Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Tribalian
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Tribalian » 14 okt 2015, 18:41

NeshaFCB je napisao/la:Lično, volio bih da Dejan Stanković preuzme FSS. Naravno, pod uslovom da potpuno nezavisno obavlja funkciju. Pokazao je na više poljada je "domaćin".
Mislim da on ima druge planove u zivotu. Iako ti ideja nije losa i cak bi se slozio sa tobom da bi on mozda bio pravi covek za tu funkciju, ali Stankovic zeli trenersku karijeru, tesko ce on da sedne u fotelju predsednika FSS-a.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 okt 2015, 18:42

Volio bih da griješiš. Al svjestan sam da i ukoliko bi mu bila ponuđena funkcija predsjednika, imao bi (što je i potpuno normalno) svoje uslove, ne mislim na finansije, već na okruženje. Nije lud da sjeda sa onima koji 2-3 decenije sjede na raznim funkcijama pod okriljem FSS-a i ništa ne rade.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 okt 2015, 18:52

Stanković nema niti obrazovanja, niti organizacionih kapaciteta da vodi fudbal u nekoj zemlji.

Puno je bolje da sam predsednik bude 1 top menadžer, ali da oko njega budu ex fudbaleri kao potpredsednici, sportski direktori i sl. koji bi se fudbalom bavili.

Rekoh opet: menadžer, a ne lopina/DBovac/SPS ili SNS bot za predsednika.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 okt 2015, 18:54

Ne pratim domaće ekonomske stručnjake, imamo li nekog kvalitetnog i dokazanog antistranačkog menadžera koji bi mogao biti predložen?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 okt 2015, 18:59

Nije poenta u ekonomskom menadžerstvu, već u organizacionom. ;)

BTW, ne znam ni ja 1oga (koji odgovara opisu) da ga zanima fudbal, ali valjda ima neko takav.

Ili makar da ubodemo nešto što liči na to, poput Boričića u odbojci ili Djilasa u košarci. :hmmmmm:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 okt 2015, 19:04

Daj Bože. Bojim se da ćemo prije ubosti sa nekim što je u poslednjoj obradi raspodjele pozicija, propustio zasjesti u ministarsku fotelju ili biti u užem rukovodstvu neke od najjačih državnih firmi. :(

Rijetki su oni poput Boričića. Tek kada taj čovjek napusti OSS, shvatićemo šta je i koliko uradio za srpsku odbojku.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 okt 2015, 11:36

@trib navijači zvezde nisu bili organizatori, već obično sredstvo. ne svi već pojedine grupe. mogu samo misliti šta bi ti pisao da je ivanov grobar.
kriminalci koriste krimi šljam. ja prvi nikad takvim ne bih popustio. tole treba da ode zbog rezultata koje nema, ali neću da dođu oni idejni tvorci đenove i svih ostalih izdajničkih akcija.

što se tiče magice on je samo kao iz principa neutralan. u duši je teški cigančeros :salut:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 okt 2015, 20:08

Tvoje mišljenje. Ja sebe ne definišem tako, ali ti izgleda znaš bolje šta sam ja u duši. :kafa:

Poenta je da su neke sekcije JSDPa, te ljudi koji potiču iz njih, vodeći generatori nerada, korupcije, mržnje i bahatosti u srpskom sportu.
Ako je svako ko ukazuje na to 1 cigančeros, prihvatam da sam i ja 1 takav.
Ako je cigančeros 1 šipkaš, vatreni ili obični navijač ili tek simpatizer SDCZ - onda ja to nisam.;)
I to SD je 1 Titovo blizanče, doduše malo manje protežirano kroz decenije od strane vlasti i mnogo više voljeno od strane naroda. Ali, opet je to samo 1 blizanče.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 okt 2015, 20:31

Manje protežirana :facepalm: :facepalm:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 okt 2015, 22:05

DANTES je napisao/la:
što se tiče magice on je samo kao iz principa neutralan. u duši je teški cigančeros :salut:
Ne bih rekao da je ciganceros, ali da je nekad bio navijac Crvene Zvezde, bio je.
DANTES je napisao/la:Manje protežirana :facepalm: :facepalm:
A jeste realno, zaboravljas da je Zvezda civilni klub, vi to niste, mislim sad jeste, ali onda niste bili.

Filip Kostić je najbolji paker u Evropi
Krilni napadač Štutgarta je u dosadašnjem delu sezone stvorio saigračima sedam gol šansi. Tačnije, on je jedina svetla tačka bundesligaškog fenjeraša Štutgarta. Švabe su u osam kola osvojile samo pet bodova uz 11 postignutih golova, a razlog tako lošeg plasmana je i činjenica da Kostićevi saigrači ne umeju da iskoriste šanse koje im on pripremi.

Srbin drži prvo mesto na listi zajedno sa Ektorom Beljerinom, mladim bekom Arsenala i Tomasom Manganijem koji igra za hit francuskog šampionata Anže. Iza njih su Mesi, Isko, Santi Kazorla, Mhitarjan…
:zviz:

Nemamo igrace.

:zviz:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2015, 22:19

Manje protezirana? Mnogo vise voljena od kojeg naroda i zasto? Ako cemo o staroj drzavi Partizan je voljen na vecem prostoru nego Zvezda.

A i poznato je to zasto (svako u Bosni ce reci da u Zvezdi nisi mogao da igras ako nisi bio Makedonac ili Srbin, mogao si ali u dalek manjem omjeru nego u Partizanu) tako da nije fino koristiti taj argument u ovo krnje doba jer su klubovi kada su pravljeni pravljeni pod predpostavkom da ce drzava nece raspasti. I sada kada je popularno da si veliki Srbin hajde da podbodem navijaca Partizana. Da mu udarim po slobodarskom i avangardistickom principu pa da se on mora dokazivati da je veci Srbin od mene.

Sto se tice proteziranja, najvise proteziran i zasticen klub u drzavi..

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 okt 2015, 22:31

tuzlak1987 je napisao/la:
A i poznato je to zasto (svako u Bosni ce reci da u Zvezdi nisi mogao da igras ako nisi bio Makedonac ili Srbin, mogao si ali u dalek manjem omjeru nego u Partizanu) tako da nije fino koristiti taj argument u ovo krnje doba jer su klubovi kada su pravljeni pravljeni pod predpostavkom da ce drzava nece raspasti. I sada kada je popularno da si veliki Srbin hajde da podbodem navijaca Partizana. Da mu udarim po slobodarskom i avangardistickom principu pa da se on mora dokazivati da je veci Srbin od mene.

Sto se tice proteziranja, najvise proteziran i zasticen klub u drzavi..
Husref Musemic, Elvir Bolic, Enes Besic, Sead Susic ( nikad nije ni igrao van Zvezde), Sulejman Halilovic, Refik Sabanadzovic, Josip Takac, Anton Rudinski,Bela Palfi, Mihalj Keri, Robert Prosinecki, Goran Juric, Marko Elsner, Rajko Janjanin, Mirnes Sisic, Sanibal Orahovac, Adrijan Djokaj, Nejc Pecnik...

A ako i dalje u toj Bosni tvrde da si u Zvezdi mogao da igras samo ako si Srbin ili Srbin so golemata govornata mana onda im ti reci da oni pojma nemaju ni o Zvezdi ni o fudbalu. ;) Ali ja nesto mislim da "ta Bosna" se svodi na tvoj komsiluk i nekog ko te naveo na takvo misljenje.

Da razjasnimo nesto, od multi kulti fora mi ne patimo , i sve nas komplet briga da li neko bilo gde van Srbije voli Zvezdu ili ne voli, ali nije lepo lagati moj Tuzlak prijatelju stari. ;)

Toliko ne vole Zvezdu okolo da, eto, mi sami kacimo transparent sa imenom tvog grada. :mrgreen:

Sem Srba i Makedonaca, na ostalo nisam hteo da ti odgovorim, popravio si se malo kao forumas, pa mi je zao da te ispreskacem . A namestio si se opasno. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2015, 22:40

Pa i rekao sam mogao si ali ne u tolikoj mjeri i procentu kao u Partizanu. Ako gledamo citavu Jugoslaviju Partizan je bio na vecem prostoru popularniji.. A i ako cemo o navijacima i u doba kada su se svakakvi uvukli na tribine kako bi propagirali nacionalizam 1990 i prije navijaci Partizana su od cetvorke bili najkorektniji sa hrpom nekih bosanaca i siptara na tribinama, samim time manje nacionalisti..

I sada se nesto moraju dokazivati. Generalno dosta ljudi danas navija za Partizan, a to nije njihov klub.. Trebaju navijati za nekog drugog, naci neku drugu ekipu jer ne kontaju bit Partizana

Znaci u Srbiji sigurno manje navijaca, ali ako se gleda stara drzava sigurno kvalitetnija ideja je bio Partizan

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 okt 2015, 22:51

tuzlak1987 je napisao/la:Pa i rekao sam mogao si ali ne u tolikoj mjeri i procentu kao u Partizanu.
Tacno. Zato sto u Zvezdu nije mogao da dodje bilo ko. Onih prvih 5 muslimana koje sam ti nabrojao vrede vise nego cela ta Partizanova armija ne-srba. Mi smo birali koga dovodimo, nismo dovlacili u klub svaku budalu koja sutira ovciji zeludac negde po Romaniji ili Majevici.
Ako gledamo citavu Jugoslaviju Partizan je bio na vecem prostoru popularniji
Partizan nije najpopularniji klub ni u Humskoj ulici.
A i ako cemo o navijacima i u doba kada su se svakakvi uvukli na tribine kako bi propagirali nacionalizam 1990 i prije navijaci Partizana su od cetvorke bili najkorektniji sa hrpom nekih bosanaca i siptara na tribinama, samim time manje nacionalisti..
Kod nas je isto bilo raznih, samo taj nacionalizam nije poceo 1990. nego 1986. a za ovu hrpu siptara vidi sa @Dantesom i ostalim grobarima, bas ce da se obraduju kad vide ovo. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I sada se nesto moraju dokazivati. Generalno dosta ljudi danas navija za Partizan, a to nije njihov klub.. Trebaju navijati za nekog drugog, naci neku drugu ekipu jer ne kontaju bit Partizana
I dont know sta si hteo tacno da kazes.
Znaci u Srbiji sigurno manje navijaca, ali ako se gleda stara drzava sigurno kvalitetnija ideja je bio Partizan
Partizan nije bio ideja vec vojni klub. U komplet YU je Zvezda imala vise navijaca, kao sto ima i danas, kao sto ce imati i sutra, kao sto ce imati i za 150 godina.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2015, 23:01

Pa eto vidis da sam priznajes sa tom izjavom za hrpu Siptara da je postojala razlika :D a i ti Siptari sto su igrali su bili vrlo kvalitetni..

Pa sad neka se neko stidi. Ako se stidi onda sto navija za Partizan? :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 okt 2015, 23:02

tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto vidis da sam priznajes sa tom izjavom za hrpu Siptara da je postojala razlika :D a i ti Siptari sto su igrali su bili vrlo kvalitetni..

Ne znam jarane, evo i ja se cudim decenijama vec.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2015, 23:14

Tribalian je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto vidis da sam priznajes sa tom izjavom za hrpu Siptara da je postojala razlika :D a i ti Siptari sto su igrali su bili vrlo kvalitetni..

Ne znam jarane, evo i ja se cudim decenijama vec.
Muka je i njima i vama od ex yu grobara tako da ne duzim ovdje vise :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 okt 2015, 23:31

@trib ako je udba bila civilna služba onda da bili ste civilni klub
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 okt 2015, 00:15

@DANTES

Naravno da je Zvezda bila manje protežirana. Partizanu tj. JSDPu su sekcije bile formirane preko uticaja vojske, stadion je napravljen od vojske, sportisti su bili oslobodjeni služenja vojnog roka ili im je isti bio skraćivan od strane vojske...jbga, model bratskog CSKA. Vidi šta je Aleksandar Gec govorio o razlici izmedju tretmana košarkaša Zvezde i košarkaša Partizana u posleratnim godinama.

@tuzlak1987

Zvezda nije nikada bila čisto srpski klub, kao što ni njeni navijači nisu bili samo Srbi.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 okt 2015, 10:30

može on govoriti šta hoće, kad je posleratna zvezda bila stalno šampion do pojave klinaca okk
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.