ma moze samo moras postavljati tabelu i rezultate svaki dan(mozes napraviti posebnu temu za to)da ne bi trazili po osmu...Sarmelino je napisao/la:Al da i u tom budu 2 lige logicno, meni se svidjasuarez7 je napisao/la:e momci imamo jedan prijedlog...
Ovako prije svakog kola postaljamo listu utakmica koje se igraju to kolo.Svako od nas ima pravo da postavi svoju prognozu(1,x,2,zk1,zk2,crveni,pena,igrac daje gol,vise kornera itd...). I onda na kraju sezone ko bude imao najvise pogodjenih listica prvi bira tim i tako redom...cisto da ne bude dosadno![]()
jes da taj koji bude prvi mora kupiti tikete kako bi napravio ligu(sto se mene tice mozemo se i dog da mu se na kraju posalje 0.20-0.30Km kako bi mogao kupiti)
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Nk Bihac-Barcelona 1
Celtic-Gorazde pm3
Arsenal-RB Leipzig pik x
Tigres-Kickers 1
U.C. Albinoleffe-FC Paulner 2
Nottingam Forest FC-Nk Metalac Osijek pik x
TSV 1860 München-NK Čelik Zenica 1
Celtic-Gorazde pm3
Arsenal-RB Leipzig pik x
Tigres-Kickers 1
U.C. Albinoleffe-FC Paulner 2
Nottingam Forest FC-Nk Metalac Osijek pik x
Ma moze super, samo ti ili ko vec napravi za prvu, pa cu ja za drugu po uzoru na prvu hahasuarez7 je napisao/la:ma moze samo moras postavljati tabelu i rezultate svaki dan(mozes napraviti posebnu temu za to)da ne bi trazili po osmu...Sarmelino je napisao/la:Al da i u tom budu 2 lige logicno, meni se svidjasuarez7 je napisao/la:e momci imamo jedan prijedlog...
Ovako prije svakog kola postaljamo listu utakmica koje se igraju to kolo.Svako od nas ima pravo da postavi svoju prognozu(1,x,2,zk1,zk2,crveni,pena,igrac daje gol,vise kornera itd...). I onda na kraju sezone ko bude imao najvise pogodjenih listica prvi bira tim i tako redom...cisto da ne bude dosadno![]()
jes da taj koji bude prvi mora kupiti tikete kako bi napravio ligu(sto se mene tice mozemo se i dog da mu se na kraju posalje 0.20-0.30Km kako bi mogao kupiti)
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
suarez7 je napisao/la:e momci imamo jedan prijedlog...
Da nam bude zanimljivije pratiti sve ovo
Samo pojasni sto je zk1 i zk2, ps1 je vjerojatno oba daju gol, itd.
Edit: pocinjemo od sutra?
da sacu napravitijopaa7 je napisao/la:suarez7 je napisao/la:e momci imamo jedan prijedlog...
jes da taj koji bude prvi mora kupiti tikete kako bi napravio ligu(sto se mene tice mozemo se i dog da mu se na kraju posalje 0.20-0.30Km kako bi mogao kupiti)![]()
![]()
hocemo po kvotama ili samo broj pogodjenih listica jbg nije isto ako neko pogodi 1 i pm1
Daj stavi jednostavno ba, da se ima odigrat 1 X 2 i to je to, da se ne komplikuje previsesuarez7 je napisao/la:da sacu napravitijopaa7 je napisao/la:suarez7 je napisao/la:e momci imamo jedan prijedlog...
jes da taj koji bude prvi mora kupiti tikete kako bi napravio ligu(sto se mene tice mozemo se i dog da mu se na kraju posalje 0.20-0.30Km kako bi mogao kupiti)![]()
![]()
hocemo po kvotama ili samo broj pogodjenih listica jbg nije isto ako neko pogodi 1 i pm1
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
bice 1,x,2,zuti,korneri,penal,strijelac dosta
Moze, napisi samo pravila, da mogu ja prepisat za drugu ligu da sta ne zayebem, mada koliko vidim ovi iz druge lige su manje aktivni na temi,ali eto valjda ce igrat kosuarez7 je napisao/la:bice 1,x,2,zuti,korneri,penal,strijelac dosta
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
I ja mislim da je najbolje da se pogada samo 1-X-2. najteze za pogodit i najpravednije. Imas samo 3 opcije i to je to

Okej, svejednosuarez7 je napisao/la:bice 1,x,2,zuti,korneri,penal,strijelac dosta
et napravio sam...
ako hocete mozemo dodati jos da se pogdjaju dva strijelca...
1(listic)+ 1 ( za dva pogodjena strijelca )
ako hocete mozemo dodati jos da se pogdjaju dva strijelca...
1(listic)+ 1 ( za dva pogodjena strijelca )
mislim da ste trebali otvoriti temu za prognoze ovako ode tema u pm 
Pa otvorena jeEld0rado je napisao/la:mislim da ste trebali otvoriti temu za prognoze ovako ode tema u pm
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=121&t=10680
I za drugu ligu.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=121&t=10681
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=121&t=10681
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
jopaa7 je napisao/la:Pa otvorena jeEld0rado je napisao/la:mislim da ste trebali otvoriti temu za prognoze ovako ode tema u pm
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=121&t=10680
Ovdje ipak držati se nekih pravila, ideja i slicno
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ove sezone ce trebat dosta vremena da se neke stvari posloze, svako malo il crveni il povreda kod mene.. Bit ce grcevita borba za opstanak, iako manja skupina navijace i dalje vjeruje da cemo doci do sredine tabele
..
Iscupao sam remi protiv Tigrova
Sreca je ovaj put bila na mojoj strani gubio sam 2:0 pa crveni je presudio da se završi 2:2
Sreca je ovaj put bila na mojoj strani gubio sam 2:0 pa crveni je presudio da se završi 2:2
e ramsey ramseysuarez7 je napisao/la:Nottingham-Metalac----1 ( Vrijeme je da Forest pobjedi ) ibra dva komada ipak arda donosi pobjedu![]()
Celtic-Goražde-----zk2 ( Celitc u dobroj formi, ali sutra igraju bez par standardnih igraca tako da idemo na sigurniju varijantuBihac-Barca-----1 ( Bihac blagi favorit u derbiju )
Arsenal-Leipzig-----1 ( jbg ovaj leipzing primio vise golova od mene)
Tigar-Kickers-------pm3 ( Tiger favorit,ali eldo kampuje tako da igramo na golove)
Albinoleffe-Paulaner------zk2 ( nez idemo na kornere)
Munchen-Celik----------1( Mislim da Celik bez Xavia nema sta traziti u Munchenu)
Ma namjestaljka, vidis da sam ja igrao Xsuarez7 je napisao/la:e ramsey ramseysuarez7 je napisao/la:Nottingham-Metalac----1 ( Vrijeme je da Forest pobjedi ) ibra dva komada ipak arda donosi pobjedu![]()
Celtic-Goražde-----zk2 ( Celitc u dobroj formi, ali sutra igraju bez par standardnih igraca tako da idemo na sigurniju varijantuBihac-Barca-----1 ( Bihac blagi favorit u derbiju )
Arsenal-Leipzig-----1 ( jbg ovaj leipzing primio vise golova od mene)
Tigar-Kickers-------pm3 ( Tiger favorit,ali eldo kampuje tako da igramo na golove)
Albinoleffe-Paulaner------zk2 ( nez idemo na kornere)
Munchen-Celik----------1( Mislim da Celik bez Xavia nema sta traziti u Munchenu)
bjezi ba sa igracem vise nmz pobijediti 
Ramsey16 je napisao/la:Nk Bihac-Barcelona 1
Celtic-Gorazde pm3
Arsenal-RB Leipzig x
Tigres-Kickers 2
U.C. Albinoleffe-FC Paulner x
Nottingam Forest FC-Nk Metalac Osijek 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.