Ne može odmah tako, čekaj malo.solinas je napisao/la:Mi se nadamo da nije,i da ce bas sada momci zasjati poput najsjajnije zvijezde,i prelomiti sezonu![]()
Sto pitas![]()
Pa bi vi paucinu skidali jeli,eh nemereDrustveniParazit je napisao/la:Ne može odmah tako, čekaj malo.solinas je napisao/la:Mi se nadamo da nije,i da ce bas sada momci zasjati poput najsjajnije zvijezde,i prelomiti sezonu![]()
Sto pitas![]()
Ma 'nako, vidim dugo niste izgubilo...
Hvala ti drug moj, ponudjen k'o pocascen. Na proljece rostiljamo aBd.MojGradMojKlub je napisao/la:Bujrum u subotu svim normalnim Tuzlacima, nadam se lijepoj i pristojnoj sportskoj atmosferi. Stadion neće biti ni blizu ispunjen kao prošli put, ali šta je tu je. A poseban bujrum našem Šefu i mom drugu Batvi, ti buraz ako budeš dolazio javi slobodno ako ti šta treba, tu sam![]()
Jes jesemirzlaTu je napisao/la:Hvala,tebra(ovo tebra,radi kompleksa i uvlacenja sto bi skretnicari rekli)
pozdravim ti sestruShooter je napisao/la:Pozdravili vas Bekici.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MojGradMojKlub je napisao/la:Rekoše neki ovde "'ta će Sarajevo, Bekići kod nas nisu mogli igrati a kod njih standardni", pa je neka kosmička pravda da vas oni karnu. Ko će koga ako neće svoj svoga
Inače, na stranu repertoar navijanja i jednih i drugih, odavno na Koševu izuzimajući manijake neko nije došao u ovako pristojnom broju, vjerovatno još od onih gostovanja Red Armya. Ne znam kako je bilo na tv-u, ali meni su na istoku, iskreno, nažalost glasnije zvučali vaši danas.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 17 gostiju.