Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Svaka čast Sanchezu ali neke stvari konačno dolaze na svoje.
Odavno bolji igrač nije nosio dres Arsenala, mislim na Ozila.
Giroud nek se pokrije nečim i nek ne izlazi na sunce koji dan.
Šta? Nemoj biti ko Seamen sa tim odgovorima, nema lik neki dribling, ne ubacuje se u prostor, jednostavno kad dobije loptu nema nikakve opasnosti po protivnički golAA23 je napisao/la:Uradio dovoljno da se nadje medju najboljima u ovoj utakmicianell je napisao/la:Možeš li mi objasniti šta je Campbell uradio u ovoj utakmici ?AA23 je napisao/la:Giroud je klocina ovog meča, kriv je za to sto nismo pobijedili, sastavili smo ove uhljupe u drugom i imali 2 stopostotne gol sanse koje Giroud ne koristi, koštao si nas pobjede danas..
Ozil i Kokelan najbolji, Cech i Campbell sa njima tu
I ja, ako se neko sjeća kad su krivili Ozila zbog toga ato imamo klocinu u špicu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
VGS je napisao/la:Svaka čast Sanchezu ali neke stvari konačno dolaze na svoje.
Sančez je bio povrijeđen a odigrao je obje utakmice za Čile po 90 minuta. Fakat je preloš, al momak je umro, nijedan igrač nema toliko snage da igra.
Ozil je suhi kvalitet, tu nema govora. Magija u nogama.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Koliko su smijesni oni izbori za igraca mjeseca dovoljno govori cinjenica da je ispred Ozila nagradu uzeo Sanchez iako je osim onih par utakmica gdje je natrpao dosta golova citavu sezonu dosta ispod nivoa. Potvrdjuje se moja konstatacija da Alexis sa Panjoudom ne postoji na terenu predaloko od gola apsolutno bezopasan, mozeneki dobar potez odigrati an individualnu kvalitetu ali nesto vise da napravi nema sanse. Onaj Walnut je ste kloc ranga Girouda ali i za njega vrijedi sto sam rekao i za Welbecka, Alexis je mnogo bolji i blizi golu sa njim nego sa Panjem.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Uvjek sam mrzio ove pauze ali sada se ovoj radujem ko pichki..
Valjda se oporave bar neki, Ramasy i Bellerin najvise potrebni. Tottenham 6 km vise pretrcao od nas, jedan prosjecan igrac...
PS: Vrati Akpoma ovaj Giroud poceo ponovo da sere
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valjda se oporave bar neki, Ramasy i Bellerin najvise potrebni. Tottenham 6 km vise pretrcao od nas, jedan prosjecan igrac...
PS: Vrati Akpoma ovaj Giroud poceo ponovo da sere
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@BBB Ozil je igrač mjeseca.
Šta? Nemoj biti ko Seamen sa tim odgovorima, nema lik neki dribling, ne ubacuje se u prostor, jednostavno kad dobije loptu nema nikakve opasnosti po protivnički gol[/quote]anell je napisao/la:Uradio dovoljno da se nadje medju najboljima u ovoj utakmicianell je napisao/la:Možeš li mi objasniti šta je Campbell uradio u ovoj utakmici ?AA23 je napisao/la:Giroud je klocina ovog meča, kriv je za to sto nismo pobijedili, sastavili smo ove uhljupe u drugom i imali 2 stopostotne gol sanse koje Giroud ne koristi, koštao si nas pobjede danas..
Ozil i Kokelan najbolji, Cech i Campbell sa njima tu
I ja, ako se neko sjeća kad su krivili Ozila zbog toga ato imamo klocinu u špicu
Pretrčao je dosta, igrao odbranu dobro, u drugom pol odlicno gadjao, radio koliko je mogao jer zbog manjka sredine aka santija cazorle nije mogao kome nazad poslatloptu
Rekao sam da je danas medju najboljima jer realno ko je danas pored ove cetvorice bio bolji? Mozda monreala da stavimo medju najbolje al ostali su bili ****, Campbell je bio dobar danas i nije grijesio uopste, lopte izgubio i slično, stvorio je koliko je mogao i meni je bio medju najboljima, mozda nije tebi svako ima svoje
Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Sa Ramseyem i Theom kao i Bellerinom na krilu nasa igra i nije ova klasicna 4-2-3-1 kako je pretstavljeno nego 4-3-1-2 sa Alexisom i Theom u napadu. Bez Ramseya to opet mora da bude 4-2-3-1 sa jednim napadacem, pogodi sa kojim?BigBigBang je napisao/la:Koliko su smijesni oni izbori za igraca mjeseca dovoljno govori cinjenica da je ispred Ozila nagradu uzeo Sanchez iako je osim onih par utakmica gdje je natrpao dosta golova citavu sezonu dosta ispod nivoa. Potvrdjuje se moja konstatacija da Alexis sa Panjoudom ne postoji na terenu predaloko od gola apsolutno bezopasan, mozeneki dobar potez odigrati an individualnu kvalitetu ali nesto vise da napravi nema sanse. Onaj Walnut je ste kloc ranga Girouda ali i za njega vrijedi sto sam rekao i za Welbecka, Alexis je mnogo bolji i blizi golu sa njim nego sa Panjem.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ma ovo je bila utakmica gdje neko poput Thea morao igrati, da razdrma veoma veoma čvrstu zadnju liniju Totenhema, a mi njega nismo imali. Naša igra sa ili bez 2 3 pojedinca se mijenja drastično, toliko da to izgledaju kao dvije različite ekipe.
Theo i Bellerin su 2 najbrža igrača Arsenala, a vjerovatno i lige. Taj momak na desnom beku donosi toliko opcija u napadu i sigurnosti u odbrani da nije normalno. O Ramseyu ne treba ni pričati, ljudski motor, čovjek koji radi toliko posla na terenu da se bez njega više od 2 3 utakmice ne može igrati.
Molim samo Boga da se oni što prije vrate i da ne strepim više svaki put kad neko pređe pola centra.
I da, Monreal
. U šta izraste momčina, nemam riječi, sve pohvale
Theo i Bellerin su 2 najbrža igrača Arsenala, a vjerovatno i lige. Taj momak na desnom beku donosi toliko opcija u napadu i sigurnosti u odbrani da nije normalno. O Ramseyu ne treba ni pričati, ljudski motor, čovjek koji radi toliko posla na terenu da se bez njega više od 2 3 utakmice ne može igrati.
Molim samo Boga da se oni što prije vrate i da ne strepim više svaki put kad neko pređe pola centra.
I da, Monreal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja bih rekao da je gori bio samo Andre Santos protiv Schalkea 2012. kad smo izgubili 2:0. Cazorla je danas odigrao za nulu, ali onaj mamlaz je protiv Schalkea otišao u minus.rambo16 je napisao/la:Santi Cazorla je odigrao najgore poluvrijeme koje sam ikad gledao na Emiratima!
Ali, stvarno, Santi...
Santi imao vrtoglavicu ( Wenger kaže )
. Pa ovaj momak se ne šali 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Santi imao vrtoglavicu
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ramsey mora na svoju poziciju na kojoj je pruzio WC igru, ne znamz asto se prica o njegovom izostanku RAmsey takodjer veoma prosjecan ove sezone ustvari jedino ga trka i work rate izvlaci inace nije ni blizu svog nivoa a sve zbog nakaradne pozicije koju igra. Ramsey mora biti pored defanzivnog veznog a ispred njih Ozil, desno Ox i u napadu Welbeck ili Walnut sa SAnchezom kao krilnim napadacem. To je najbolje sto Arsenal u ovom momentu moze da izvede na teren.Gunner4 je napisao/la:Sa Ramseyem i Theom kao i Bellerinom na krilu nasa igra i nije ova klasicna 4-2-3-1 kako je pretstavljeno nego 4-3-1-2 sa Alexisom i Theom u napadu. Bez Ramseya to opet mora da bude 4-2-3-1 sa jednim napadacem, pogodi sa kojim?BigBigBang je napisao/la:Koliko su smijesni oni izbori za igraca mjeseca dovoljno govori cinjenica da je ispred Ozila nagradu uzeo Sanchez iako je osim onih par utakmica gdje je natrpao dosta golova citavu sezonu dosta ispod nivoa. Potvrdjuje se moja konstatacija da Alexis sa Panjoudom ne postoji na terenu predaloko od gola apsolutno bezopasan, mozeneki dobar potez odigrati an individualnu kvalitetu ali nesto vise da napravi nema sanse. Onaj Walnut je ste kloc ranga Girouda ali i za njega vrijedi sto sam rekao i za Welbecka, Alexis je mnogo bolji i blizi golu sa njim nego sa Panjem.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
još mješo glupanArtetitis je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Santi imao vrtoglavicuYebla ga Bavaria da ga yebla. Gdje će njega u Minhen voditi...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta si mu to uradio momku 24h poslije nije dobroanell je napisao/la:još mješo glupanArtetitis je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Santi imao vrtoglavicuYebla ga Bavaria da ga yebla. Gdje će njega u Minhen voditi...
Odmah se vidilo da je desna strana propuh i od pocetka meni kombinacija Debouchy/Campbell nije ulijevala povjerenje.
Drago mi je da je i Wenger to skontao pa zamjenio desnu stranu. Giroud je opet zreo za samarcine kakve.
I ove povrede vise.
Drago mi je da je i Wenger to skontao pa zamjenio desnu stranu. Giroud je opet zreo za samarcine kakve.
I ove povrede vise.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Arsenal lineup: Cech Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Cazorla, Coquelin, Sánchez Özil Gibbs Giroud
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Gibbs umjesto Campbella igra u prvoj, Campbella poslao na klupu u nadi da ce ovaj proradit..sumnjam al hajd, vidjecemo kako bek igra krilo
Žika ce danas kljucan biti imam osjecaj, nadam se da ce se ekipa osloniti opet na Ozila a da ovaj put napadac rijesava golove..
Žika ce danas kljucan biti imam osjecaj, nadam se da ce se ekipa osloniti opet na Ozila a da ovaj put napadac rijesava golove..
Momci link
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
nemoj kokelana zivota ti, ako on ode ode zima i svi mecevi na zimu, tj wenger ne bi doveo dmfa ko inace
yebem ti majku i povrede
yebem ti majku i povrede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.