Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Bolanos
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 02:01

tuzlak1987 je napisao/la:Samo Sloboda ljudi moji u tome je spas :)
Da ste vi meni zivi i zdravi, i ako mi ne uzmemo titulu/kup da je vi uzmete.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 nov 2015, 11:36

Vec nedostaju utakmice, dal sto covjek stari ili sto Sloboda staje na noge pa sve vise gotivim PL, ali zaista posljednjih godina sve mi je draze pogledati nasu tekmu nego vecinu onih iz lige 5, naravno, ovisno i od timova koji igraju.

Hajde Mesa sredi te Irce pa da gledam utakmicu protiv Celika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 nov 2015, 11:44

Beduin je napisao/la:Vec nedostaju utakmice, dal sto covjek stari ili sto Sloboda staje na noge pa sve vise gotivim PL, ali zaista posljednjih godina sve mi je draze pogledati nasu tekmu nego vecinu onih iz lige 5, naravno, ovisno i od timova koji igraju.

Ma stari neka prica netko sta hoće ,ali meni je ova naša liga najbolja...Poželiš se utakmica za ne povjerovati,uvijek neke zavrzlame,ne znaš ni tko ce koga kada dobiti,ludnica i s organizacijom,ali nekako srcu draga :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 nov 2015, 12:07

FanVitez je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Vec nedostaju utakmice, dal sto covjek stari ili sto Sloboda staje na noge pa sve vise gotivim PL, ali zaista posljednjih godina sve mi je draze pogledati nasu tekmu nego vecinu onih iz lige 5, naravno, ovisno i od timova koji igraju.

Ma stari neka prica netko sta hoće ,ali meni je ova naša liga najbolja...Poželiš se utakmica za ne povjerovati,uvijek neke zavrzlame,ne znaš ni tko ce koga kada dobiti,ludnica i s organizacijom,ali nekako srcu draga :mrgreen:
Evo jedna za naseg FanViteza :mrgreen:

slika

Ma ludilo je, barem za sad, vidicemo hoce li biti ovako zanimljivo u ligi 12, korupcije i nelogicnih postupaka nece manjkati sigurno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Duff

Post Postao/la Duff » 15 nov 2015, 20:24

Je li ovo sada što je na stranici saveza točno vrijeme odigravanja utakmica za 16. kolo
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 15 nov 2015, 22:37

FanVitez je napisao/la:

Kakva god da je, meni je ova nasa PL 1000 puta zanimljivija i draza nego bilo koja liga na svijetu.. :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 nov 2015, 22:44

FanVitez je napisao/la:Ma stari neka prica netko sta hoće ,ali meni je ova naša liga najbolja...Poželiš se utakmica za ne povjerovati,uvijek neke zavrzlame,ne znaš ni tko ce koga kada dobiti,ludnica i s organizacijom,ali nekako srcu draga :mrgreen:
Samo otvoris temu ocekivanja poslije kola i sve ti bude jasno. Je li iko uspio ove sezone ubosti svih 8 utakmica?
Jedan grad, jedna ljubav!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 nov 2015, 23:04

Besic je napisao/la:Ĉlan 11.
Klubovi su obavezni na stadion doći 90 minuta prije utvrđenog vremena za početak utakmice i nastupiti sa najboljim sastavom.

Čuj ove stavke hahaah
To imaju sve lige, i sva takmičenja svijeta. I najgluplji član pravilnika ikada. Ko to odlučuje koji je najbolji sastav nekog tima u datom trenutku. :roll:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 nov 2015, 23:29

Gifron je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Ma stari neka prica netko sta hoće ,ali meni je ova naša liga najbolja...Poželiš se utakmica za ne povjerovati,uvijek neke zavrzlame,ne znaš ni tko ce koga kada dobiti,ludnica i s organizacijom,ali nekako srcu draga :mrgreen:
Samo otvoris temu ocekivanja poslije kola i sve ti bude jasno. Je li iko uspio ove sezone ubosti svih 8 utakmica?
Ma kakvii... Baba Vanga nebi mogla pogoditi ove sezone :mrgreen:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 nov 2015, 09:12

16. kolo
21.11. 13:00 Drina Sarajevo
21.11. 13:00 Mladost DK Rudar Prijedor
21.11. 13:00 NK Vitez Radnik Bijeljina
21.11. 13:00 Olimpic Zrinjski
21.11. 13:00 Velez Slavija
22.11. 12:30 Sloboda Celik Zenica
22.11. 13:00 Zeljeznicar Borac Banja Luka
22.11. 16:00 Široki Brijeg Travnik

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 16 nov 2015, 10:06

Koje satnice u pm... :damn:
NK Široki Brijeg

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 16 nov 2015, 10:19

Satnice su takve kakve jesu zbog vremenskih prilika. Mrak sve ranije pada što dovodi do dva problema:
1. hladnije je
2. moraju se paliti reflektori

Koliko stadiona u Premijer ligi ima reflektore ? Koliko klubova je spremno paliti reflektore (ipak je to trošak) ?

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 16 nov 2015, 10:23

virtuoz je napisao/la:Satnice su takve kakve jesu zbog vremenskih prilika. Mrak sve ranije pada što dovodi do dva problema:
1. hladnije je

Koliko stadiona u Premijer ligi ima reflektore ? Koliko klubova je spremno paliti reflektore (ipak je to trošak) ?
Uz ovakve satnice jedino ce bit na stadionu reflektori...
NK Široki Brijeg

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 16 nov 2015, 10:44

Evolve je napisao/la:
Ko hoće doći će. Ko neće i tako će imati neki izgovor.
Sad su izgovori "hoću se naspavat,moram ručat..." a da je utakmica u 18:00 onda bi bilo "ma nisam lud da se smrzavam,Barca igra u 6,izlazi mi se večeras tako da nema šanse da se vratim s utakmice u 8-9...".

Ljudi jednostavno nemaju kulturu odlaska na stadion i to je to. Možeš im stavit najbolji termin,dat džabe ulaz,još dijelit ćevape na stadionu i opet se ne bi napunilo :lol:
Kako su u Engleskoj stadioni puni a utakmice se nerijetko igraju u vrlo ranim terminima. Evo samo iduće kolo za primjer,jedna utakmica u 12:45,ostale u 15:00 po njihovom vremenu. I Švabe igraju dosta rano,obično oko 15:00,opet puni stadioni.

Ljudima se jednostavno ne ide na stadione i uvijek će naći nešto što im smeta. Jedino se na derbiju ili europskim utakmicama sakupi nešto raje jer je to "event" pa da mogu baciti selfie i staviti na fejs ili instagram.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 nov 2015, 10:52

virtuoz je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Sad su izgovori "hoću se naspavat,moram ručat..." a da je utakmica u 18:00 onda bi bilo "ma nisam lud da se smrzavam,Barca igra u 6,izlazi mi se večeras tako da nema šanse da se vratim s utakmice u 8-9...".

Ljudi jednostavno nemaju kulturu odlaska na stadion i to je to. Možeš im stavit najbolji termin,dat džabe ulaz,još dijelit ćevape na stadionu i opet se ne bi napunilo :lol:
Kako su u Engleskoj stadioni puni a utakmice se nerijetko igraju u vrlo ranim terminima. Evo samo iduće kolo za primjer,jedna utakmica u 12:45,ostale u 15:00 po njihovom vremenu. I Švabe igraju dosta rano,obično oko 15:00,opet puni stadioni.

Ljudima se jednostavno ne ide na stadione i uvijek će naći nešto što im smeta. Jedino se na derbiju ili europskim utakmicama sakupi nešto raje jer je to "event" pa da mogu baciti selfie i staviti na fejs ili instagram.

Svaka ti je na mjestu!

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 16 nov 2015, 10:54

FanVitez je napisao/la:
virtuoz je napisao/la:
Evolve je napisao/la:

Svaka ti je na mjestu!
Da se ide dje pit ne bi bilo ni rano ni kasno ni hladno

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 16 nov 2015, 10:59

Ja po ko zna koji put ponavljam da neću da idem dok mi ne donesu bolje košpe..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 16 nov 2015, 11:00

Sve je tocno moj virtuoz, al opet treba onima koji dolaze izac u susret. Masi ljudi je radna subota. I velika je razlika subota 13h i 15h. Al dobro, sve nam ide naprijed pomalo valjda ce i ta posjecenost. Daaaleko smo mi od Njemaca i Engleza...
NK Široki Brijeg

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 nov 2015, 12:19

Ajzea je napisao/la:Ja po ko zna koji put ponavljam da neću da idem dok mi ne donesu bolje košpe..
Slazem se. Kako su dosle one kospe iz Ukrajine nema se vise nista fino ni grickati. Kospe su katastrofa. Predjimo na suncokret.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 nov 2015, 13:34

virtuoz je napisao/la:Satnice su takve kakve jesu zbog vremenskih prilika. Mrak sve ranije pada što dovodi do dva problema:
1. hladnije je

Paljenje reflektora jeste trosak, da kosta 0,01KM ipak je trosak, ali negdje sam naisao na informaciju da Slobodu iz Uzica paljenje reflektora kosta oko 60-70 eura, ne mogu se sjetiti tocne cifre, ali ona je tu negdje 100%. Rekao bi da je to prilicno jeftino, cak i isplativo s obzirom da je meni prvom veci ugodjaj pogledati utakmicu pod reflektorima nego u pola bijela dana.

Noc je svakako hladnija, ali nije da je preko dana toplo. Jucer sam u 13.30 gledao utakmicu trece lige i morao sam se toplo obuci. Kao da bi mi noc donijela neku promjenu jer obucem malo deblju jaknu nego preko dana, a ipak mi je veci ugodjaj neko po danu. Vecu mi ulogu igra cista stolica nego temperatura.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []