Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Nisi stavio onaj vas najbolji sto je nacrtana tribina s kopom i transovima ono je vrh vrhovaDuff je napisao/la:U robije mi je deregaćuša ono na zgradi što ste zadali, ono je premoćno. Nešto ko po Splitu.. ima stvarno dobrih grafita po Zenici, ovo gore što je stavljao momak fali dosta dobrih.. ni ja nisam sve naše, samo eto po mom ukusu najbolje
A dada, stariji je grafit pa ne mogu nać veću sliku kvalitetniju pa nisam stavljao. evo ga,Viper je napisao/la:Nisi stavio onaj vas najbolji sto je nacrtana tribina s kopom i transovima ono je vrh vrhovaDuff je napisao/la:U robije mi je deregaćuša ono na zgradi što ste zadali, ono je premoćno. Nešto ko po Splitu.. ima stvarno dobrih grafita po Zenici, ovo gore što je stavljao momak fali dosta dobrih.. ni ja nisam sve naše, samo eto po mom ukusu najbolje
Trebali su staviti ovo zivi dok Neretva tece.. " zivi dok je fasizma i HDZ-a"joker90 je napisao/la:Kako meni bude neugodno nekako, stid me neki uhvati kad vidim ove parole Ulrasa o ljubavi i kako je Zrinjski zivot i vise od toga, a starci im za Velez navijali, Covic i svi ovi njihovi danasnji uhljupi.![]()
Odmah se sjetim onog klipa kad onog vođu Ultrasa ili sta je vec pita ona voditeljica za kog mu je stari navijao i kad on odgovori.
Sta se sve pisalo ovo je nistaFaraonTM je napisao/la:Neka te @tuzlak popušit ćeš ban zbog gluposti
dragi ja konto ti pišeš neku parolu na hamer papir bojicama i flomasterima da dočekaš adebayora. koji ti je k*rac, angažiraj se malotuzlak1987 je napisao/la:Trebali su staviti ovo zivi dok Neretva tece.. " zivi dok je fasizma i HDZ-a"joker90 je napisao/la:Kako meni bude neugodno nekako, stid me neki uhvati kad vidim ove parole Ulrasa o ljubavi i kako je Zrinjski zivot i vise od toga, a starci im za Velez navijali, Covic i svi ovi njihovi danasnji uhljupi.![]()
Odmah se sjetim onog klipa kad onog vođu Ultrasa ili sta je vec pita ona voditeljica za kog mu je stari navijao i kad on odgovori.
Hajd necu ti po koalicijskim partnerimaFaraonTM je napisao/la:Neka te @tuzlak popušit ćeš ban zbog gluposti
[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:Kako meni bude neugodno nekako, stid me neki uhvati kad vidim ove parole Ulrasa o ljubavi i kako je Zrinjski zivot i vise od toga, a starci im za Velez navijali, Covic i svi ovi njihovi danasnji uhljupi.![]()
Vidiš ja mu kažem čisto prijateljski a on lupeta nekakve gluposti.pinoglavi je napisao/la:Sta se sve pisalo ovo je nistaFaraonTM je napisao/la:Neka te @tuzlak popušit ćeš ban zbog glupostiAl' se slazem da se treba okrenuti sportskim zajebancijama
Obzirom kakva smo seljacka nacija i kakav pogan mentalite imamo, taj kodeks ne saranja grafita se postuje i vise nego dobro. Ja ne znam da je iti jedan grafit Sarajeva ili Zelje posaran u naseljima gdje navijaci onog drugog kluba su u vecini.Orton je napisao/la:Kako mrzim kad vidim prešaran grafit.
Mater ti **** uhljupe neko se potrudio oko toga,nebitno ciji navijac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.