Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Rios » 14 nov 2015, 13:27

Virtu4l je napisao/la:
Eto te k'o ovi što im vazda jedna lasta čini proljeće. Jesi li primjetio kako je igrao drugačije? Kako nije petljao i kako je bez razmišljanja napucavao loptu? Znači da je to neko primjetio i skrenuo mu pažnju na te stvari, čime je automatski izgledao bolje.
Morao sam,kako ono ti volis reci namjestio si mi zicer :tralala:

Salu na stranu Virtu,vidio si i sinoc da je Emir nas najbolji stoper posljednje destljece.I nije to jedna lasta,bilo ih je puno dosad u dresu repke.Ostali stoperi moraju jos da rade puno da bi prestigli Emira.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 nov 2015, 13:32

Sunjic bolji od spahe :urnebes: :urnebes: :urnebes: ... ovo kad sam procito uvjerio sam se kolko djecurlije ovdje ima. Sunjic nikad nece imat karijeru kao spaha. Ni do koljena mu nije !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 14 nov 2015, 18:55

Uh al' se i Spaha ima čim pohvaliti na klupskom planu u pm lijepu. Torpedo, nekakvi Yaroslavi, hrvatski đeriz klubovi, da bi tek poslije igrao u Sevilli pa eto i u Leverkusenu. Ništa bolji nije Montpellier ni HSV ovaj sad od Stuttgarta. Spaha s 26 godina igrao u nekoj ruskoj zabiti a Šunjić u Bundesligi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 14 nov 2015, 19:19

bhfanatic14 je napisao/la:Sunjic bolji od spahe :urnebes: :urnebes: :urnebes: ... ovo kad sam procito uvjerio sam se kolko djecurlije ovdje ima. Sunjic nikad nece imat karijeru kao spaha. Ni do koljena mu nije !
Karijeru kabadahije zasigurno spaha ima vecu.
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 nov 2015, 19:25

vozdrica je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Sunjic bolji od spahe :urnebes: :urnebes: :urnebes: ... ovo kad sam procito uvjerio sam se kolko djecurlije ovdje ima. Sunjic nikad nece imat karijeru kao spaha. Ni do koljena mu nije !
Karijeru kabadahije zasigurno spaha ima vecu.
Tako je ! Al dzabe to nekima objasnit slijepi pores ociju.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 nov 2015, 21:26

Nikada, ama bas nikada necemo imati boljeg stopera...to dobro zapamtite...sinoc uz Dzeku i Viscu najbolji na terenu.
Ko god je gledao s tribina utakmicu mogao je vidjeti kolika je razlika izmedju Spahe i Sunjica...i samo se uzivo moze vidjeti koliki je zapravo Spahin doprinos u odbrani i kako covjek inteligentno igra i lopte oduzima - nevjerovatno...ona vracanja lopte golmanu, pa morao je lik s obzirom da je Mesa izveo formaciju sa samo jednim veznim igracem - Pjanicem.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 nov 2015, 01:32

Spahić odličan sinoć.
A vi koji ga prozivate u toku utakmice i pišete, ajmo kiksara, zreo je za kiksa i to, svaka vam čast :clap:
Ako vam lično preseravanje i pljuvanje bitnije od toga da naša reprezentacija ostvari plasman, nemam riječi.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 02:33

hurem je napisao/la:Nikada, ama bas nikada necemo imati boljeg stopera...to dobro zapamtite...sinoc uz Dzeku i Viscu najbolji na terenu.
Ko god je gledao s tribina utakmicu mogao je vidjeti kolika je razlika izmedju Spahe i Sunjica...i samo se uzivo moze vidjeti koliki je zapravo Spahin doprinos u odbrani i kako covjek inteligentno igra i lopte oduzima - nevjerovatno...ona vracanja lopte golmanu, pa morao je lik s obzirom da je Mesa izveo formaciju sa samo jednim veznim igracem - Pjanicem.
Na sjeveru izgleda raja slijepa.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 15 nov 2015, 11:21

hurem je napisao/la:Nikada, ama bas nikada necemo imati boljeg stopera...to dobro zapamtite...sinoc uz Dzeku i Viscu najbolji na terenu.
Nikad ti neces do pameti doci. Ni ti ni bilo ko koga drustvo oblikuje i koji ima zajednicko grupno misljenje.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 nov 2015, 12:31

Koliko god ga ja mrzio, najbolji je bio pored 3 Edina u petak.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 nov 2015, 12:37

Sarmelino je napisao/la:Koliko god ga ja mrzio, najbolji je bio pored 3 Edina u petak.
Najsigurniji na terenu :salut:
"We need to suffer. And we need to fight."

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 nov 2015, 21:45

JohnCleese je napisao/la:
Nikad ti neces do pameti doci. Ni ti ni bilo ko koga drustvo oblikuje i koji ima zajednicko grupno misljenje.
Koji je tvoj problem brate?
Jesi li ti mozda corav pa ne vidis?

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 15 nov 2015, 22:05

Znam ja kako je gledat s tribina, tu vlada jednoumlje. Nema tu velike razlike medjuu pomenutim stoperima kao sto prikazujes, jer si "gledao s tribina i imas objektivan sud", osim sto je Sunjic u zraku bio broj 1 na terenu sto se tice i nasih stopera ali i Irskih napadaca, a Spahic izgleda solidan, ponekad i maestralan stoper kad igra bez rizika, kad se rijesava lopte na vrijeme ..., medjutim nikad se sa njim ne zna kad ce svojom nonsalantnoscu upropastit rezultat sebe i ostalih reprezentativaca.
Jos uvijek mi nije jasno zasto se kod gola Sunjic nasao na poziciji lijevog stopera, gdje je Spaha bio negdje ispred ??
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 nov 2015, 22:10

Zaboravio sam ući na ovu temu, Spaha maestralan u petak. Čim puno ne pametuje tj. izbija loptu van terena kada ne može da je odmah vrati u polje (nekada glumi i tehničara pa smiruje loptu, dribla i onda uslijedi gubitak duela al' to je stvarno rijetkost u zadnjih par godina) on je naš najbolji stoper. Iskusna uklizavanja, sigurna predaja lopte to se podrazumijeva :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2015, 22:36

JohnCleese je napisao/la:Jos uvijek mi nije jasno zasto se kod gola Sunjic nasao na poziciji lijevog stopera, gdje je Spaha bio negdje ispred ??
Na to pitanje nećeš dobiti odgovor jer ovi laici to nikad ne bi primjetili.

To je ono o čemu uvijek pričam, Toni mu štiti dupe već godinu dana, ali ovaj put nije moglo i krivica je pala na njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 15 nov 2015, 22:56

Virtu4l je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Jos uvijek mi nije jasno zasto se kod gola Sunjic nasao na poziciji lijevog stopera, gdje je Spaha bio negdje ispred ??
Na to pitanje nećeš dobiti odgovor jer ovi laici to nikad ne bi primjetili.

To je ono o čemu uvijek pričam, Toni mu štiti dupe već godinu dana, ali ovaj put nije moglo i krivica je pala na njega.
Kakve veze to ima sto je bio na lijevom stoperu? Pa nije krpio Pjanica,Lulica ili Dzeku nego stopera ( njegova pozicija ),ako ga je uopste kripo jer nisam vidio tu situaciju koja je prethodila onom sprintu igraca Irske.
On je ostao 1 na 1 sa protivnikom,ok ovaj brzi bio i uspio mu pobjeci do 16 m i tu mu se nema sta prigovoriti jer se sa brzinom valjda rodis ili ne rodis.
Eh problem nastaje kad je ovaj zastao a Toni uspio da stane ispred njega,umjesto da pokusa loptu izbiti ili prisiliti Bradya na povlacenje iz 16 m on mu je pustio da razmisli i da se namjesti na sut,a potom i da sutira pored njega bez da je Toni i probao da izblokira.
Da se razumijemo,Toni je postao vrlo dobar stoper,ove kvale je bio poprilicno dobar takodjer,ali kod ovog gola nemate sta kriviti Spahu,ni najmanje.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2015, 22:59

Ne krivim ga, ni najmanje, Toni je trebao riješiti ovu situaciju, ali zašto Spahić ponovo nije bio tamo gdje mu je mjesto...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 nov 2015, 23:01

Pošto svi znamo da je sutra Spaha starter, ajmo mi njemu pružit podršku, ne navijati da kiksa u toku utakmice i na kraju slavit plasman :bih:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 nov 2015, 00:04

Bio sam na istocnoj tribini i vrlo dobro sam vidio tu situaciju jer se desila 20 m od mene...situacija koja je djelovala bezopasno a zavrsila golom.
Spahic je krenuo glavom da izbije cistu loptu, Cocalic se vracao unatrag i kao nekoliko puta ranije tokom utakmice lose procjenio let lopte, ali ju je zakacio taman toliko da je Emiru skine s glave...ostatak price znate.
Gol Irske je blijeda kopija onog gola kojeg su postigli Njemackoj kada je golman ispucao loptu a Long iskoristio konfuziju odbrane i losu procjenu leta lopte od strane odbrambenih igraca.

I da, Spaha je u ovoj situaciji bio gdje mu je mjesto, coca mu je suknuo...Spaha je imao bar 10 intervencija vise od Sunjica, valjda i to nesto govori, bez da imalo osporavam kvalitet i ucinak Tonija kao sto neki od vas radite kada je u pitanju dr.strana.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 16 nov 2015, 01:14

hurem je napisao/la:Bio sam na istocnoj tribini i vrlo dobro sam vidio tu situaciju jer se desila 20 m od mene...situacija koja je djelovala bezopasno a zavrsila golom.
Spahic je krenuo glavom da izbije cistu loptu, Cocalic se vracao unatrag i kao nekoliko puta ranije tokom utakmice lose procjenio let lopte, ali ju je zakacio taman toliko da je Emiru skine s glave...ostatak price znate.
Gol Irske je blijeda kopija onog gola kojeg su postigli Njemackoj kada je golman ispucao loptu a Long iskoristio konfuziju odbrane i losu procjenu leta lopte od strane odbrambenih igraca.

I da, Spaha je u ovoj situaciji bio gdje mu je mjesto, coca mu je suknuo...Spaha je imao bar 10 intervencija vise od Sunjica, valjda i to nesto govori, bez da imalo osporavam kvalitet i ucinak Tonija kao sto neki od vas radite kada je u pitanju dr.strana.
Brate ja sam se bas iznenadio kad Spaha ne uze tu loptu i kontam koji qrac se desio. Ekstra partija sa samo jednom opasnom greskom u nadoknadi kada je izgubio loptu na 35m od gola poigravajuci se, Sunjic je onda presjekao i nabio u aut. Po meni, nasa odbrana je super izgledala, bez ikakvih problema smo oduzimali lopte i prekidali im napade. Kod gola, njihov igrac je sutnuo jer nije vise imao gdje, Sunjic ga je stigao i stao ispred njega, Spahic ga je poduplao, nije imao nikakvih opcija nego da osuta bilo kako i sutnuo je u Begovicev ugao i to je bilo kobno...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, Bing [Bot] i 24 gosta.