Interista02 je napisao/la:Pogba je napisao/la:Interisti koji su me proglasili trollom će u maju da me krunišu.

Ajde brate mili budi iskren, pa priznaj da si trolo. Sada kada su došla neka druga vremena, proglašavaš sebe stručnjakom. Jesi, stručnjak si, baš kao i Mancini

A koja su to druga vremena, pisao sam tamo oko 4-5 kola i u međuvremenu je inter odigrao 3 remija i slomio zube na violama?!
Jesam malo trollao

, ali u svakom trollanju je pola istine, inter ima konsolidovan sastav, solidan, jaka odbrana što donosi titule u Italiji, izbor u veznom redu, ne baš kreativan, ali trkački i fizički jak, dobre opcije ka naprijed, dakle, ima elemente da se bori za titulu.
Liga je izjednačenija, prvak neće imati puno bodova, ekipa koja male utakmice bude rješavala može do scudetta, a inter ih najlaganije rješava do sada, bar rezultatski, igra na oko je u drugom planu, a ni Evrope nema da "smeta".
Napoli, Roma, Inter, Juve, na kraju će se na to svesti, iako vjerujem da Juve ima preveliki zaostatak, ovisno od ugla gledanja, ne toliki kada se pogleda šta su mogućnosti ovog rostera, ali preveliki kada pogledamo stvarno stanje na terenu i konfuziju koja vlada od početka sezone.
Vrijeme je pak da Roma uzme, I guess.
A da sam stručnjak, jesam.