Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Kakve dvije odbrane... 
Clean sheet. Imao je par dobrih intervencija.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Dva uzastopna clean sheeta što je odlično, nadam se da je povratio samopouzdanje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Samo da ovako nastavi, pa da nam u baražu frca od samopouzdanja i bude onaj pravi!
Naravno kad je clean sheet i kad brani sve, forum utihne odmah. 
Nemaju zlobnici sta da kazu.Luminary je napisao/la:Naravno kad je clean sheet i kad brani sve, forum utihne odmah.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nije Beg imao nekog posla a ono sto je imao odbranio je.
Ma na stranu sve, al skontas onda kakva je vecina foruma. ne samo ovaj. Svi cekaju neke greske, bez obzira bio to Begovic, Pjanic, Ibisevic, Teletovic i ko vec ne i onda se udara po istim ko nikad. Zalosno.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
I ja se nadam da je povratio samopouzdanje a ne sarmu sto je jucer jeoFaraonTM je napisao/la:Dva uzastopna clean sheeta što je odlično, nadam se da je povratio samopouzdanje.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Jedan od najdrazih reprezentativaca makar za mene jos smo iz istog kraja porijeklom. Ipak u zadnjem ciklusu nije na zalost na nivou. Nisam od onih koji bi ga zeljeli na klupi ali malo kritike mu nece naskoditi.
- DragonGirl
- Kontakt:
Konačno da briljira na golu a ne primi ništa.
Tri odlične intervencije sinoć, ali to za njegovo samopouzdanje vjerovatno ne bi značilo mnogo da nije bilo ovog clean sheeta, bravo ministre, samo dalje u tom tempu da nastaviš 
sreca da sinoc nije dobio gol, inace bi se ovdje napisalo 5-6 stranica konstantnog s.ranja kako je vrijeme da ga neko drugi zamjeni na golu. A svako objektivan i pametan vidi da je Buffon za nase druge golmane...
i naravno... gol
jest da je bio prekriven, ali mooooozda se moglo ovo odbraniti.
odnosno, ovo su one lopte koje wc golmani skidaju i prave razliku.
jest da je bio prekriven, ali mooooozda se moglo ovo odbraniti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ovaj Begovic postaje prosjecan golman.
.vrijeme je dati priliku nekom drugom
Ti si doso da nam to kazes?evybih je napisao/la:ovaj Begovic postaje prosjecan golman..vrijeme je dati priliku nekom drugom
Prema tome vrijeme je da da i ostale repke daju sansu umjesto Hazarda,Cahilla,Ramiresa,Matica...itd. Glupa ti logika.evybih je napisao/la:ovaj Begovic postaje prosjecan golman..vrijeme je dati priliku nekom drugom
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije kriv!!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
evybih je napisao/la:ovaj Begovic postaje prosjecan golman..vrijeme je dati priliku nekom drugom
"We need to suffer. And we need to fight."
Sad su popusili skroz .Jose je pogubio ovu ekipu.Niko nije u formu .Totalna katastorfa .Begovicu bolje da se nije Belgijanac povredio
Tako je...rope11 je napisao/la:i naravno... gol![]()
jest da je bio prekriven, ali mooooozda se moglo ovo odbraniti.odnosno, ovo su one lopte koje wc golmani skidaju i prave razliku.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, DeeWa, greenwood, lol89, mahic, tuzlanskinacin i 47 gostiju.