Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije s tobom ništa brate, isti sam ti takav, to je zato što smo mi svu ljubav dali svome voljenom klubu,slično je i kod gurbeta i svih onih koji vole svoje klubove, mi živimo za RajvoSa i teško se prešaltati na repku, ali daleko od toga da mi repku ne volimo i rado je gledamo, ali sekiracija može samo prema klubuPitaristok je napisao/la:Majke mi je se vise puta upitam "šta je sa mnom" pa se nikako ne mogu nafurati na repku ni u pola draži ko kad igra Sarajevo,,, nekako me libo za ishod, osrednje...
Ja drugo poluvrijeme gledao onako ko kroz maglu...
SAMO SARAJVO
Jesi qrc.Pantelija je napisao/la:prosle dvije tekme ako si normalno se ponasao mogao si u zenici i kafu popiti ... bez problema...
a nije?MojGradMojKlub je napisao/la:Jesi qrc.Pantelija je napisao/la:prosle dvije tekme ako si normalno se ponasao mogao si u zenici i kafu popiti ... bez problema...
upravo toShooter je napisao/la:Ja sam sjedio normalno prije utakmice, pio kafu u Dzananovicu i gledao utakmicu sa Zapada. Jest da su neki na zapadu pored nas govorili protiv Sarajeva i obracali nam se, gledaj ih, ebem im majku sandzacku al nista strasno. Ko trazi belaj i naci ce ga.
Obit će nam se o glavu.MojGradMojKlub je napisao/la:Polahko sa euforijom.