Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
Inter danas dolazi po Livaju. Hajduk dobiva 350.000 € .
EDIT:
Ipak je ponuda 500.000
EDIT:
Ipak je ponuda 500.000
Dinamo – Hajduk (kadeti) 2:2
Strijelci za Hajduk: Vladović i Grčić
Hajduk: Opačak, Barišić, Bašić, Kovačić, Milić, Arapović, Tomičić (Medak 75), Jelavić (Vladović 55), Džoni, Grčić, Livaja
--------
Dinamo – Hajduk (juniori) 1:3
Strijelci za Hajduk: Mić (2) i Lendrić
Hajduk: Amižić (Samardžić 90), Ćerina, Kuvačić, Mić, Boljat, Bradarić, Barić (Repić 75), Caktaš, Lendrić (Pešić 80), Vuković, Vukčević
Strijelci za Hajduk: Vladović i Grčić
Hajduk: Opačak, Barišić, Bašić, Kovačić, Milić, Arapović, Tomičić (Medak 75), Jelavić (Vladović 55), Džoni, Grčić, Livaja
--------
Dinamo – Hajduk (juniori) 1:3
Strijelci za Hajduk: Mić (2) i Lendrić
Hajduk: Amižić (Samardžić 90), Ćerina, Kuvačić, Mić, Boljat, Bradarić, Barić (Repić 75), Caktaš, Lendrić (Pešić 80), Vuković, Vukčević
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Sevillista<
- Kontakt:
Gledao sam zabavu u Splitu na kojoj je glavni akter bio Halid Bešlić. Iznenadio sam se kada je Džeko izašao na binu, stvarno priredba je bila super, svi igrači su se dobro proveli, a koliko mi se čini ponajbolje Ibro 
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
slazem se to za spacu,jednostavno je meni toliko zadovoljostvo gledat ga,ili na klupi kad je ili kad daje intervju...
old school burazeru
old school burazeru
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Spaco je jedna obicna seljacina, zeljna medijske paznje, nesto poput Cire
Sevillista< je napisao/la:Gledao sam zabavu u Splitu na kojoj je glavni akter bio Halid Bešlić. Iznenadio sam se kada je Džeko izašao na binu, stvarno priredba je bila super, svi igrači su se dobro proveli, a koliko mi se čini ponajbolje Ibro
kada su se vatreni vraćali iz francuske sa svojom djevojkom sa sela ih je dočekala severina. da kojim slučajem su se plasirali kockasti u afriku i da tamo postignu kakav uspjeh u zagrebu bi za njih na bini halid bešlić pjevao prvi poljubac
- Barney Stinson
- Kontakt:
počinje se rjesavati igračka križaljka na poljudu... Otišli Skoko i Rubil, a ugovor je raskinut sa Rodićem... A sve je izglednije da se u prvi tim vraća Vejić...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Kažu Ina glavni sponzor veći odlaze polako , društo se raspada dionice se prodaju .Financije ,a i grad smanjuje proračun auuuu

Nece Ina da nastavi saradnju a Ibro ce ih (opet) spasiti transferom u drugi klub
Hvala Bogu, evo Dudic demantovao pregovore, a taman sam se bio prep'o da ce nam igrac koji nije ni u najgorem Zeljeznicaru poslije rata uspio, doci kao pojacanje na trenutno najosjetljiviju poziciju u timu
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 07 jun 2010, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Barney Stinson
- Kontakt:
ma ja ovo nisam ni citao, isto kao da ce dovesti zadru... ne podcjenjujuci nikoga od njih ali ima hajduk ovakvih kao sto su oni i previse...The Game je napisao/la:Hvala Bogu, evo Dudic demantovao pregovore, a taman sam se bio prep'o da ce nam igrac koji nije ni u najgorem Zeljeznicaru poslije rata uspio doci kao pojacanje na trenutno najosjetljiviju poziciju u timu
19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
Eto kad još nema pojačanja barem se nesto događa... Izabran je službeni logo Hajduka za 100. rođendan...

Čestitke pobjedniku koji se odrekao nagradnog fonda... Kako kaže dovoljno mu je to što je njegovi rad službeni logo...

Čestitke pobjedniku koji se odrekao nagradnog fonda... Kako kaže dovoljno mu je to što je njegovi rad službeni logo...
19 - ђ - 11
HAJDUK je izabrao službeni logo koji će koristiti tijekom proslave stogodišnjice kluba. Autor je Petar Joković čiji je rad izabran jer u sastavnim elementima priča 100-godišnju Hajdukovu povijest. Pritom se Jerković odrekao novčane nagrade pripremljene za pobjednika jer mu je najveća satisfakcija činjenica da se njegov rad koristi kao službeni logo.
U Hajduku su objasnili da Jerkovićev logo ima pet stvari kroz koje se priča o povijesti kluba:
"1. Svemir, simbol beskonačnosti, "Hajduka koji živi vječno".
2. Crveno-plav je svemir, na njemu planet - Hajduk.
3. Krug prsten oko planeta simbolizira kontinuitet Hajdukova života. Sastoji se od četiri dijela, naglašava život kroz četiri države.
4. Pet zvjezdica na nebu simboliziraju svaka po jednu osvojenu ligu, pet liga u kojima je Hajduk tijekom života postajao prvakom.
5. Inspiracija za čitav dizajn u "svemiru" izvire iz već legendarne rečenice Miljenka Smoje: "Mi smo prvaci svita i okolice!"...
DObar logo,svaka cast ovom momku ...
U Hajduku su objasnili da Jerkovićev logo ima pet stvari kroz koje se priča o povijesti kluba:
"1. Svemir, simbol beskonačnosti, "Hajduka koji živi vječno".
2. Crveno-plav je svemir, na njemu planet - Hajduk.
3. Krug prsten oko planeta simbolizira kontinuitet Hajdukova života. Sastoji se od četiri dijela, naglašava život kroz četiri države.
4. Pet zvjezdica na nebu simboliziraju svaka po jednu osvojenu ligu, pet liga u kojima je Hajduk tijekom života postajao prvakom.
5. Inspiracija za čitav dizajn u "svemiru" izvire iz već legendarne rečenice Miljenka Smoje: "Mi smo prvaci svita i okolice!"...
DObar logo,svaka cast ovom momku ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
E vala je moglo i bolje, sto jest, jest.
Meni je recimo bolji onaj sa hajdukovim grbom u brojki 100 gdje se posljednje dvije nule ispreplicu kao znak za beskonacnost (mnogo).
Meni je recimo bolji onaj sa hajdukovim grbom u brojki 100 gdje se posljednje dvije nule ispreplicu kao znak za beskonacnost (mnogo).
- Barney Stinson
- Kontakt:
A ono je prejednostavno, ja koji znam minimalno na photoshopu sam ono mogao napraviti... Dobar je ovaj, nisu ni oni loši ali su prejednostavni...dr_rock je napisao/la:E vala je moglo i bolje, sto jest, jest.
19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
Meni je lijep taj slavljenički logo. Ne znam što ga ljudi ovdje pljuju. Kažu da je prejednostavan.
Samo mi nisu jasne te zvijezdice i 4 žute crte/linije. Kao, trebale bi simbolizirati 4 države u kojima je Hajduk igrao i 5 osvojenih liga. Pa mi sad to nije jasno. Austro Ugarska nije imala ligu. U NDH ligi Hajduk nije sudjelovao. Na kraju ispada 3 lige (Država SHS/Kraljevina Juga, SFRJ i RH). Al dobro, zamaram se glupostima
valjda oni bolje znaju. Iako, svoje povijesti se ne treba sramiti, pa mislim da bi bilo u redu da je svoje mjesto imala i crvena zvijezda petokraka.
Kad budem imao vremena, napisat cu nesto o Hajkukovim odlascima, pojačanjima, događanjima i drugim novostima itd. Neće meni ova tema zamrijeti
Samo mi nisu jasne te zvijezdice i 4 žute crte/linije. Kao, trebale bi simbolizirati 4 države u kojima je Hajduk igrao i 5 osvojenih liga. Pa mi sad to nije jasno. Austro Ugarska nije imala ligu. U NDH ligi Hajduk nije sudjelovao. Na kraju ispada 3 lige (Država SHS/Kraljevina Juga, SFRJ i RH). Al dobro, zamaram se glupostima
Kad budem imao vremena, napisat cu nesto o Hajkukovim odlascima, pojačanjima, događanjima i drugim novostima itd. Neće meni ova tema zamrijeti
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:
heh naravno da nece Dubrava...
Vidim danas se spominje neki arhentinac Cristian Omar Diaz... Ono sto su napisali ne djeluje loše, gol po utakmici... Spominje se i Gavrlivoć kao glavni sponzor, e sad oce li biti ista od toga...
Vidim danas se spominje neki arhentinac Cristian Omar Diaz... Ono sto su napisali ne djeluje loše, gol po utakmici... Spominje se i Gavrlivoć kao glavni sponzor, e sad oce li biti ista od toga...
19 - ђ - 11
Prelep je grb,ova tri dole su prejednostavna za stogodisnjicu kluba.
Nego je li dogovoren dolazak Barce letos dole povodom 100 godina,znam da je bilo price.Bila bi to idealna prilika da se ode malo do Splita.
Nego je li dogovoren dolazak Barce letos dole povodom 100 godina,znam da je bilo price.Bila bi to idealna prilika da se ode malo do Splita.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jeste, iduce godine, sad da li je april, februar il neki treci mejsec ne znamDevil je napisao/la:Prelep je grb,ova tri dole su prejednostavna za stogodisnjicu kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.