FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet nam ino goovvno. Stepanov unosi nemir I pusimo golove zbog njega
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tatomirovic na klupu bravo Jesicu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Moze li neko link na PM? Ne pisem puno ali sam skoro samo na ovom pdf-u i stalno pratim.
Sloboda ode na 6 , uzecete titulu u kurcu sa oviom nehljebskom igrom , Mladost ih nadigrala potpuno sramota
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zalaganje nula. Borbenost nula.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Stepanov je kriv.
Daj uvedi Berberovica kruha ti ne moze bit gori od Radovca .Tatomirovic zvani kiks na klupi konacno
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Imal jos ko da konta da je do trenera hahahahahahaah 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa u qrac, dolaskom jesica, ja sam ako nista ocekivao pozrtvovaniju igru, da se gine za loptu, pokaze neka borba, pa ovo je nula, mladost i dalje vrsi presing, napadaju, a ovo nisu ni fudbaleri ni amateri, ovo su neki slucajni prolaznici samo da se pojave na terenu.
Ko da je Mladost prvak, a mi se trudimo da casno izgubimo.. Bravo pickice, braaaavo!! Vidjet cemo se na Kosevu brzo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
lafo nema vise zajebancije kod Jesica, likovi drkaju na terenu, ne igraju uopste briga njih za sve 

Pyro is not a crime !
Sada mi je definitivno jasno da mi imamo problem sa igrackim kadrom. Previse nafurani igraci,umisljene zvijezde nista vise. Izuzev par igraca sve mrtvi prosjek PL,samo sto smo ih podigli previse.
Nema trenera koji ce od govana napraviti pitu!
Nema trenera koji ce od govana napraviti pitu!
Pa ne mogu covjece se ni boriti kako ne vidis nije da nece al s kim ce se pobiti radovac,rustemovic,velkoski,okic.tatomirovic ljudi to fizicki ne mogu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa u qrac, dolaskom jesica, ja sam ako nista ocekivao pozrtvovaniju igru, da se gine za loptu, pokaze neka borba, pa ovo je nula, mladost i dalje vrsi presing, napadaju, a ovo nisu ni fudbaleri ni amateri, ovo su neki slucajni prolaznici samo da se pojave na terenu.
-
- Kontakt:
Plakalo, Kadusic, Tatomirovic pokazase raskosni talenat u ovoj utakmici. Ikande nula, ali mrtva nulaaa. Radovac k'o da nije jeo sedamnaest dana. Igra za ku.rac, realno!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Brane se od Mladosti kod 2-1 **** ti krv krvničku
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Kallasia suspendovat.
Vidi i Benko igra......
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ama ljudi dragi kakav trener.. Pojedini igraci su TOTALNO limitirani!!!
Nadam se da Jesic to vidi i da ce na zimskoj pauzi uradit sto treba! A izgleda da vidi dok je lizalo poslao na klupu ...
Nadam se da Jesic to vidi i da ce na zimskoj pauzi uradit sto treba! A izgleda da vidi dok je lizalo poslao na klupu ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.