AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma Dunga uzeo malo koksa od Maradone pa počeo iznivljati sa igračima. Pijani Ronaldinho je bolji od svih onih napadače koji se nalaze na rosteru reprezentacije Brazila. Sramota za Dungu, dabogda nikad nigdje ne našao posao zbog ovog "Ronnyhuljenja".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
e moj ado , gledam i ja tekmu , 2gola i najbolji igrac na terenu , Dunga stvarno nije normalan ne pozove li Pata i Ronaldinha na ovo prvenstvo , kladim se da mu to nece oprostiti u Brazilu , a ni u svijetu!
Ako ne ostvari ocekivani rezultat, a to je za Brazil iskljucivo titula, ima da ga objese tamo, dozivjet ce medijski linc i bice otjeran k'o zadnja mraka... iskren da budem, sa onim sta je pozvao, ne vidim kako moze i grupu da prodje... steta, a bio mi je drag kao igrac... i bio je puno bolji nego trener...Furymaker je napisao/la:e moj ado , gledam i ja tekmu , 2gola i najbolji igrac na terenu , Dunga stvarno nije normalan ne pozove li Pata i Ronaldinha na ovo prvenstvo , kladim se da mu to nece oprostiti u Brazilu , a ni u svijetu!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
vec su poceli protesti zbog ronaldinha. nek on zove robinha koji igra u pm tamo negdje a ne ronaldinha covjeka koji ima 11 golova i 18 asistencija.Furymaker je napisao/la:e moj ado , gledam i ja tekmu , 2gola i najbolji igrac na terenu , Dunga stvarno nije normalan ne pozove li Pata i Ronaldinha na ovo prvenstvo , kladim se da mu to nece oprostiti u Brazilu , a ni u svijetu!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Uhvatit ce se Dunga za glavu ako mu se kojim slucajem Kaki nesto desi.
Eh,onda sam siguran da ce biti drzavni neprijatelj broj 1
Ronaldinho je odigrao najbolju sezonu u zadnjih 4-5 godina, i ovo sto je Dunga uradio,cisti je genocid.
Al eto,vjerovatno mu je Maradona predlozio svog dilera,pa se istom drogom udaraju.
Eh,onda sam siguran da ce biti drzavni neprijatelj broj 1
Ronaldinho je odigrao najbolju sezonu u zadnjih 4-5 godina, i ovo sto je Dunga uradio,cisti je genocid.
Al eto,vjerovatno mu je Maradona predlozio svog dilera,pa se istom drogom udaraju.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Kaka mi je najdrazi igrac al realno ako nije ronaldinho zasluzio poziv nije onda ni on jer je ova sezona tragicna. mislim da ronaldinho i pato moraju biti pozvani. brazil je nekad igrao daleko najljepsi i najatraktivniji fudbal a dunga od takve ekipe prave klasicnu englesku trkacku ekipu.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
najvažnija stvar koju sam noćas vidio je na se favali napokon oprostio
,
druga stvar oni što pišu na temi serije a kako su canavaro iaquinta grosso candreva i camonaresi zaslužili poziv u reprezentaciju lažu,
dinjo, pirlo i sedorf totalno dominirali na sredini a nijedan nije pošteno potrčao,
milan igrao lijepo ali čini mi se da je to više zbog kriminalno lošeg juventusa.
navijači ipak nisu bojkotovali utakmicu čak su došli u velikom broju, transparenti zahvale leonardu (iskreni pozdravi pravo milanisti ili sl.), nešto protiv berluskonija i ovacije za favalija
dunga izgleda tjera neki inat ili je u svađi sa ronaldinjom jer on je trenutno ubjedljivo najbolji brazilski veznjak a on ga ne zove
izgleda da se i dida oprostio, o bože hvala ti, izgleda da ipak ima nade za sljedeću sezonu
ove sezone sa juventusom 6-0
prvi set smo riješili bez problema,
druga stvar oni što pišu na temi serije a kako su canavaro iaquinta grosso candreva i camonaresi zaslužili poziv u reprezentaciju lažu,
dinjo, pirlo i sedorf totalno dominirali na sredini a nijedan nije pošteno potrčao,
milan igrao lijepo ali čini mi se da je to više zbog kriminalno lošeg juventusa.
navijači ipak nisu bojkotovali utakmicu čak su došli u velikom broju, transparenti zahvale leonardu (iskreni pozdravi pravo milanisti ili sl.), nešto protiv berluskonija i ovacije za favalija
dunga izgleda tjera neki inat ili je u svađi sa ronaldinjom jer on je trenutno ubjedljivo najbolji brazilski veznjak a on ga ne zove
izgleda da se i dida oprostio, o bože hvala ti, izgleda da ipak ima nade za sljedeću sezonu
ove sezone sa juventusom 6-0
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Petnaest golova i šesnaest asistencija u Milanu.
Pato na 22 utakmice postigao 12 golova.
Grafite 11 golova!!!
Kaka - ima li potrebe da njegove brojke pišem?
Baptista - same case.
Elano???
Ovo su samo osnovni statistički parametri.
A gdje je vizualni dojam. Ronaldinho je protim Manchestera pokazao koliko je spreman, Pato je pokorio Madriđane, Grafite ne može da izađe na kraj sa Kolnovom odbranom. Kaka u 3 mjeseca nije odigrao 2 utakmice, a Baptistina kilaža je na nivou sumo hrvača. I nek neko kaže da je Dunga zdrav. Ok, želiš radnike u ekipi, ali ako ti "radnici" istjeruju prave igrače, onda tu nešto ne štima. Smiješno, smiješno, smiješno.
Brazil ovom postavom podsjeća više na NJemačku, negoli na bilo koju južnoameričku reprezentaciju.
Grafite 11 golova!!!
Baptista - same case.
Elano???
A gdje je vizualni dojam. Ronaldinho je protim Manchestera pokazao koliko je spreman, Pato je pokorio Madriđane, Grafite ne može da izađe na kraj sa Kolnovom odbranom. Kaka u 3 mjeseca nije odigrao 2 utakmice, a Baptistina kilaža je na nivou sumo hrvača. I nek neko kaže da je Dunga zdrav. Ok, želiš radnike u ekipi, ali ako ti "radnici" istjeruju prave igrače, onda tu nešto ne štima. Smiješno, smiješno, smiješno.
Brazil ovom postavom podsjeća više na NJemačku, negoli na bilo koju južnoameričku reprezentaciju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Naravno, al eto,sta ocekivati od covjeka koji kaze da ce mu udarni tandem biti onaj iz Wolfsburga(Josue i Grafite)A_d_0 je napisao/la:Kaka mi je najdrazi igrac al realno ako nije ronaldinho zasluzio poziv nije onda ni on jer je ova sezona tragicna. mislim da ronaldinho i pato moraju biti pozvani. brazil je nekad igrao daleko najljepsi i najatraktivniji fudbal a dunga od takve ekipe prave klasicnu englesku trkacku ekipu.
Siguran sam da ce mu se obiti od glavu,i neka ce,jer ovo sto su uradili on i Maradona je cisti cirkus.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- -Paja
- Kontakt:
Ronaldinjo kvari idilicnu atmosferu u Brazilskoj reprezentaciji i njegovo je tamo proslo. Vidjeli smo svi kako su Brazilci izdominirali Argentinu sa ovim istim timom i bez zvijezda na copa americi, uz Englesku i Holandiju najveci favorit na svjetskom.
Dio Arsenala
prosvjetli nas veliki ucenjace. sta ti znas ko je ronaldinho?-Paja je napisao/la:Ronaldinjo kvari idilicnu atmosferu u Brazilskoj reprezentaciji i njegovo je tamo proslo. Vidjeli smo svi kako su Brazilci izdominirali Argentinu sa ovim istim timom i bez zvijezda na copa americi, uz Englesku i Holandiju najveci favorit na svjetskom.
Robinho je gori i nediscipliraniji od Ronaldinha, Adriana i Ronalda zajedno
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
dobro sad malo sam se za kaku zeznuoMonolog je napisao/la:Petnaest golova i šesnaest asistencija u Milanu.
Grafite 11 golova!!!
Baptista - same case.
Elano???
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Ado
Da se razumijemo, i ja sam za Kaku. Ali, brojke govore da je Ronaldinho imao bolju sezonu od njeg, te da je, uz Pata i Boriela(da, Boriela) jedini držao Milan u igri. Ako to nije dovoljno za poziv, onda treba dići ruke od reprezentacije Brazila za sva vremena. No, jedan Elano(ne može u Cityju igrati, pa se znoji u nikada lošijem Galatasarayu), Grafite(Veh ga slao u Brazil jer je bio van forme), Baptista(da ne gledam njegovu statistiku, ali oni koji bolje prate Romu i Calcio znaju koliko on može)...Bitno je da je pozvan Melo(koji nije ništa uradio ove sezone), Josue(ok, od njega se očekuje da nekada zamijeni Gilberta na toj poziciji)...
Da se razumijemo, i ja sam za Kaku. Ali, brojke govore da je Ronaldinho imao bolju sezonu od njeg, te da je, uz Pata i Boriela(da, Boriela) jedini držao Milan u igri. Ako to nije dovoljno za poziv, onda treba dići ruke od reprezentacije Brazila za sva vremena. No, jedan Elano(ne može u Cityju igrati, pa se znoji u nikada lošijem Galatasarayu), Grafite(Veh ga slao u Brazil jer je bio van forme), Baptista(da ne gledam njegovu statistiku, ali oni koji bolje prate Romu i Calcio znaju koliko on može)...Bitno je da je pozvan Melo(koji nije ništa uradio ove sezone), Josue(ok, od njega se očekuje da nekada zamijeni Gilberta na toj poziciji)...
pasa svaka cast za post al kad vidjoh ovo boriello drzi igru smucilo mi se. vjeruj mi da je milan imao banderu u napadu vise bi golova dala. covjek je nepokretan,nema tehniku,nema snaga znaci nista. al opet eto zabija golove kad ga ovaj madzionicar strefi al i to se desi svake prestupne.Monolog je napisao/la:@Ado
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Statistički je bio dobar, to je ono što želim reći. Jbg, činjenica da Huntelar ne može zaigrati u prvoj postavi(iako je bolji igrač od Boriela, ako mene pitaš) je dovoljan pokazatelj da je od ovih klasičnih centarfora u najboljoj formi. Eh sad to što je većinu golova zabio na asistenciju brazilskog čarobnjaka, to mogu i ja potvrditi iako nisam toliko pratio Milan. Daleko od toga da sam rekao da je Borielo igračina, ali je ove sezone zabijao, a to je ono što se traži od napadača.
on ti je kao higuain. vidi se protiv sitnih ekipa tipa catania a protiv vecih ga nigdje nema. a milan je klub u kojem mora igrati igraci svjetske klase zato se ocajnicki nadam Dzeki. a nek nas ne cudi ako sutra osvane informacija "Ronaldinho pozvan za SP" ili suprotno od ove "izvrsen atentat na brazilskog selektora"Monolog je napisao/la:Statistički je bio dobar, to je ono što želim reći. Jbg, činjenica da Huntelar ne može zaigrati u prvoj postavi(iako je bolji igrač od Boriela, ako mene pitaš) je dovoljan pokazatelj da je od ovih klasičnih centarfora u najboljoj formi. Eh sad to što je većinu golova zabio na asistenciju brazilskog čarobnjaka, to mogu i ja potvrditi iako nisam toliko pratio Milan. Daleko od toga da sam rekao da je Borielo igračina, ali je ove sezone zabijao, a to je ono što se traži od napadača.
ja još nemogu da vjerujem da ronaldinho neće na sp. Dunga je izgleda slijep kod očiju kad mu najbolji igrač ove sezone jednog Milana nema mjesta u timu a jedan elano ili grafite za koje se nije ni znalo da igraju ove sezone u prosječnim timovima kakvi su galata i wolfsburgh zaista NEVJEROVATNO.
.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
sad očekujem da premijer sutra kaže kako je milan šampionska ekipa koja je razvalila juventusa i kako ne trebaju nova pojačanja
završena sezona koja je bila manje-više uspješna, cilj je bio plasman u LP, a da se u ovoj sezoni LP pokuša otići što dalje, ostaće u sjećanju pobjeda protiv reala,a u seriji a dva poraza od intera uz nikakvu igru, cilj da se u sezoni 2013 igra sa barem 5 igrača iz milanovog pogona se ne ostvaruje uopšte, pošto nije promovisan nijedan primaverac, samo je čini mi se de vito par minuta igrao.
sad škartirati pola ovih penzionera dovesti 3-4 mlada perspektivna igrača al ne za neke velike pare i naći istog takvog trenera 3-4 najtalentovanija juniora priključiti prvom timu i početi lagano praviti tim za sljedeću sezonu.
završena sezona koja je bila manje-više uspješna, cilj je bio plasman u LP, a da se u ovoj sezoni LP pokuša otići što dalje, ostaće u sjećanju pobjeda protiv reala,a u seriji a dva poraza od intera uz nikakvu igru, cilj da se u sezoni 2013 igra sa barem 5 igrača iz milanovog pogona se ne ostvaruje uopšte, pošto nije promovisan nijedan primaverac, samo je čini mi se de vito par minuta igrao.
sad škartirati pola ovih penzionera dovesti 3-4 mlada perspektivna igrača al ne za neke velike pare i naći istog takvog trenera 3-4 najtalentovanija juniora priključiti prvom timu i početi lagano praviti tim za sljedeću sezonu.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- _forzamilan_
- Kontakt:
forza leo čovjek koji je izvukao maksimum iz ove ekipe!

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.