Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Bar smo izbjegli Paris.
Juve sam sebe pobijedio, sad nek se cupaju protiv puno.jacih u osmini. Morata ograiso, lik ne bi olimpijski.bazen pogodio...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlPrincipino
- Kontakt:
Daj nam Viole da se igramo. Rastavit cemo ih na proste faktore.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Steta imalo se prvo mejsto skoro zabetonirano , velika se prilika propustila ovako se mroa udariti na nekog super jakog sto umanjuje uveliko sanse za prolaz.
Marchisio igra loše bar 3-4 meča u nizu i to treba reći. Nisam ljut na Moratu. Prva fula jeste bila strašna, druga je bila bravura golmana, ne igra 4 kola, nema samopouzdanja. Ljut sam na cijeli tim ako hoćeš, ali mi je Marchisio toliko puta bio u fokusu sa groznom duel igrom i odbranom.masteRofPoker je napisao/la:Nisi trunke posten. Nema pravo niko da napise bilo koje ime osim Morate. Trpi ga se mjeseca, ali ovo veceras je za neozbiljnog fudbala.Pogba je napisao/la:Marchisio zreo za klupe, opet očajna defanziva i duel igra.
Jbg. Sada protiv neke jake ekipe, možda je i bolje tako, teško se mi motivišemo.
Slobodno mu dodaj i tog sa tvog avatara.
Razocaran sam jer u prosuli sve dobro u zadnje vrijeme. Vidjeti cemo hoce li se ovo odraziti na Viole.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma dobro ja ne bih ovdje Allegriju toliko zamjerio koliko u nekim drugim utakmica, odigrali smo sasvim ok, mozda jedna i od bolji utakmica po igri i šansama, ali promašaja i nesreća kao na početku sezone. Morata dva zicera, Dybala prečka (pa dva šuta pored same stative), Sturaro glavom, Pogba kada je primio onu loptu fenomenalno, razbranili smo im golmana u prvom i u drugom je bio još bolji.
Šteta i ovo će nas koštati nekog jakog protivnika, ali možda je i bolje da ispadnemo ranije iz LP, jer će i u ligi biti zeznuto do kraja, što je sigurno sigurno.
Šteta i ovo će nas koštati nekog jakog protivnika, ali možda je i bolje da ispadnemo ranije iz LP, jer će i u ligi biti zeznuto do kraja, što je sigurno sigurno.
A i Pogba nam igra, ma jbo te, sto miliona hladno 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ma kad se pogleda kako igramo protiv jacih, ovo je i bolje za nas
Samo da se izbjegne Barca i eventualno Bayern (iako nisu ni blizu one nekadasnje dominacije), ostalo je sve veri izi.
Morata
Citavu je sezonu ovakav, al na vidjelo dolazi kada zaista treba. Zaza nezasluzeno ispasta, sve zbog toga sto je Morata talentovan, a Mandzo skupo placen.
Ima i pozitivnih stvari, jednu Sevilu smo na domacem terenu razbili iako nam nije trebalo. Ekipa je sve bolja i bolja, kockica po kockica.
Morata
Ima i pozitivnih stvari, jednu Sevilu smo na domacem terenu razbili iako nam nije trebalo. Ekipa je sve bolja i bolja, kockica po kockica.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ja nemam obraza nikoga drugog kriviti osim morate..ono su sramni promasaji..
#ALLEGRIOUT
Brate Padovan@ ne mozes opravdati ovaj kukavicluk nikako
Fuj ckapi jedne
Fuj ckapi jedne
P I. C. K. E
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Daj LP, kome je zanimljiva Seria A... ionako ce se opet osvojiti Scudetto... da nece mozda ovakvi Inter ili Roma osvojiti... pa automatski bi klub trebalo ugasiti da se to desi.... a Allegria na Goli otok...
LP je prestiz... i ja sam i dalje ubijedjen da se sa svima osim Barce moze igrati... cak i sa tim Bayernom... sa kojim bi imali manje problema nego sa bunkerasima... iako ljudi za klasu imaju bolje igrace od Juventusa.... jednostavno onaj linjavi njihov stil odgovara Juventusu....
LP je prestiz... i ja sam i dalje ubijedjen da se sa svima osim Barce moze igrati... cak i sa tim Bayernom... sa kojim bi imali manje problema nego sa bunkerasima... iako ljudi za klasu imaju bolje igrace od Juventusa.... jednostavno onaj linjavi njihov stil odgovara Juventusu....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- bianconeros
- Kontakt:
Neka smo izgubili kad igramo pickasto. .tipicno igrali na X i onda sta bude bude
Neka i bude sram .. sve dobro sto su napravili dosada mogu se komotno svi pokriti. .
Morata . Nemam rijeci
Picke.
Neka i bude sram .. sve dobro sto su napravili dosada mogu se komotno svi pokriti. .
Morata . Nemam rijeci
Picke.
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Šteta, staro fudbalsko pravilo ''Ako propustiš izgledne šanse, sigurno ćeš primiti...''
S.r.anje. u bojama. Respekt za Llorentea.
Buffon - izvadio šta je mogao, za gol nije kriv jbg
Bonucci - nije loše igrao
Barzagli - možda je bio faul kod gola, mođe se i ne mora svirati, ovaj put je bilo muški
Chiellini - nije loš ali kad vidim da vodi loptu i gradi igru hoće me prifatit'
Licht - dobro igrao u prvom, u drugom se ne sjećam da je primio loptu
Sandro - neloša partija, pravio malu djecu po lijevoj strani
Marchisio - dosta pretrčao, nekonkretno
Pogba - niti smrdi nit' miriše
Sturaro - mnogo dobar
Dybala - šteta prečke
Morata - promašio sve što je mogao i moguće i nemoguće, promašio prvo mjesto...promašio kad mu mu jdraže bilo
Allegri - p.iz.da bezmuda večeras... nije ga džaba Apache kudio...
Spuštanje na zemlju i ziheraški pristup. Valjda se ovi promašaji negdje vrate.
Mnogo ima povrijeđenih, neko mora odmoriti u kupu. Protiv Tora je uvijek nabrijano i nabijeno.
U ligi prvaka je bolje izbjeći superteškaše, imam osjećaj da ćemo u osmini finala gledati reprizu finala 2015. A rano je za takve sudare.
Allegri i Morata - skinuti gole i natjerati da trče 30 krugova oko terena sad na -3, pa poslije objesiti naglavačke za prečku je'no pola sata da krv dobro prokulja. Šibati volovskom žilom.
S.r.anje. u bojama. Respekt za Llorentea.
Buffon - izvadio šta je mogao, za gol nije kriv jbg
Bonucci - nije loše igrao
Barzagli - možda je bio faul kod gola, mođe se i ne mora svirati, ovaj put je bilo muški
Chiellini - nije loš ali kad vidim da vodi loptu i gradi igru hoće me prifatit'
Licht - dobro igrao u prvom, u drugom se ne sjećam da je primio loptu
Sandro - neloša partija, pravio malu djecu po lijevoj strani
Marchisio - dosta pretrčao, nekonkretno
Pogba - niti smrdi nit' miriše
Sturaro - mnogo dobar
Dybala - šteta prečke
Morata - promašio sve što je mogao i moguće i nemoguće, promašio prvo mjesto...promašio kad mu mu jdraže bilo
Allegri - p.iz.da bezmuda večeras... nije ga džaba Apache kudio...
Spuštanje na zemlju i ziheraški pristup. Valjda se ovi promašaji negdje vrate.
Mnogo ima povrijeđenih, neko mora odmoriti u kupu. Protiv Tora je uvijek nabrijano i nabijeno.
U ligi prvaka je bolje izbjeći superteškaše, imam osjećaj da ćemo u osmini finala gledati reprizu finala 2015. A rano je za takve sudare.
Allegri i Morata - skinuti gole i natjerati da trče 30 krugova oko terena sad na -3, pa poslije objesiti naglavačke za prečku je'no pola sata da krv dobro prokulja. Šibati volovskom žilom.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ali brate ovo je bilo do igrača pa ono što je Morata fulao dva puta bili su mrtvi ziceri, svakako da je bila glupost da se previše povučemo, ali mislim da se nismo sami ni povukli, koliko je Sevilla krenula više u napad, a mogli smo ih ubiti na kontre, ali nije išlo. Naravno da Allegri snosi najveću odgovornost, ali ovaj put bar po meni više su pojedni igrači bili krivi, pa jesi vidio samo Bonuccia u onaj šansi za GameiraYucca je napisao/la:Brate Padovan@ ne mozes opravdati ovaj kukavicluk nikako![]()
Fuj ckapi jedne
- Burberry46
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem sto smo stali na pocetku drugog poluvremena, culi rezultat tamo I odmah stani, kako p.ickasto. Je.bem ti taj mentalitet ziheraski.
Morata se isfulao pravo, morao je ono u prvom zabiti, da je Mandza bio zabio bi ga 100%
Steta zbog precke Dybale, steta dobro smo bili poceli i generalno bilo je puno sansi
Vidjecemo koga cemo dobiti
Morata se isfulao pravo, morao je ono u prvom zabiti, da je Mandza bio zabio bi ga 100%
Steta zbog precke Dybale, steta dobro smo bili poceli i generalno bilo je puno sansi
Vidjecemo koga cemo dobiti
1946
- bianconeros
- Kontakt:
Bas me intresuje izjave od igraca i trenera
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Poslije volovske žile svezati oko pasa željezo probno za ovnove probače koji treba da utvrde koja je ovca u fazi mrkanja a nisu predviđeni za rasplod i pustiti u kakav puf pa neka maše koliko god, ništa ne bi pogodili...
p.i.č.ke.
Biće to bolje ali se čo'jk nanervira u p.m. imao sam težak dan.
p.i.č.ke.
Biće to bolje ali se čo'jk nanervira u p.m. imao sam težak dan.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj kako kukavicki jbt...dok smo igrali i kad smo htjeli da igramo razbijali smo ih...mogli smo ih razbit da smo imali bar malo mu.da
al hajd nek se ovo desilo na pic.kastu igru
inace standardna prica protiv visokog napadaca..nema klasicnog centarfora da nas nije je.bo
al hajd nek se ovo desilo na pic.kastu igru
inace standardna prica protiv visokog napadaca..nema klasicnog centarfora da nas nije je.bo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.