Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

bosnas_
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la bosnas_ » 14 nov 2015, 01:32

Mesa je imao veceras nekoliko promasaja,ali iz najbolje namjere.... nije uspjelo Boze moj,desava se..
Sredina nam je bila katastrofa, Ibisevic suvisan u ekipi,i ne znam zasto mijenja ovu formaciju sa jednim napadacem,tako jedino i znamo igrati kako treba....
U revansu moramo biti puno agresivniji,nema vise straha od kartona,i obavezno sa jednim napadacem i pojacanom sredinom,Besic-Pjanic i Salihovic /Medunjanin. Zadnja linija moze i ostati ista ili eventualno probati sa Kolasincom i Vranjesom na bekovima,mada su Mujdza i Zukanovic tu u prednosti....
U Zenici je zavrseno prvo poluvrijeme,drugo je u ponedjeljak. ako budemo ozbiljnije usli u tu utakmicu sve je moguce..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 nov 2015, 01:34

Ovaj je gori od Papketa izgleda. Stavlja Dzeku na desetku da bi onaj panj igrao u napadu. Ludilo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 nov 2015, 02:01

iskreno...nista ovaj meni nije bolji od telece glave..obadvojica su u 5 deka..cak bi nas ko i pape mogo nekom nafakaskom utakmicom i na individualni kvalitet igraca odvest na veliko takmicenje al nije to TO...gledam mu i izjave....slicne ko susiceve..u fazonu,igrat cemo da pobjedimo a ko da vise golova taj je pobjednik...ko da manje golova taj je izgubio i nece ici na EP...mislimmmmmm,Mehmeda moj dobri..ide svijet i ovdje u skolu :roll: :roll: ....nesuvislo lupetanje,lupetanje nesuvislo,lupetanje,lupetanje :puke: :puke:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 nov 2015, 02:13

Ej mrtvi Ibisevic 4 utakmice u Hertnhi ne igra zbog suspenzije sto ti dodje otprilike skoro mjesec dana bez takmicarskog meca i hop najbitnija reprezentativna utakmica godine Ibisevic u prvoj postavi 90 minuta :rol: :rol: :rol:

Sta tek onda reci za strasnog Hajrovica i njegov ulazak igraca koji se vjerovatno ne sjeca kad je zadnji takmicarski mec odigrao (naravno izuzev za reprezentaciju :lol: ) ili tek na monstruoznu izmjenu i uvodjenje treceg sidrasa umjesto igraca koji je jedini nesto i radio uz Dzeku (Visca). Nazalost tjeranje onog junca Papeta nije nista dobrog donijelo osim privremenog soka jer ovaj strucnjak nije nista bolji od one seljacine.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 14 nov 2015, 02:19

BigBigBang je napisao/la:Ej mrtvi Ibisevic 4 utakmice u Hertnhi ne igra zbog suspenzije sto ti dodje otprilike skoro mjesec dana bez takmicarskog meca i hop najbitnija reprezentativna utakmica godine Ibisevic u prvoj postavi 90 minuta :rol: :rol: :rol:

Sta tek onda reci za strasnog Hajrovica i njegov ulazak igraca koji se vjerovatno ne sjeca kad je zadnji takmicarski mec odigrao (naravno izuzev za reprezentaciju :lol: ) ili tek na monstruoznu izmjenu i uvodjenje treceg sidrasa umjesto igraca koji je jedini nesto i radio uz Dzeku (Visca). Nazalost tjeranje onog junca Papeta nije nista dobrog donijelo osim privremenog soka jer ovaj strucnjak nije nista bolji od one seljacine.
Ma jok, cekaj malo da se onaj Slaven Kelevra i bratija okuraze, reci ce oni tebi da je to sve planirano kako bi u revansu mi uspavali Irce i onda u zadnjoj minuti uvalili gol.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 nov 2015, 02:27

Ma ove utakmice sto sam gledao treba biti brutalno iskren ovaj Bazdarevic nije pokazao ama bas nista, provala od trenera utakmice koje smo pobjedili pobjedili smo na ho ruk neko ce ovde da mi predstavlja pobjedu nad Kiprom i Welsom kao uspjeh ovog strucnjaka ko eto dobili ih na neku taktiku i sistem igre a ne na splet okolnosti koji je vrlo lako mogao da drugacije zavrsi sa obzirom da je strasni Kipar protiv nas izgledao kao veoma jaka selekcija.

Mislim haj na stranu sve ali kakav to trener igra sa tri sidrasa u napadu, kakav to trener izvuce krilo koje jedino nesto i radi da ubaci jos veceg sidrasa koji hodat ne zna sa loptom vec samo da skace, sta taj konta posrecilo mu se protiv Welsa i Kipra pa ce sad tako svaki mec da panj zabija glavom. A tek na IBisevica sta reci, frajer koji ne zasluzuje kvalitetom da udje sa klupe igra 90 minuta. Vidim raduju se povratku Besica jel ti sto se raduju se sjecaju kad je isti odigrao zadnji mec? Pa lik nije igrao vise od mjesec dana, poceo prije sedmicu dvije da trenira on ce biti strasno od pomoci.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 14 nov 2015, 02:31

BigBigBang je napisao/la:Ma ove utakmice sto sam gledao treba biti brutalno iskren ovaj Bazdarevic nije pokazao ama bas nista, provala od trenera utakmice koje smo pobjedili pobjedili smo na ho ruk neko ce ovde da mi predstavlja pobjedu nad Kiprom i Welsom kao uspjeh ovog strucnjaka ko eto dobili ih na neku taktiku i sistem igre a ne na splet okolnosti koji je vrlo lako mogao da drugacije zavrsi sa obzirom da je strasni Kipar protiv nas izgledao kao veoma jaka selekcija.

Mislim haj na stranu sve ali kakav to trener igra sa tri sidrasa u napadu, kakav to trener izvuce krilo koje jedino nesto i radi da ubaci jos veceg sidrasa koji hodat ne zna sa loptom vec samo da skace, sta taj konta posrecilo mu se protiv Welsa i Kipra pa ce sad tako svaki mec da panj zabija glavom. A tek na IBisevica sta reci, frajer koji ne zasluzuje kvalitetom da udje sa klupe igra 90 minuta. Vidim raduju se povratku Besica jel ti sto se raduju se sjecaju kad je isti odigrao zadnji mec? Pa lik nije igrao vise od mjesec dana, poceo prije sedmicu dvije da trenira on ce biti strasno od pomoci.
Nema odgovora na tvoja pitanja, neobjasnjivo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2015, 02:33

Za mene je Mešina najveca fula bio Ibišević :facepalm: ostalo je sasvim logicno postavio, ako uzmemo u obzir ozljede, kartone i formu igraca ....Bešić pauzirao, Kolašinac rovit i nedovoljno spreman, Hajrović grijac klupe u Eibaru, Medunjanin grijac klupe u Deportivu....zato mi ima neke logike Cocalić koji je bar igra u Mehelenu. Mada bi i sam Meša više volio da ima Bešića na raspolaganju.
Zukanović isto tako igra u Sampdoriji, dok se Kolasinac tek vratio nakon duže ozljede.

Sve to i nekako, ali šta ce mu Ibišević koji ne može meda :?

I nema niko pravo komentarisati igru iz drugog poluvremena, kad ga niko nije mogao ni vidjeti zbog one magletine ;) da se ne lažemo ovdje.
Mogli smo samo gledati u one raklame Avaza u pozadini.
Nije ni Meša koji stoji pored aut linije mogao vidjeti dalje od 10 metara.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 nov 2015, 02:39, ukupno mijenjano 1 put.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 14 nov 2015, 02:39

let3 je napisao/la:Za mene je Mešina najveca fula bio Ibišević :facepalm: ostalo je sasvim logicno postavio, ako uzmemo u obzir ozljede, kartone i formu igraca ....Bešić pauzirao, Kolašinac rovit i nedovoljno spreman, Hajrović grijac klupe u Eibari, Medunjanin grijac klupe u Deportivu....zato mi ima neke logike Cocalić koji je bar igra u Mehelenu. Mada bi i sam Meša volio da ima Bešića na raspolaganju.
Zukanović isto tako igra u Sampdoriji, dok se Kolasinac tek vratio nakon duže ozljede.

I nema niko pravo komentarisati igru iz drugog poluvremena, kad ga niko nije mogao ni vidjeti zbog one magletine ;) da se ne lažemo ovdje.
Hajde ti meni nadji JEDAN JEDINI PRIMJER NA JEDNOJ JEDINOJ utakmici gdje zadnji vezni ne prelazi centar i sluzi samo da vraca loptu stoperima koji je onda nabiju (i to kad igramo sa dva napadaca). Kod ovog debila vec trecu utakmicu igramo tako. Sta je majmun mislio, kako do lopta da dodje do ta dva napadaca bice runja non stop srecnih nabijanja pa da eto neko slucajo zabije. Izmjena Visca-Djuric ce vec uci u legende i izucavati se u najvecim fudbalskim akademijama.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 nov 2015, 02:44

Ma nema se sta pricat ko je htio da vidi kakav je mesa strucnjak mogo je to i protiv velsa i kipra....dobili dvije na srecu, a cinjenica je da nemamo igre uopste. Ovo sve do sad za mesu ej bilo nekad prodje nekad ne prodje. Moze nas on i odvest na Euro, ali nista on od papeta nije bolji veze on nea

Mislim odlucio se da protiv velsa igra na duge lopte :tokralju: :tokralju: ne znam sta da kazem...i et igrom slucaja smo dobili, ali to je budalastina bila samo takva...

Kipar izgledao kao velesila protiv nas, nakav Efrem nas pravio budalama...ljudi pravolinijskim kretanjem od svog do naseg 16erca dolazili :crazy: al et igrom slucaja smo i to dobili....

Naravno nemamo ni neke igrace to je valjda svima jasno, ali mesina krivica je velika. Osvrno bi se i na igrace... Papetu se zamjeralo te sto ovaj igra sto ne zove ovoga, a Mesa to isto radi.

Krpio je sa hadzicem, sad opet gura vedu, hajrovica i gurace ih dokle budu se bavili fudbalom. Nelogicne izmjene su bile i protiv velsa, al et tad je kao sto rekoh proslo, al ne mozes vazda prodat mu.da pod bubrege moj mesa
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 14 nov 2015, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2015, 02:47

Ferdinand je napisao/la:
let3 je napisao/la:Za mene je Mešina najveca fula bio Ibišević :facepalm: ostalo je sasvim logicno postavio, ako uzmemo u obzir ozljede, kartone i formu igraca ....Bešić pauzirao, Kolašinac rovit i nedovoljno spreman, Hajrović grijac klupe u Eibari, Medunjanin grijac klupe u Deportivu....zato mi ima neke logike Cocalić koji je bar igra u Mehelenu. Mada bi i sam Meša volio da ima Bešića na raspolaganju.

Hajde ti meni nadji JEDAN JEDINI PRIMJER NA JEDNOJ JEDINOJ utakmici gdje zadnji vezni ne prelazi centar i sluzi samo da vraca loptu stoperima koji je onda nabiju (i to kad igramo sa dva napadaca). Kod ovog debila vec trecu utakmicu igramo tako. Sta je majmun mislio, kako do lopta da dodje do ta dva napadaca bice runja non stop srecnih nabijanja pa da eto neko slucajo zabije. Izmjena Visca-Djuric ce vec uci u legende i izucavati se u najvecim fudbalskim akademijama.
Meša nas je izvukao iz dubokih govana u kojima nas je ostavio onaj Papak, pobjedio 5 od 6 utakmica, donio 12 od mogucih 15 bodova, napravio malo cudo kad nas je dovuako u baraž iz onih govana u kojima nas je ostavio Papak.
I nije fer pljuvati po covjeku radi njegovih rezultata.

Jel Meša kriv što Bešić glumi jalijaša i protiv Andore ,fasuje 3 utakmice kaznu i tako zavali sopstvenu selekciju pred odlucujuci baraž :?:
Jel Meša kriv što su nam igraci mahom u žalosnoj formi?? Medunjanin i Hajrović griju klupu u svojim timovima, Ibišević pauzira zbog nekih crvenih kartona, Džeko toplo- hladno itd

Pa šta vi mislite :shock: da je ova Irska neko smece od ekipe, a mi Brazil pa cemo ih raskovati sa 3-0 :rol: koja arogancija i bahatost...ova Irska nije ništa slabija ekipa od nas. Ali mi bosanci volim podcijeniti druge, nego se hljeba najesti.
Jel ti misliš da mi imamo neke svjetske klase od igraca, pa da moramo gaziti irce ko plitak potok :?:
Lažu te - Nemamo :!: ;)

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 nov 2015, 02:52

Nema napretka dok se Ćiro ne vrati. :nedam: :nedam: :stop:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 14 nov 2015, 02:55

let3 je napisao/la:
Ferdinand je napisao/la:

Meša nas je izvukao iz dubokih govana u kojima nas je ostavio onaj Papak, pobjedio 5 od 6 utakmica, donio 12 od mogucih 15 bodova, napravio malo cudo kad nas je dovuako u baraž iz onih govana u kojima nas je ostavio Papak.
I nije fer pljuvati po covjeku radi njegovih rezultata.

Jel Meša kriv što Bešić glumi jalijaša i protiv Andore ,fasuje 3 utakmice kaznu i tako zavali sopstvenu selekciju pred odlucujuci baraž :?:
Jel Meša kriv što su nam igrac mahom u žalosnoj formi?? Medunjanin i Hajrović griju klupu u svojim timovima, Ibišević pauzira zbog nekih crvenih kartona, Džeko toplo- hladno itd

Pa šta vi mislite :shock: da je ova Irska neko smece od ekipe, a mi Brazil pa cemo ih raskovati sa 3-0 :rol: koja arogancija i bahatost...ova Irska nije ništa slabija ekipa od nas. Ali mi bosanci volim podcijeniti druge, nego se hljeba najesti.
Jel ti misliš da mi imamo neke svjetske klase od igraca, pa da moramo gaziti irce ko plitak potok :?:
Lažu te - Nemamo :!: ;)
Ocito je da pojma nemas, niti si odgledao jednu jedinu utakmicu. Od thih pet utakmica SAMO jedna je bila ozbiljna, dobili smo je na ku....vu srecu, na drugim utakmicama smo takodje bili miljenici srece. Pa nas golman pocetkom drugom poluvremena dobija zuti karton zbog ZADRZAVANJA PROTVI KIPRA kod nerjesenog rezultata. Kakvi god da su nam igraci za IRCE jesmo Brazil jer vrijedimo pet puta vise od njih, uostalom znas li uopste ko je bio u prvom a ko u drugom sesiru (ne mislim ovdje na zeca kod madjionacara) i zasto. Igrati sa JEDNIM igracem u sredini, PET STOPERA i TRI SIDRASA, moza samo nenormalna osoba ili neko ko namjerno zeli izgubiti. Postoje poznato da shugosloven voli pare, svasta mi se mota po glavi.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2015, 03:01

Ko bolan vrijedi 5 puta više od Irske :shock: :facepalm: de se malo uozbilji

Ova Irska je primila manje golova od nas u kvalifikacijama, pobjedila Njemačku svjetskog prvaka (švabe im zabije samo jedan gol). Mi ne pratimo uopšte naše protivnike :!: arogancija i bahatost su naš najveci problem.
Malo ti pogledaj njihove igrace i gdje igraju i da li su standardi u svojim klubovima....a onda pogledaj naše i da li su standradni.

Lako je qrciti se prije tekme i najavljivati 3 komada unaprijed, to naši mediji lože zaglupljeni narod...ali to valja na terenu pokazati ;)

I reci ti meni, ako hipoteticki pobjedimo Irsku u revanšu i odemo na Euro - hoces li u tom slucaju pojesti sav drek koji si bacio na Mešu veceras :?:
mislim, bilo bi pošteno

ovo je normala pitanje ;)

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 14 nov 2015, 03:22

let3 je napisao/la:Ko bolan vrijedi 5 puta više od Irske :shock: :facepalm: de se malo uozbilji

Ova Irska je primila manje golova od nas u kvalifikacijama, pobjedila Njemačku svjetskog prvaka (švabe im zabije samo jedan gol). Mi ne pratimo uopšte naše protivnike :!: arogancija i bahatost su naš najveci problem.
Malo ti pogledaj njihove igrace i gdje igraju i da li su standardi u svojim klubovima....a onda pogledaj naše i da li su standradni.

Lako je qrciti se prije tekme i najavljivati 3 komada unaprijed, to naši mediji lože zaglupljeni narod...ali to valja na terenu pokazati ;)

I reci ti meni, ako hipoteticki pobjedimo Irsku u revanšu i odemo na Euro - hoces li u tom slucaju pojesti sav drek koji si bacio na Mešu veceras :?:
mislim, bilo bi pošteno

Hajde suti Boga ti pametniji si neuporedivo nego kada otvoris usta. Ovo veceras ni po Anglosaksonskom, niti po Latinskom, a ni Sjeverno Evropskom pravu se ne moze odbraniti, ovo samo moze pokusati odbraniti veci idiot nego stoje Mesa bio veceras. Ako prodjemo Irsku, a ja svakako mislim da hocemo jer smo puno bolji (samo je bitno da ova gnjida poslusa nekoga ko zna sta je fudbal) onda cu reci svaka cast za tu utakmicu a ovo za ovu veceras naravno da ostaje sve sto sam rekao. Nema sta idiot filozofirati neka na teren pusti Begovic, Mujdza (treba nam zbog ovoga rezultata inace se treba oprostiti odmah posle baraza), Spahic, Zukanovic, Kolasinac, Besic, Pjanic Salihovic, Lulic, Visca i Dzeko. Sva sreca pa se igra tamo i ne moze strucnjak dotjerati cisternu vode da poljeva igraliste.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2015, 03:28

Ferdinand je napisao/la:
let3 je napisao/la:Ko bolan vrijedi 5 puta više od Irske :shock: :facepalm: de se malo uozbilji

mislim, bilo bi pošteno

Hajde suti Boga ti pametniji si neuporedivo nego kada otvoris usta. Ovo veceras ni po Anglosaksonskom, niti po Latinskom, a ni Sjeverno Evropskom pravu se ne moze odbraniti, ovo samo moze pokusati odbraniti veci idiot nego stoje Mesa bio veceras. Ako prodjemo Irsku, a ja svakako mislim da hocemo jer smo puno bolji (samo je bitno da ova gnjida poslusa nekoga ko zna sta je fudbal) onda cu reci svaka cast za tu utakmicu a ovo za ovu veceras naravno da ostaje sve sto sam rekao. Nema sta idiot filozofirati neka na teren pusti Begovic, Mujdza (treba nam zbog ovoga rezultata inace se treba oprostiti odmah posle baraza), Spahic, Zukanovic, Kolasinac, Besic, Pjanic Salihovic, Lulic, Visca i Dzeko. Sva sreca pa se igra tamo i ne moze strucnjak dotjerati cisternu vode da poljeva igraliste.
Pitam te ponovo

Hoces li pojesti sva svoja gov.na koji si istresao po Meši, ako prođeno na Euro :?: ....nemoj mi eskivirati sa nekim pricama, vec odgovori konkretno na konkretno pitanje

samo mi to odgovori, da dalje ne širimo pricu :thumbup:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 nov 2015, 03:37

Evo ja imam za tebe kontar pitanje...ako odigramo za goli ku.rac, irci fule 10 nemogucih sansi i mi pobjedimo nekom majstorijom edina dzeke ili ne znam slobodnjom pjanica ili nekom frljokom nakon kornera, sta ces ti onda rec, da je mesa odlicno vodio tekmu ? @let3
=\_1921_/=

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2015, 03:40

invincible1921 je napisao/la:Evo ja imam za tebe kontar pitanje...ako odigramo za goli ku.rac, irci fule 10 nemogucih sansi i mi pobjedimo nekom majstorijom edina dzeke ili ne znam slobodnjom pjanica ili nekom frljokom nakon kornera, sta ces ti onda rec, da je mesa odlicno vodio tekmu ? @let3
siguran budi da u tom slucaju necu reci da je Meša odlicno vodio tekmu, ako se desi to što pišeš

ali, hocete li vi pojesti sva svoja gov.na koja ste veceras izasrali po selektoru ako pobjedimo zasluženo Irsku i odemo na Euro :?:

samo reci DA ili NE i završena prica ;) ....a onda cemo vidjeti u ponedeljak jesmo li ljudi ili smo pizde od ljudi ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 nov 2015, 03:43

let3 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Evo ja imam za tebe kontar pitanje...ako odigramo za goli ku.rac, irci fule 10 nemogucih sansi i mi pobjedimo nekom majstorijom edina dzeke ili ne znam slobodnjom pjanica ili nekom frljokom nakon kornera, sta ces ti onda rec, da je mesa odlicno vodio tekmu ? @let3
siguran budi da u tom slucaju necu reci da je Meša odlicno vodio tekmu, ako se desi to što pišeš

ali, hocete li vi pojesti sva svoja gov.na koja ste veceras izasrali po selektoru ako pobjedimo zasluženo Irsku i odemo na Euro :?:

samo reci DA ili NE i završena prica ;) ....a onda cemo vidjeti nakon ponedjeljka jesmo li ljudi ili smo pizde od ljudi ;)
Nemam ja sta pojes napiso sam par stranica prije da je sto se mene tice ovo posljednja sansa mesi da se iskupi i pokaze da ipak nije poput papeta jedna velika neznalica...jer ovo do sad sto ej pokazo je svaku bilo igru brisi bodove pisi. Ako dobro odigramo pa taman i ispali recu mu svaka cast :)
=\_1921_/=

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2015, 03:48

invincible1921 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

samo reci DA ili NE i završena prica ;) ....a onda cemo vidjeti nakon ponedjeljka jesmo li ljudi ili smo pizde od ljudi ;)
Nemam ja sta pojes napiso sam par stranica prije da je sto se mene tice ovo posljednja sansa mesi da se iskupi i pokaze da ipak nije poput papeta jedna velika neznalica...jer ovo do sad sto ej pokazo je svaku bilo igru brisi bodove pisi. Ako dobro odigramo pa taman i ispali recu mu svaka cast :)
Ne, ne :nene: :nene:

to nije prava prica, to nisu adekvatni odgovori.

fino sam te pitao i precizno i fino mi i precizno odgovori sa DA ili NE

Olakšat cu ti - imaju dvije opcije:
1. DA, pojest cu svoja gov.na ako pobjedimo i prođemo ...jer sam karakter i priznat cu grešku
2. NE, nece jesti svoja gov.na jer sam pizdun od covjeka, ali sam zato prvi pljuvao po selektoru

Znaci, to je sva prica....mojne mi eskivaže ;)
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 nov 2015, 03:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, Catalunya1, Goalgetter, Google Adsense [Bot], goonmo, klasik, LeCoq, StevieG8 i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []