FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cini se da nas Ivetic napusta na zimu 
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Gdje ce ?defour je napisao/la:Cini se da nas Ivetic napusta na zimu
samo Sloboda
Obriši masna usta" pitaru" i nastavi sa burekom.Ne razumiješ ti fudbal.Mi dolazimo da se poigravamo, znaš ono mačke i miša.Pogodi ko je miš.soe je napisao/la:Da ne letite malo previse pred gostovanje na Kosevu gdje niko od vas ne pamti pobjedu i jos plus protiv ekipe koja je sampion.Ne kazem da niste kvalitetni i da nemate svoje sanse ali previse se omalovazava Sarajevo tacno je da su nam igraci pizde ali kad imaju svoj dan bez puno problema rijese ekipe kao sto je Sloboda jos ako dodjete da se nadigravate sigurno necete dobro proci.Sansa Slobode je u nekom bunkeru i cekanju kontri uostalom kao sto ste uvjek i igrali na strani,svaka napadacka formacija bi bila saomoubistvo.
Ja volim FK Tuzla City
Vi ne zaboravite da vam dolazi u goste Sloboda iz Tuzle.Coromandel je napisao/la:ma dobroVidošli na koševo...
čestitam na rezultatima. drago mi je prije svega zbog husrefa, a onda zbog vas samih. već sam jednom pisao da se ono vaše navijanje na koševu (3:1) ne zaboravlja.
ali ne zaboravite da smo mi sarajevo!
prognoziram (navijački) pobjedu sarajeva, a objektivno...teško.
Ne zaboravite da nam dugujete .
I još ovo, Ješić je Partizanov čovjek a oni imaju kompleks Slobode.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 okt 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Ne dugujemo .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
gdje ce ba ivetic daj nemoj nas j
Imao je razmirica sa Husrefom zadnjih dana, receno mu je da potrazi klub na polusezoni...Koliko sam cuo, opet je to bilo u afektu i to izmedju njih traje duze vremena, te prepirke....Ali eto kao receno mu je ako ti se ne svidja mozes ici...Nadam se da ce to rijesiti normalno kao ljudi i da je to bilo samo onako receno, jer nam Pero itekako treba.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To nam nikako nije potrebno. Prvo sto je dobar, a drugo sto nemamo bekova..
Rijesit ce se situacija sa Iveticem,nisu ni oni ludi da puste jednog takvog igraca,meni jedan od boljih i drazih u nasoj ekipi..
Azmir ce izgladit taj "sukob" vjerovatno.
Azmir ce izgladit taj "sukob" vjerovatno.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma "lud" je Husref po tom pitanju...tako je i Ahmet presjedio proslu poluseznu dok se nije rijesilo
a za ovo sa Iveticem prvi put cujem sad
a za ovo sa Iveticem prvi put cujem sad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel ima negdje pregled kola...ne stigoh pogledat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ko god misli da je veci i bitniji öd Slobode tako ce mu biti.
Niko nije nezamjenjiv.
Iako prvi put cujem za ivetica.jako korektan do sad.na terenu i van njega.
Niko nije nezamjenjiv.
Iako prvi put cujem za ivetica.jako korektan do sad.na terenu i van njega.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
boomerang5
- Kontakt:
daBogdom hoce spustiti protiv zrinjskog ulaz na 5km, pa da ponovimo jedinstvo...mislim ok, bice 5-6 milja, al je moglo vala komotno i 8-9 da bude da su karte jeftinije...ipak igra ulogu svaka milja, pogotovo što vec sad mogu sa sigurnoscu reci da ce sudija siljiti za njih.
Nikakvo spustanje cijena, jer ozibljnost kluba I ondnosa prema istinskim navijacima je najvaznija, radi neki derbi navijaca I velikog broja onih koji ce doci da naprave selfi, niposto ne spustat cijenu. Prosjeka nam je 2000 I jace I ti ljudi daju po 10 KM I 7 KM, ok imaju sezonske isto, znaci radi tih ljudi koji ce uvijek biti uz klub cijena ne smije ici dole.Kad bi se spustilo ispado smo mahalski klub,jer odluke se moraju provodit do kraja, cijene se tek mogu minejati sledece sezoneboomerang5 je napisao/la:daBogdom hoce spustiti protiv zrinjskog ulaz na 5km, pa da ponovimo jedinstvo...mislim ok, bice 5-6 milja, al je moglo vala komotno i 8-9 da bude da su karte jeftinije...ipak igra ulogu svaka milja, pogotovo što vec sad mogu sa sigurnoscu reci da ce sudija siljiti za njih.
-
boomerang5
- Kontakt:
ma znam ja to sve druže...ali stoji i ovo što sam ja rekao, ma kakvi god bili, milja do dvije puno znaci
vjerujem da se niko ne bi bunio od ovih sa sezonskim ulaznicama(pa ako nista nagraditi ih pa pustit da vaze sezonske i za kup protiv celika), a ovi sto daju 10km vjerujem da bi radje dali 5. To sto ispadamo mahalaski klub me i ne interesuje, bitnije mi je da pobijedimo...to ce se ionako zaboraviti za 2 dana poslije tekme, a bodovi ostaju...mada vjerujem i ja da cijena ostaje ista i da cemo se morati zadovoljiti sa 5000 ljudi i pozorisnom atmosferom kakva je vladala i do sada.
- Beduin
- Kontakt:
Na osnovu cega, nasih teorija zavjera? Sudije ove sezone grijese na svaciju stetu, a velikim dijelom zbog neznanja i nestrucnosti pa je sve moguce... bice to sve dobro, bitno je da mi igramo svoju igru i bodrimo klub kako zasluzuje, a onda sudije tesko da ce moci protiv svega toga.boomerang5 je napisao/la:pogotovo što vec sad mogu sa sigurnoscu reci da ce sudija siljiti za njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ssrajevo na svom terenu je favorit , ali mislim da nasi momci dolaze gore rastereceno i da ce nam biti puno lakse igrati i da mozemo napraviti gore dobar rezultat ..poraz me nebi zabolio, ali svaki drugi rezultat bi nam dao zapravo da se nadamo necemu velikom pve godine ... svaka cast momcima samo hrabro pa kako bude
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I zasto je pozorisna atmosfera....boomerang5 je napisao/la:ma znam ja to sve druže...ali stoji i ovo što sam ja rekao, ma kakvi god bili, milja do dvije puno znacivjerujem da se niko ne bi bunio od ovih sa sezonskim ulaznicama(pa ako nista nagraditi ih pa pustit da vaze sezonske i za kup protiv celika), a ovi sto daju 10km vjerujem da bi radje dali 5. To sto ispadamo mahalaski klub me i ne interesuje, bitnije mi je da pobijedimo...to ce se ionako zaboraviti za 2 dana poslije tekme, a bodovi ostaju...mada vjerujem i ja da cijena ostaje ista i da cemo se morati zadovoljiti sa 5000 ljudi i pozorisnom atmosferom kakva je vladala i do sada.
Zapad je takav kakav je haman öd 97 kako ja dolazim na tusanj.sa povremenim bljeskovima.tu i tamo.
Karta za one koji nevole pozoriste,Kosta 4 Marke...a samo oni fale....zasto ih nema...
To Sto ti govoris moglo BI se odraditi eventualno u kupu.
I ja sam bio za spustanje karti,Ali kada razmislis ovi momci su upravu.nema odstupanja.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Probisvjet
- Kontakt:
Odstupanja od cijene ulaznica ni govora! Ni slucajno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.