FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

burek pita
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la burek pita » 20 maj 2010, 11:25

iskrene cestitke borcu,red je bio da i vi nesto osvojite!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 maj 2010, 11:29

Sta se ba raspravljate, osvojili ste KUP i svaka cast. Nekulturu i papanluk pokazali i na tribinama i na terenu, a sa druge strane mi smo vama pokazali sta je kultura i gradska raja, koja je Borac nagradila aplauzom i sa sjeverne i sa juzne tribine, a to su spomenuli i neki od vasih igraca. To vase dizanje tri prsta i na tribinama i na terenu od nekih golobradih djecaka koji nisu a nece nikad osjetiti slast ovakve utakmice je cisto provokatorski, jer sam primjetio bas samo tu dvojcu balavaca a ne nekoga od aktera na terenu. Drugo gadjanje bakljama ni nama a ni vama nije trebalo.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 maj 2010, 11:33

Ево $ " је $ $ "...
у ? 2 " на $ $ $ "
$ се
"" ПУТ ""

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 20 maj 2010, 11:38

u pola 2 dolaze!!!vidimo se

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 11:41

slika

EvE ga! :mrgreen:

Ne odgovarajte ovim provokatorima! Mogu da nam ga poflautaju! :mrgreen:

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 11:43

urban crops
ti hoces da kazes da je zaista bio ofsajd?! pusti sad cjelo sudjenje,pitam za ofsajd....
a kao zeljo nij imao takvo sudjenje u bl.... daj...smarate vise....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 maj 2010, 11:44

cestitke jos jednom! ;)

ako nista, svoju tugu sam jucer alkoholom ispio... :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 11:53

ljudovi moji,nemam nikakvog doceka organizovanog...vjest sa naseg sajta...znaci pisem o organizovanom doceku,al naravno svaki pojedniac ko hoce...moze naravno... 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 11:57

Ne odgovarajte djecaku! Prijavljen je zbog lajanja!

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 20 maj 2010, 12:00

moze li neko postavi snimak na net,da se moze skinuti.
DUPLA MAJSTORE

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 20 maj 2010, 12:00

u pola 2,.svi da dodjemo da pozdravimo momke,zasluzili su.,,
BORAC SAMPION

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 maj 2010, 12:06

urban corps, bolje i ratni svercer cigaretama, nego ratni profiter (na oruziju) i ratni politicar.

Jeli organizovan docek? Zna li se kakav ce odziv biti? Futava kisa ce sve pokvariti a radni dan, bas nezgodno vrijeme. Mada cu ja malo da pobjegnem sa posla 8-)

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 20 maj 2010, 12:07

suntu je koji si ti vise kura. da nas ovde danima smaras sa svojim dosadnim provokacijama. daj iskuliraj i nemoj da nam gusis temu ako imas nesto pametno reci ako ne onda suti...

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 20 maj 2010, 12:08

SrdjanBL je napisao/la:urban corps, bolje i ratni svercer cigaretama, nego ratni profiter (na oruziju) i ratni politicar.

Jeli organizovan docek? Zna li se kakav ce odziv biti? Futava kisa ce sve pokvariti a radni dan, bas nezgodno vrijeme. Mada cu ja malo da pobjegnem sa posla 8-)
sve je vec receno pola 2 ;)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 12:16

subzero81 je napisao/la:suntu je koji si ti vise kura. da nas ovde danima smaras sa svojim dosadnim provokacijama. daj iskuliraj i nemoj da nam gusis temu ako imas nesto pametno reci ako ne onda suti...

Šta bolan provociram ? Šta jedeš **** bezveze? Fino sam rekao da ste osvojili kup ISKLJUČIVO greškama naše odbrane. Hajde reci da nije istina i da ste maestralnim zgoditcima došli do kupa ! Nemojmo biti toliko zaljubljeni u sebe. Kažem, zasluženo ste osvojili kup, sa time nemam problema, jer ekipa koja pravi onakve POČETNIČKE GREŠKE , na kraju krajeva, ne zaslužuje da ga osvoji. Ukupno gledajući uvijek ste nas kažnjavali i zasluženo ste pobjednici kupa. Ja sam sretan, sretan sam igrom Želje jer dolazi Evropa. A tamo nema POKLONA kao što ih je bilo od Želje ;)

A ti i dalje budi ubjeđen kako ste nas razvalili, kako ste sinoć došli i pokorili Sarajevo svojom igrom i ostale p.m.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 maj 2010, 12:19

suntu jeu je napisao/la:
subzero81 je napisao/la:suntu je koji si ti vise kura. da nas ovde danima smaras sa svojim dosadnim provokacijama. daj iskuliraj i nemoj da nam gusis temu ako imas nesto pametno reci ako ne onda suti...

Šta bolan provociram ? Šta jedeš **** bezveze? Fino sam rekao da ste osvojili kup ISKLJUČIVO greškama naše odbrane. Hajde reci da nije istina i da ste maestralnim zgoditcima došli do kupa ! Nemojmo biti toliko zaljubljeni u sebe. Kažem, zasluženo ste osvojili kup, sa time nemam problema, jer ekipa koja pravi onakve POČETNIČKE GREŠKE , na kraju krajeva, ne zaslužuje da ga osvoji.

A ti i dalje budi ubjeđen kako ste nas razvalili, kako ste sinoć došli i pokorili Sarajevo svojom igrom i ostale p.m.

Hehehehehe, ma nismo mi pokorili Sarajevi igrom, mi smo vas slomili igrom, razbili na sastavne dijelove, demontirali, zato što su momci igrali srcem, a i pokazali smo da smo najbolji ove sezone, samo eto zahvaljujući nekim malim spletkarošima mi nismo vlasnici duple krune...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 20 maj 2010, 12:20

suntu jeu je napisao/la:

Šta bolan provociram ? Šta jedeš **** bezveze? Fino sam rekao da ste osvojili kup ISKLJUČIVO greškama naše odbrane. Hajde reci da nije istina i da ste maestralnim zgoditcima došli do kupa ! Nemojmo biti toliko zaljubljeni u sebe. Kažem, zasluženo ste osvojili kup, sa time nemam problema, jer ekipa koja pravi onakve POČETNIČKE GREŠKE , na kraju krajeva, ne zaslužuje da ga osvoji.

Izvini, prevedi molim te!

Aaaaaa izvini ti bješe ono nogometaš, navijač nogometnog kluba Željezničar? :D :D :D

Još jednom izvini.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 12:23

RBA 1987 je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:

Hehehehehe, ma nismo mi pokorili Sarajevi igrom, mi smo vas slomili igrom, razbili na sastavne dijelove, demontirali, zato što su momci igrali srcem, a i pokazali smo da smo najbolji ove sezone, samo eto zahvaljujući nekim malim spletkarošima mi nismo vlasnici duple krune...
Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 maj 2010, 12:26

Samo malo, samo malo. Vi ste u Banjaluci ove godine od dve utakmice dali 1 (slovima jedan go), mi smo vama na strani uvalili 4 komada, kakva god 4 gola su 4 gola, ona se ne daju slucajno, moze jedan, max. dva biti slucajna, ali 4, izvini i za slucajno previse je ;)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 maj 2010, 12:27

Hehehehehe, pa neznam jesi li??? Jesmo li mi najbolji, pa i u prvenstvu i u kupu smo vam pokazali da u četiri utakmice sa vama imamo bolji omjer, mi smo vama na Grbavici zabili 4 komada, a vi nama u Bluci, samo 1, pa ti sada skontaj, naravno nije lako igrati kada ti u goste dolazi ekipa za koju znaš da je najjača, noge se same svežu, pa otuda i onakve "greške" kako ih ti nazva...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.