Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ne znam koliko će se u R. Madridu naigrat. Tu imaju Isca, Modrića, Jamesa, Kovačića... Teško će biti izborit svoje mjesto ali definitvno je vrijeme za neki veliki klub. Ima sve predispozicije. Mislim da bi mu najbolje bilo u Barci, stil igre k'o stvoren za njega. Sumnjam da će odbit ponudu Reala ipak je on Madriđanin. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nije isto igrati u sredini sa De Rossijem i Naingolanom i sa Hadzicem i ogijem ljudu shvatite to.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Miralem je strahovito mocan igrac jer uz igru u kreaciji je popravio i defanzivni segment svoje igre. Osim toga dobro je imati igraca kade te ne ide da mogu napadaci padati oko 20 metara. Ne samo Real nego i Chelsea, Juventus, Bayern, PSG... svima njima bi Pjanic legao kao kec na desetku.
Zasto se ne bi naigrao, bolji je od svakog tog igraca, osim mozda Jamesa jer on ima status zvijezde u Realu ali nije mu on konkurencija.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam koliko će se u R. Madridu naigrat. Tu imaju Isca, Modrića, Jamesa, Kovačića... Teško će biti izborit svoje mjesto ali definitvno je vrijeme za neki veliki klub. Ima sve predispozicije. Mislim da bi mu najbolje bilo u Barci, stil igre k'o stvoren za njega. Sumnjam da će odbit ponudu Reala ipak je on Madriđanin.
This time next year we'll be millionaires.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Šta Real je mjerilo ? , večina ih propadne u Realu , Bale, Kaka , Beckam, Figo, Ozil.... šta fali Tottiu ? jedan od najboljih ofazivnih veznih u svojoj generaciji , pa nije opet išao iz Rome ...Virtu4l je napisao/la:Znaci skudeto pa onda Real... vakat je
Naravno da je najveci klub na svijetu mjerilo. Tu svako dobije sansu, iskoristis je ili je ne iskoristis.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sumnjam da će Modrića izbacit, uklopio se u sistem. Isco mislim da igra malo više naprijed, tako da mislim da mu Isco i James ne bili konkurenicja, ali opet jedan mora na klupu, sumnjam da će Bale ili Benzema a ono CR da ne govorim. Volio bih vidjeti par Modrić-Pjanić, mislim da bi to odlično funkcionisalo.Momciluk je napisao/la:Zasto se ne bi naigrao, bolji je od svakog tog igraca, osim mozda Jamesa jer on ima status zvijezde u Realu ali nije mu on konkurencija.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam koliko će se u R. Madridu naigrat. Tu imaju Isca, Modrića, Jamesa, Kovačića... Teško će biti izborit svoje mjesto ali definitvno je vrijeme za neki veliki klub. Ima sve predispozicije. Mislim da bi mu najbolje bilo u Barci, stil igre k'o stvoren za njega. Sumnjam da će odbit ponudu Reala ipak je on Madriđanin.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
U današnjem fudbalu standarde postavlja Barcelona. Volio bih da na kraju sezone ode u Barcelonu, jer mu je konkurencija Rakitic kojeg vrlo lahko moze izbaciti iz sastava.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije uoošte poenta ko mu je konkurencija i slično, sve su to vrhunski igrači, a Pjanić ide ka tome da bude dio te elite. Real Madrid je klub koji se ne odbija i klub koji igrača lansira tačno tamo gdje mi želimo da bude Miralem Pjanić. Iz Reala se uvijek možeš vratiti u Romu i slične klubove, ali onda uglavnom znaš gdje ti je mjesto.
Tamo igraš sa najboljima koji izvlače maksimum iz tebe.
Tamo igraš sa najboljima koji izvlače maksimum iz tebe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neka se kloni Reala, oni su eksperti da upropaste igrace.
Barselona pod broj jedan jer bi se tu svojom igrom savrseno uklopio, ali pored Arde/Buskeca/Rakitica/Inieste je teska konkurencija, bilo bi puno rotacija. Od drugih mogucnosti Siti ili da ode kod Kloppa, nista drugo.
Samo da ga zdravlje posluzi, to je najbitnije. Iduca godina je pravi trenutak za transfer i stepenicu vise u karijeri jer je Romu vec prekucao.
Barselona pod broj jedan jer bi se tu svojom igrom savrseno uklopio, ali pored Arde/Buskeca/Rakitica/Inieste je teska konkurencija, bilo bi puno rotacija. Od drugih mogucnosti Siti ili da ode kod Kloppa, nista drugo.
Samo da ga zdravlje posluzi, to je najbitnije. Iduca godina je pravi trenutak za transfer i stepenicu vise u karijeri jer je Romu vec prekucao.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja se svaku utakmicu iznerviram jer mi ne znamo izboriti bar dva prekrsaja u toku utakmice tu oko kaznenog a imamo jednog Pjanica 
Ja ti govorim da je Barcelona ta koja postavlja standarde i da ako uspiješ u Barceloni smatra se da možeš igrati u bilo kojem klubu na svijetu. U tom klubu trenutno igraju najbolji igrači svijeta i to je sami vrh fudbala, bolje od toga ne može.
Rope, Arda i Iniesta konkurišu za jednu poziciju, dok Rakitic nema neku konkurenciju.
Rope, Arda i Iniesta konkurišu za jednu poziciju, dok Rakitic nema neku konkurenciju.
Lijepo je kad ga PES prebacis gdje ti je volja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kakva Barca, Bayern danas postavlja standarde 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ako ćemo realno, onda Real, barca i Bayern postavljaju standarde. Ali po reputaciji to ide ovako real>barca>bayern
Anfernee "Penny" Hardaway #1
De bolan odvadi malo. Kakve su ovo gluposti?Momciluk je napisao/la:Zasto se ne bi naigrao, bolji je od svakog tog igraca, osim mozda Jamesa jer on ima status zvijezde u Realu ali nije mu on konkurencija.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam koliko će se u R. Madridu naigrat. Tu imaju Isca, Modrića, Jamesa, Kovačića... Teško će biti izborit svoje mjesto ali definitvno je vrijeme za neki veliki klub. Ima sve predispozicije. Mislim da bi mu najbolje bilo u Barci, stil igre k'o stvoren za njega. Sumnjam da će odbit ponudu Reala ipak je on Madriđanin.
Pjanic mora prekucati ovu sezonu, al prekucati da bi Real ozbiljno zagrizao za njega i na kraju ga doveo.
Ranije to ni blizu nije bio slucaj ali ove sezone je krenuo odlicnoi
Nije on vise toliko mlad da vazi za nekog jakog talenta pa da sa nekom prosjecnom sezonom prodje u Real koji ce od njega praviti igraca.
Treba biti realan a ne pisati ovakve gluposti koje ne mozes nicim potkrijepiti.
Ukoliko uzme Scudeto sa Romom ove sezone i bude najbolji asistent lige ubijedjen sam da ce Real ili Barsa biti njegova sljedeca stanica.
Naravno da bi transfer u bilo koji veci klub bio uspjeh,pogotovo te klubove koje spominjete.Ako cemo realno u Realu tesko ima mjesta,u zadnje vrijeme osigurali su se strasnim mladim veznjacima tako da uopste nece ni traziti tog veznog igraca.
Kod Barcelone je vec druga prica,ovdje cak mislim da bi i mogao imati mjesta jer im je fakat klupa tanka.Problem jedino moze biti Ardina pozicija i gdje ga planiraju ubaciti a ovako on sa Raketom sigurno moze konkurisati za pocetnu postavu.
Raketina prednost u odnosu na Pjanica i mozda jedina jeste ta trkacka sposobnost,Rakitic stvarno dosta trci i Pjanic kad bi taj segment popravio bez dvojbe bi od sljedece sezone mogao bilo gdje zaigrat.
Kod Barcelone je vec druga prica,ovdje cak mislim da bi i mogao imati mjesta jer im je fakat klupa tanka.Problem jedino moze biti Ardina pozicija i gdje ga planiraju ubaciti a ovako on sa Raketom sigurno moze konkurisati za pocetnu postavu.
Raketina prednost u odnosu na Pjanica i mozda jedina jeste ta trkacka sposobnost,Rakitic stvarno dosta trci i Pjanic kad bi taj segment popravio bez dvojbe bi od sljedece sezone mogao bilo gdje zaigrat.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sitúan a Pjanic como objetivo prioritario del Barça
Y que el Barça estaría cerca de ofrecer 40 millones de euros por el medio bosnio de la Roma
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... barca.html
Y que el Barça estaría cerca de ofrecer 40 millones de euros por el medio bosnio de la Roma
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... barca.html
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kod barselone mi se jedino ne svidja sto bi bio (najmanje) treci izbor za izvodjenje slobodnih udaraca.
ne bih imao nista protiv ni u englesku da ode, nekako licno bih to najvise volio.
ne bih imao nista protiv ni u englesku da ode, nekako licno bih to najvise volio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, FerdinandF, General505, Google [Bot], Google Adsense [Bot], invincible1921, Sheyi i 79 gostiju.