_BooS_ je napisao/la:imaju i onda drveta iza juga po njima se može "naverati" 5 hiljada štrumfova
Kaže na radiju 15 hiljada ja se zavalio do smjeha !
Pa kad Sarajevo gostuje i bude pun onaj dio istoka i sjevera bude 13-14 hiljada. A Hordaša bude 2-3 hiljade tad.
Znači max. 10 hiljada ljudi i puna kapa !
Ma ima garant 14-15 hiljada ja kao vjerni navijac evo sjedim pored Osima sa laptopom, sve goooooori...
Sad lijepo cestitaj strumfovima i priznaj da su zasluzili titulu !!!!
Marseille84 je napisao/la:Dobra akcija Laktaša, Dželmić pogodio mrežu ali je sviran ofsajd. Odmah u drugom napadu Bekrić šutira sa oko 25 metara, no nema gola.
_BooS_ je napisao/la:imaju i onda drveta iza juga po njima se može "naverati" 5 hiljada štrumfova
Pa kad Sarajevo gostuje i bude pun onaj dio istoka i sjevera bude 13-14 hiljada. A Hordaša bude 2-3 hiljade tad.
Zeljeznicar SAMPION!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Marseille84 je napisao/la:Dobra akcija Laktaša, Dželmić pogodio mrežu ali je sviran ofsajd. Odmah u drugom napadu Bekrić šutira sa oko 25 metara, no nema gola.
Zeljeznicar SAMPION!
navijac sam FCS..al eto bili ste bolji ove polusezone sasvim zasluzeno do titule,a kako necete kad vam je Osim tu ....cestitam jos jednom
UPS je napisao/la:
A koliko moze biti? Oko 9.000 stolica i jos 3.000 u vrh glave da se mogu nagurati na istok, ispod juga i po okolnim brdima i to je to. Laze ko god kaže drugacije
Spremi kameru da snimas slavlje veceras...
Mozete vi bubati koliko god hocete sa tim ciframa ali jedno je sigurno - ovo se ne moze ponoviti:
naravno da se ne može ponoviti sarajevo vise nikad nece bit prvak
Izvinjavam se navijacima Zelje morao sam kad sam vidio ovaj post
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma ima garant 14-15 hiljada ja kao vjerni navijac evo sjedim pored Osima sa laptopom, sve goooooori...
Hordas protiv Radnika kad smo slavili titulu po Avazovom izvjestaju oko 20 hiljada pokusavam naci izvjestaj da prebacim!
Adnanix je napisao/la:
HA HA HA...koji si ti kloc...sjedis negdje kuci, i seres tu po tastaturi, izadji vani, idi na utakmicu, slavi titulu osim sto tu laprdas...nisam znao da je grbavica pokrivena sa wifi
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zeljeznicar SAMPION!
navijac sam FCS..al eto bili ste bolji ove polusezone sasvim zasluzeno do titule,a kako necete kad vam je Osim tu ....cestitam jos jednom
Hvala iskreno!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.