Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nemojte dozvoliti da jedan debil unisti temu i okrene je u pogresnom pravcu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nevjerovatni đikanizan.
Kad spomenu branjenje srpskih simbola i pijemonata, onda znaš da su u banani. Hoće li pomoći Rusi? Ili ostali saveznici istinskih prosrpskih vrijednosti?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
prijedor- ponosne srce srpske krajine !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Šta ako budu proglašeni dani žalosti zbog ubistva vojnika, jel tako da se i sportske manifestacije (kao i zabavne) odgađaju?
Upravo tako.Coraco je napisao/la:Šta ako budu proglašeni dani žalosti zbog ubistva vojnika, jel tako da se i sportske manifestacije (kao i zabavne) odgađaju?
Ali nece proglasiti
Ne znam vala, gledajući na ubistvo policajca u Zvorniku bio je dan žalosti u cijeloj državi pa mislim da će biti i za dva vojnika.
Prvih pet timova, međusobni omjer izgleda ovako
1. Široki 5 bodova ( 1 kući 3 gost)
2. Sloboda 7 bodova (1 kući 3 gost)
3. Zrinjski 5 bodova (2 kući 2 gost)
4. Sarajevo 9 bodova (3 kući 1 gost)
5. Radnik 1bod (3 kući 1 gost)
Prvih pet timova, međusobni omjer izgleda ovako
1. Široki 5 bodova ( 1 kući 3 gost)
2. Sloboda 7 bodova (1 kući 3 gost)
3. Zrinjski 5 bodova (2 kući 2 gost)
4. Sarajevo 9 bodova (3 kući 1 gost)
5. Radnik 1bod (3 kući 1 gost)
Mladost DK ljudi od 0 do solidnog kluba PL, a najviše nazadovao Željo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mladost DK koja je od nicega napravila nesto i Sloboda koja se vratila investicijama gospodina Husica, jos bi dodao Sarajevo koje je napravilo veliki organizacijski iskorak. Najvise su nazadovali Velez i u neku ruku Zeljeznicar dok je hercegovacki dvojac konstantno u vrhu.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 19 nov 2015, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izvinjavam se na off-u. Samo da pitam ove znalce jel' i Superman srpski ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nisi off, vidis da niko o fudbalu ne pise.Derdiyok je napisao/la:Izvinjavam se na off-u. Samo da pitam ove znalce jel' i Superman srpski ?
Nad tobom sunce najljepše sja
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kakav si ti srbin, koristis se latinicom i ijekavicom ?

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Naporan si jadan ne bio.Ako imas sta o sportu pisati,pisi mani mi se milosa,lazara i istorije za koju vecinu raje ovdje zaboli k.urac
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nebeski narod
kad ovakvo nešto pročitam, siguran sam da onaj ko ovo izjavi nema ni srednje školsko obrazovanje, ili si preskočio ili imaš 14 godinaDerdiyok je napisao/la:
@Frotta ma kakav on i Srbin, može biti jedino Bosanac pravoslavne ispovjesti.
Druže nemoj pričati o školovanju života ti ako ne vidiš sebe, isto tako nije bilo potrebe da citiraš ako se izvlačiš na Dayton. Za dvoličnost nema mjesta, ako prihvatate Dayton i ravnopravnost tri konstitutivna naroda onda prihvatite i da Kosovo nije srpsko već nezavisna država ili da se tzv. rs nikada neće odvojiti od Bosne i Hercegovine i kraj priče a ne jednom guzicom na dvije stolice ( da je samo na dvije al eto ).K0MT je napisao/la:kad ovakvo nešto pročitam, siguran sam da onaj ko ovo izjavi nema ni srednje školsko obrazovanje, ili si preskočio ili imaš 14 godinaDerdiyok je napisao/la:
@Frotta ma kakav on i Srbin, može biti jedino Bosanac pravoslavne ispovjesti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Utisak svega 380k...... krvnih zrnaca....
Nepotreban je dan žalosti, potrebno je da se konačno SDA (oni koji rade o glavi) konačno obračunaju sa terorizmom i sredinama u kojima se obučavaju teroristi.
Bez tog obračuna, licemjeran je i minut ćutnje u subotu i u Banjaluci i u Mostaru i u Sarajevu.
Nepotreban je dan žalosti, potrebno je da se konačno SDA (oni koji rade o glavi) konačno obračunaju sa terorizmom i sredinama u kojima se obučavaju teroristi.
Bez tog obračuna, licemjeran je i minut ćutnje u subotu i u Banjaluci i u Mostaru i u Sarajevu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Za ovo nepotreban, a potreban bio za one u ParizuNeshaFCB je napisao/la:Utisak svega 380k...... krvnih zrnaca....
NYKnicks Fan je napisao/la:Za ovo nepotreban, a potreban bio za one u ParizuNeshaFCB je napisao/la:Utisak svega 380k...... krvnih zrnaca....
Ponovo pročitaj šta sam napisao.
Dakle želimo li biti licemjeri ili se početi boriti sa problemom?
Ili nam je za postojanje terorista kriv nego drugi?
Ili smo toliko opijeni sopstvenim nezadovoljstvom i onim "nek komšiji crkne krava" pa da ne vidimo da je bezbjednost svakog čovjeka na minimumu?
Čemu minut ćutnje? Licemjerstvu? Bojkotu obračuna sa onima koji ugrožavaju sigurnost u BiH?
Čast svim žrtvama od Bugojna, Konjica, Zvornika do Rajlovca. Ali minut ćutnje bez jasnog obračuna je licemjerstvo neviđenih granica. Gospoda iz SDA je na potezu. Jer će nam ti minuti biti sve češći.
Sto volim kad zakuvam prije posla pa dodjem malo se smijem... Joj jes nas narod lud 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.