Kimmich je jučer sjedio na klupi. Bio je on bolestan ranije, ali je već spreman. Za Alabu je ova polusezona završena, poznato je od ranije da je ista situacija i sa Goetzeom. A Robben i Costa mislim da je pitanje dana kada će biti spremni i da tu neće opšte nešto dugo trajati.ceze je napisao/la: Kimmich ima gripu i vraća se za par dana, Thiago se vraća za desetak dana, Bernat za dvije sedmice, Costa, Alaba, Gotze i Robben za mjesec dana (plus minus sedmica).
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ja sam našao to što sam napisao, Kimmich se oporavlja od gripe, vjerujem da nije bio na 100% protiv Gladbacha jer, po ono što smo vidjeli do sada, ima prednost nad Rodeom. Alaba i Gotze se vraćaju u januaru, Costa je trebao biti spreman za zadnje kolo protiv Hannovera, ali se čini malo mogućim, dok je kod Robbena malo bolja situacija, mada poznavajući koliko je "injury prone" teško da će imati neku veću ulogu u narednim utakmicama.effe_sa je napisao/la:Kimmich je jučer sjedio na klupi. Bio je on bolestan ranije, ali je već spreman. Za Alabu je ova polusezona završena, poznato je od ranije da je ista situacija i sa Goetzeom. A Robben i Costa mislim da je pitanje dana kada će biti spremni i da tu neće opšte nešto dugo trajati.ceze je napisao/la: Kimmich ima gripu i vraća se za par dana, Thiago se vraća za desetak dana, Bernat za dvije sedmice, Costa, Alaba, Gotze i Robben za mjesec dana (plus minus sedmica).
Ponavaljam, ovo sam pročitao na par dosta pouzdanih portala i stranica, a ako i nije tačno, raduje da će povratak biti raniji, a ne kasniji.
Edit.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
KHR izjavio na bozicnoj zabavi da je slijedeci tripple jako blizu i da ga moze osjetiti.
Na jednoj fotografiji se vide Pep i Uli. Mislim da je to jedini covjek koji Pepa moze ubijediti da ostane u Bayernu.
Kako god, nadam se da ce Chelsea se uskoro rijesiti Jose-a, pa ukoliko bude potrebe da se ukljucimo u brobu za njega.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Na jednoj fotografiji se vide Pep i Uli. Mislim da je to jedini covjek koji Pepa moze ubijediti da ostane u Bayernu.
Kako god, nadam se da ce Chelsea se uskoro rijesiti Jose-a, pa ukoliko bude potrebe da se ukljucimo u brobu za njega.
Stern des Südens
zar baš Mourinho, zar baš jedan takav nesportski karakter, ne znam šta vam u životu to treba...mislim da Mourinho nikad neće moći vodit neku njemačku ekipu, iz prostog razloga jer Švabo ne dozvoljava njegove pizdarije, ako uzmeš u obzir kolko strani treneri traže para, a koliko malo nude jedino bi Ancelotti po mom skromnom mišljenju bio dobar izbor, a i on mi nije trener koji igra na dva ili tri fronta, on može vrlo lako LP donijet, al ima taj problem zakaže u nacionalnom prvenstuproFCB je napisao/la:KHR izjavio na bozicnoj zabavi da je slijedeci tripple jako blizu i da ga moze osjetiti.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mullerova nova plata u Bayernu je 14 mil eura, i to je najveca plata u historiji lige.
Ugovor je potpisan do 2021. godine... 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: RE: Re: FC Bayern München
Bayern je izrastao u ogroman klub. Klub koji je u top 3 svjetskog fudbala zajedno sa Realom i Barcelonom. I kao takav, ja licno smatram da mora imati i trenera koji se nalazi u tim krugovima.coelho41 je napisao/la:zar baš Mourinho, zar baš jedan takav nesportski karakter, ne znam šta vam u životu to treba...mislim da Mourinho nikad neće moći vodit neku njemačku ekipu, iz prostog razloga jer Švabo ne dozvoljava njegove pizdarije, ako uzmeš u obzir kolko strani treneri traže para, a koliko malo nude jedino bi Ancelotti po mom skromnom mišljenju bio dobar izbor, a i on mi nije trener koji igra na dva ili tri fronta, on može vrlo lako LP donijet, al ima taj problem zakaže u nacionalnom prvenstuproFCB je napisao/la:KHR izjavio na bozicnoj zabavi da je slijedeci tripple jako blizu i da ga moze osjetiti.
Mora biti trener sa iskustvom, sa velikim autoritetom. Takvih je veoma malo danas. Pogledajte sta se Realu desava sa Benitezom, sprdnja.
Eee sad da se vratim na ono sto sam zapravo htio reci. Bayern iako jeste medju top tri kluba i dalje nije toliko privlacan za neke igrace. Dok je Guardiola tu sve je super i mozda smo cak i najpozeljniji klub upravo radi Pep-a.
Pa i nas Costa je izjavio da je presudio Pep i njegova zelja za Bayernom. Bas se pitam sta bi bilo da nam je neko ddrugi trener?
Bayern prilikom pronalazenja novog trenera ce morati obratiti paznju i na tu stvar, a vjerujem da hoce.
Stern des Südens
Aman, kad bi kako moglo da se na browseru cenzurišu sve vijesti vezano za Bayern jer ovo što čitam me tjera da se čupam za kosu i gubim razum. Stvarno ne mogu više da vjerujem šta čitam. Shvatam da je naslov i vijest bitna, da se laže da bi se došlo do posjeta i popularnosti, ali pisati tolike idiotarije ja stvarno ne shvatam. Takav sam po prirodi da se počnem tresti kad pročitam takve stvari, samo se iznerviram. Govorim o vijestima tipa "Muller u Man UTD" , "Lewa u Real", "Benatia u Roma/Juve".. Pa čovječe, ako već izmišljaju, što ne izmisle nešto u što bi se moglo povjerovati? Nešto to ima barem ikakve veze? Muller koji je do danas barem 20 puta rekao da mu je dobro u "svojoj kući" i da nema namjeru nigdje ići, koji je rođen tu i živi za Bayern, ikona našeg kluba, se povezuje sa jednim od najvećih rivala? Lewa koji igra u životnoj formi i sve mu ide, ima sve što želi, također se povezuje sa rivalima? Benatiu kojeg smo doveli zbog nedostatka stopera, koji se uklopio odlično u ekipu, koji je stvarno jedan od najboljih stopera svijeta, da ga vraćamo tek tako odakle je i došao ? Zašto? Na kraju krajeva, zašto da igrači napuštaju najbolju ekipu svijeta trenutno u svakom smislu, i da idu u ekipe u kojima im ništa nije sigurno, pa ni to da će igrati europska takmičenja? Zašto izmišljaju i pišu takve vijesti kada čovjek sa ispodprosječnim IQ-om neće povjerovati u to? Bože dragi, ja ne vjerujem.
Moraju ljudi ziviti od necega. Da samo prenose cinjenicr dovoljne bi bile jedne novine ili info medij citavom svijetu.
Ne posjećuj stranice koje štancaju glasine ko na filmskoj traci i manje će te glava boliti.I SS.BA jedva čeka da plasira vijest sa tih istih stranica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta je s Lewandowskim? Je li istina da ide u Real? Vidim sve više informacija o tome, pa reko' da vidim ima li neko još išta u vezi toga? Ide li u januaru u Real?
e ljudi moji čitam malo komentare vaše a od subote se još nisam oporavio ovde pišete, mora se neka izgubit ali
ova nije morala bili smo bolji u prvom dijelu,prošle godine smo samo postali o Javiju martinezu što igra stopera ili nikako
čovjek dogura do polušpica uskoro će biti zamjena za Lewu koji je isto jedna taraba on ili je najbolji ili nagori, a ovo za Javija
ljudi nam daju golive iz kontri a njega Pep poslo na protivničku polovinu stvarno nebulozno tvrdim da su Javi Mertinez i Alonso
bili zadnji vezni a Vidal ofanzivni vezni mi bi u subotu odigrali barem remi i nebi se osramotili onako... ovako 5 bodova nije neki
kapital pogotovo za trenera poput Pepa..
ova nije morala bili smo bolji u prvom dijelu,prošle godine smo samo postali o Javiju martinezu što igra stopera ili nikako
čovjek dogura do polušpica uskoro će biti zamjena za Lewu koji je isto jedna taraba on ili je najbolji ili nagori, a ovo za Javija
ljudi nam daju golive iz kontri a njega Pep poslo na protivničku polovinu stvarno nebulozno tvrdim da su Javi Mertinez i Alonso
bili zadnji vezni a Vidal ofanzivni vezni mi bi u subotu odigrali barem remi i nebi se osramotili onako... ovako 5 bodova nije neki
kapital pogotovo za trenera poput Pepa..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nek Real dadne 45-50 mil eura i nek ga vode
Da Müller zaigra u napadu i postane najbolji napadac Bayerna 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Prodati Lewu
momcina je najkompletnija devetka na svijetu
i jos ga prodati rivalu za LP 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Gdje tako ponizavas Lewandoskog, pa ni navijaci drugih ekipa ne bi toliko malo ponudili danas. A jos pogotovu Lewandowski se ne moze poredit sa Milerom, a i obrnuto. Stvari koje Lewa cini u napadu Miler ne moze, i to nije njegova prava pozicija svakako.
Edit: I jos ga prodati za sicu, pff...
Edit: I jos ga prodati za sicu, pff...
Mia San Mia
ako je tačno to što pišu o Lewi mislim da to nije korektno od njega što radi usred sezone a ja da se pitam nikad
nebih nikad molio da ostane ako neće ...hebeš igrača jedna tekma 5 golova sledećih tri ništa to nije Bayern iu smislu
da apliciramo za najbolju ekipu u evropi...
nebih nikad molio da ostane ako neće ...hebeš igrača jedna tekma 5 golova sledećih tri ništa to nije Bayern iu smislu
da apliciramo za najbolju ekipu u evropi...
Ne volim, niti želim suditi na osnovu glasina, ali Lewandowski mi se uvijek činio kao igrač kojem su individualne nagrade bitnije od timskih. Ni u jednom intervjuu nije spominjao Bayern konkretno kad su osvajanja bila u pitanju. Uvijek je bilo: "Želim postići gol." To mi se ne sviđa.
Ponavljam, možda griješim, ali tako mi se čini otkako je došao u Bayern.
Ponavljam, možda griješim, ali tako mi se čini otkako je došao u Bayern.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Prvo, on ne bi mogao igrati za Real u LP, jer je vec igrao za nas. Dalje, on nije najkompletnija devetka danas, uzmi Aguera ili Suareza, obojica igraju u spicu (kao i Lewa), ali su puno bolji od istog. Dobar napadac ima konstantu zabijanja golova, Lewa dadne u utakmici 2, 3 pa odmara malo..onda opet zabije 2, 3 pa opet ga nema.phily je napisao/la:Prodati Lewumomcina je najkompletnija devetka na svijetu
i jos ga prodati rivalu za LP
U situaciji kad nemas krila i ofanzivnih veznih, on treba da bude glavni golgeter - ali ga nema, ne zna preuzeti odgovornost na sebe i rijesiti potezom utakmicu, pa cak ni neke prilike pogoditi, kad mu drugi namjeste.
Toliko o njemu. Ali ako pase Pepu i vodecim u Upravi, ko sam ja da se bunim
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- gerdmuller
- Kontakt:
U srijedu u Tkalčićevoj moći ćete kupiti poseban FC Bayern šal koji je napravljen u stilu šalova iz 70ih godina prošlog stoljeća.gerdmuller je napisao/la:OBAVIJEST Svim navijačima i simpatizerima FC Bayern Münchena!
Na dan Bayernova gostovanja u Zagrebu (Srijeda - 09.12.2015.) navijači Bayerna okupljat će se u Tkalčićevoj ulici od 11:00 do 16:30.
U 16:30 krenut će okupljanje na Trgu bana Josipa Jelačića odakle se u 17:00 kreće prema Maksimiru!
Šalovi će bit dostupni po cijeni od 10€, a CIJELOKUPNA zarada od prodaje šalova ide u DOBROTVORNE SVRHE.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.