FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zbog raznih stvari.vec Gore rekoh,nadam se da je to sve dio plana da se ovo realizuje i ako je tako,onda super.Gifron je napisao/la:Ne skonta ja vas otkud sad to napadanje na Vugdaluca, radi cega? Sta je uradio pa ga odjednom poceste mrskati?
Vidjecemo.
Ako situaciju posmatras malo sire,i otvoris vidike,nemas pojma.
Aferim.pa dabogda ti bio upravu za dobrobit slobode.
Situaciju posmatram jer imas nekoliko varijanti trenutnih desavanja.otvoren sam za sve Variante,i Imam opravdan strah nadam se da grijesim.
Ako ce nam Klub voditi ista **** kao proteklih 20 god **** te reprogram.Ali nerazumijete pojedini odma napadate.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mister Ginis se oglasio,faraonov guru, ĐUBRE KOJE STOJI IZA SVEGA ŠTO JE FARAON URADIO OVOM JADNOM GRADU PA I SLOBODI.ČUJ SAD DAJE PODRŠKU I FATA SE Mehmeda Selimovića i citira ga.Zlatko koji je davno obolio od pomenutih "bolesti".Gad nad gadovima.Inače za one koji možda ne znaju ,guru nije nastalo od glagola gurati ,već je to njegov duhovni i svaki drugi mentor.A mentor nije nastalo od glagola metati.Da guru Berbić misli iskreno on bi danas bio na Tušnju sa Tuzlacima.harry_90 je napisao/la:Evo imate na bolja tuzla pismo Zlatka Berbica gospodinu Husicu!
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 nov 2015, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Bravo fukareee bravo momciiiii
Secer ti ga pusi Azmiree
Skandiranje Azmiru
Husrefu i igracima

Secer ti ga pusi Azmiree
Skandiranje Azmiru
Husrefu i igracima
Lud,zbunjen,normalan...znaci Vugdalicu m'rs jos uvijek stoji!?Koja konfuzija,ne gumo da skontam.Ovde sam ga prvi poceo pljuvat,poslije Obarske,pa vam se nije svidjalo,pa je valjo,pa sad ne ljava.Ko nas vise fura u vezi njega???UG ga ne simpatise nesti puno
Solinas de brate koju u pp oko Vugde,puna mi glava i neispavan sam,ne funkcionisem al nikako...
Solinas de brate koju u pp oko Vugde,puna mi glava i neispavan sam,ne funkcionisem al nikako...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Neka brate.sacekacemo da vidimo sta ce biti.nebi bukvalno upirao prstom.prije vremena.vidis i sam,odma te napadaju.Ali nesvidja mi se izjava vugdalica nikako.veceras mozda.emirzlaTu je napisao/la:Lud,zbunjen,normalan...znaci Vugdalicu m'rs jos uvijek stoji!?Koja konfuzija,ne gumo da skontam.Ovde sam ga prvi poceo pljuvat,poslije Obarske,pa vam se nije svidjalo,pa je valjo,pa sad ne ljava.Ko nas vise fura u vezi njega???UG ga ne simpatise nesti puno![]()
Vec sam Gore napisao nadam se da je ovo sve dio plana.
Svaka cast za ispostovan trening.culo se i preko bare.
Ljudi ne serite za gosp.Vugdalica,ne lupsjte gluposti,pa covjek je juce zavrsavao poslove u poreznoj uprkos svemu.Gospodin pravi i ug ga postuje osim onog sto ga je verbalno napao al nsrodna kaze nije bitno sto te napadnu vec ko te napadne a njega napade nebitan insan u ug.Uostalom Azmir mu slijepo vjeruje a mi slijepo vjerujemo Azmiru i sad nesto serete.Pa nije Azmir dalabu vec sposoban i mlad poslovan covjek.Siguran sam da tandem Azmir i gosp.Vugdalic na kraju donose titulu u Tuzlu
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
To je to. Puna podrska Azmiru i ljudima oko njega !zeza je napisao/la:Ljudi ne serite za gosp.Vugdalica,ne lupsjte gluposti,pa covjek je juce zavrsavao poslove u poreznoj uprkos svemu.Gospodin pravi i ug ga postuje osim onog sto ga je verbalno napao al nsrodna kaze nije bitno sto te napadnu vec ko te napadne a njega napade nebitan insan u ug.Uostalom Azmir mu slijepo vjeruje a mi slijepo vjerujemo Azmiru i sad nesto serete.Pa nije Azmir dalabu vec sposoban i mlad poslovan covjek.Siguran sam da tandem Azmir i gosp.Vugdalic na kraju donose titulu u Tuzlu
Polako ljudi,dajte da se prvo rijesi sa Azmirom..da grad potpisd reprogram i Azmir vrati..ostalo cemo onda lako..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ili je sve ovo dio jedne velike igre Azmir-Vugdalic, gdje Vugda piun kojim Azmir upravlja i izvrsaje akcije koje mu je naredio Azmir, i ovo jedna velika predstava gdje napokon treba da se rijesi pitanje Slobode i njenih dugova. Azmir je veliki igrac, ako je ko slusao njegovu pricu kako je uspio u zivotu mislim na CEO konferenciji, pa ima dio gdje je on prvi put bankrotirao, i svi mu govorili da zatvori firmu, a on hladno proda kucu gdje zivio ulozi pare u firmu, ode u postanare i uspije u zivotu. Tako da dosli smo do zida ili evrposka Sloboda sa cistim racunima, i da se zna ko kosi a ko vodu nosi,ili dizanje ruke od Slobode, pa nek poltroni opstinski rade sa nje sta hoce. Mislim da je Azmir svjesno dosao u ovu situaciju, jer je on sigurno davno skontao sa kakvim barabama ima posla, pa je klub doveo na prvo mjesto i pokazao svima da ne laze kad kaze borba za trofeje, i onda zaigrao ovaj posljednji ples, gdje ili ce opstina potpisat reprogram i da imamo odblokiran racun, ili on dize ruke od svega. Vrijeme ce sve pokazati, ko je na kojoj stranio bio, il idemo u smrt il idemo putem slave i pobjeda, Azmir je veliki igrac i nije idiot, tako da sve cemo vidjeti sta i kako ce biti
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze pricate o Vugdalicu. Sjedite i dovite do ponedjeljka.. Lomi nam se u narednih par dana, ako bude reprogram cak smo i napredovali, ako ne bude katastrofa smo
Znate gdje je Vugdalic pogrijesio, a ne znate sta je dobro uradio. Kao kad ste prosle sezone na jesen njega psovali zbog Sadikovica i odron igraca
Ne serite, dugo nismo imali nekog da radi za dobrobit kluba, ko radi taj i grijesi, a valjda nam je takav mentalitet da moramo pljuvati.
Ne serite, dugo nismo imali nekog da radi za dobrobit kluba, ko radi taj i grijesi, a valjda nam je takav mentalitet da moramo pljuvati.
Nad tobom sunce najljepše sja
A jeste vise sa vugdalicem....
Covjek nesmije vise ni misljenje iznijeti...
Informacije do kojih sam dosao kazu da su opet nesto dogovorili,i da bi se predsjednik trebao pojaviti u tuzli u Januar.
Ali trazi realizaciju,TJ da se ispostuje dogovor.i preuzme barem reprogram.za pocetak.do tada njegove usi i oci je Sasa.
Sad dobih SMS.
Covjek nesmije vise ni misljenje iznijeti...
Informacije do kojih sam dosao kazu da su opet nesto dogovorili,i da bi se predsjednik trebao pojaviti u tuzli u Januar.
Ali trazi realizaciju,TJ da se ispostuje dogovor.i preuzme barem reprogram.za pocetak.do tada njegove usi i oci je Sasa.
Sad dobih SMS.
tako je i Tan dao nasim uslov 33% dugova vratite ostalo cu ja i tako bi nasi vratise i eto, 2 3 miliona km je jako puno za lopove poput imamovica i slicnih ocito da Azmiru ne zele dati Slobodu da bude njegovo vlastnistvo jer je to klub kredita novca pranja para i slicno politicka strana i potpuno razumijem covjeka cuj da on vrati pare tj dufove a drufi da se nasladjuju nidje veze,Azimiru nisu pare problem vec eto ta grupa ljudi tj reketiranje tuzbe i slicno...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- muhamed121
- Kontakt:
Ne znam ljudi realno bar smo nesto napravili al sam def. ocekivao puno vise ljudi al et dobro je i ovo kakav smo šugav narod traze ljudi razloge ja zenu,dijete,posao danas nisam radio umjesto da odmaram nasao sam ta 2,3 sata vremena a da ne govorim da je neradni dan za Kalesiju cekamo bus sat na stanici pa smo dosli a neki koji zive od Tusnja 5 min ne mogu da dodju vec pametuju po forumima i fb sta treba uradit i imam neki osjecaj da bi Azmir mogao ostat zbog navijaca,zbog naroda Tuzle
Šta to lupaš Bog ti pamet dao.O reprogramu se priča više od godinu dana.Od kad je Zakon o reprogramiranju dugova sportskih klubova donešen sve se zna u tančine.solinas je napisao/la:Grad ce preuzeti.daj boze da grijesim.TaRgEt_ je napisao/la:Sto ne kaze kada su ga pitali kada je za Europu licenciranje on rekao ima vremena , a ono istice sa 30. ovim, a mi ga do ponedeljka moramo potpisati znaci Grad ce morati uzeti, tih 20 k mjesecmo ...
Kako su zacerali azmiru fakat....vugda vugda nevalja ti igra..
Ja volim FK Tuzla City
Nemaš ti pojma ni o čemu.Zašuti bar jedan dan živ bio.Nazovi malo Husića nemoj nas gnjaviti.solinas je napisao/la:Vjeruj da Neznam nemogu azmira dobiti öd jucer.harry_90 je napisao/la:Ako Grad potpise reprogram,Azmir se onda vraca?
Ili se mora ispunit i onaj uslov u vezi stadiona?
Ako je potpisao ostavku jel treba neko da je usvoji il je to gotovo....
Ja volim FK Tuzla City
Pa naravno da se zna sve oko reprograma,kako sta kome i koliko.sloboda72 je napisao/la:Šta to lupaš Bog ti pamet dao.O reprogramu se priča više od godinu dana.Od kad je Zakon o reprogramiranju dugova sportskih klubova donešen sve se zna u tančine.solinas je napisao/la:Grad ce preuzeti.daj boze da grijesim.TaRgEt_ je napisao/la:Sto ne kaze kada su ga pitali kada je za Europu licenciranje on rekao ima vremena , a ono istice sa 30. ovim, a mi ga do ponedeljka moramo potpisati znaci Grad ce morati uzeti, tih 20 k mjesecmo ...
Kako su zacerali azmiru fakat....vugda vugda nevalja ti igra..
Kada ne kontas o cemu se prica nemjesaj se.
Drzi se clanaka i istorije.
Sad ni ja ne kontam nista o cemu pricas Solinas?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.