj sto banane na veliko tusi :urnebes: ..doduse,njemu je to bila sigurica jer i ako propadnete uvijek mu ostaje plac za parking kamiona sa robom :urnebes: :urnebes: ...mos mislit kad mitomani potencijanim ulagacima u 3D projekciji objasne o radnickoj klasi,filozofiji,najtrofejnijem klubu a kad ih dovedu na stadion ono drvena tribina koju zovu LOZA :urnebes: ,jedna raspala pokrivena sa cevabdzinicom,kockarnicom i prodavnicom tepiha i jedna sa VOZOM :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...frisko ofarbanim i koji trubi sto samoj lokaciji daje poseban smek i naravno drasticno podize samu cijenu...ahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 11 okt 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 okt 2015, 23:46

solinas je napisao/la:a o cemu bi ti da pisemo...o budjetu,kojeg nemate,tj zivite od donacije,ali bukvalno...o 3 sponzora koja su otkazali...
o platama kojih nema...
Nacuo sam da ce im Manijaci pomoci, zajedno ce nakrasti aluminijskih ploca i pokrpiti krov... valjda kad budu gostovali u Tuzli putem ce skupljati putokaze i skidati aluminij s toplovodnih cijevi. Samo sto nece Sablja moci visiti na krovu u Vrapcicima, al halalili im u startu, samo da naredni put ne skandiraju Sarajevo, Sarajevo. :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 okt 2015, 23:50

Beduin je napisao/la:
o platama kojih nema...
Nacuo sam da ce im Manijaci pomoci, zajedno ce nakrasti aluminijskih ploca i pokrpiti krov... valjda kad budu gostovali u Tuzli putem ce skupljati putokaze i skidati aluminij s toplovodnih cijevi. Samo sto nece Sablja moci visiti na krovu u Vrapcicima, al halalili im u startu, samo da naredni put ne skandiraju Sarajevo, Sarajevo. :urnebes: :urnebes:
ma smijesan lik,smijesan klub.nista ni sa cim,sve se raspada,frajeru okupacija sloboda,i fukare.
toliko ga bode 1 mjesto.jos sada kada ispadnu,komplet parlament ih nece iscupati iz onog blata poslije skracenja lige..valja se koprcat dole barem deceniju

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 11 okt 2015, 23:50

Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili :D , prvi put u skoro 100 godisnjoj historiji prvi i odmah oni kao zajebani :lol: .

I disite malo ba, kolko su vam glavuse u pitarskim guzicama potusit ce te se kolektivno :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 11 okt 2015, 23:51

Nemoj se ljutit ali humor ti je ko da imas geler u mozgu :urnebes: :urnebes:
Beduin je napisao/la:
o platama kojih nema...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 okt 2015, 23:53

koliko spominjete i potencirate te lazi o nasim glavama tamo,tacno se zapitam boze,zar im pitarska guzica budi toliku mastu :?
non stop glava-guzica-pitari-kompleks
pomislicu da vas pitarska guzica seksualno uzbudjuje :?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.