BavaracZenica je napisao/la:
Samo malo pozitive muamere, bice to sve dobro, dosta sto nam drugi najavljuju vazda neke blamaze, ne moramo i mi sami sebi to nabacivat
Idemooo
Napisao sam još nešto.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
BavaracZenica je napisao/la:
Samo malo pozitive muamere, bice to sve dobro, dosta sto nam drugi najavljuju vazda neke blamaze, ne moramo i mi sami sebi to nabacivat
Idemooo
Ako ima ista dobro to je da ce se sve rijesiti iduce sedmice.S-Y-L-A-R je napisao/la:Sve više se piše odlasku Pepa krajem ove sezone. Najviše se, potpuno očekivano, spominje Ancelotti. Ne znam šta da mislim o svemu ali samo želim da se što prije riješi to pitanje i da se koncentrišemo na proljeće za sva takmičenja.
Bild rijetko fula kad je Bayern u pitanju, vjeruj. 99,99% odlazi a oko 50% vjerujem u MC, a isto tako vjerujem da ce ga pokusati vrbovati jos neki timovi, PSG, MUTD i Chelsea na kraju.anelbavarac je napisao/la:Ova Marca je fulila nekoliko puta sto se tice Guardiole, nije ovo sigurno jos nista.
Bild isto se poziva na njih, a navodno je Pep saopstio upravi svoju odluku, da odlazi 100%.
Hrabar si. Previse je price oko MC da nema nekakve istine.hule_barca je napisao/la:Pep ako ode u Man City, nek se svi popišaju po meni. Taj čovjek neće nikad otići u klub koji je "nestabilan". Što se tiče Engleske (jer će vjerovatno tamo), United mi je najizglednija opcija i njima dajem 75% šanse za njegovo dovođenje, a ovih 25% dajem Chelseau, mada sam mišljenja da ostaje u Bayernu još godinu dana čim ovako "rano" (za njega) donosi odluku (u Barci je znao tek u februaru produžiti).
Daj bože da bude tako...hule_barca je napisao/la:Pep ako ode u Man City, nek se svi popišaju po meni. Taj čovjek neće nikad otići u klub koji je "nestabilan". Što se tiče Engleske (jer će vjerovatno tamo), United mi je najizglednija opcija i njima dajem 75% šanse za njegovo dovođenje, a ovih 25% dajem Chelseau, mada sam mišljenja da ostaje u Bayernu još godinu dana čim ovako "rano" (za njega) donosi odluku (u Barci je znao tek u februaru produžiti).
Prema TZu Bayern izgleda razmatra trenera ko priča njemački pa prosudi ko bi to mogao biti, tj ko ostaje, i da li ćemo s takvim trenerom pokazati rezultate u evropi. Da ne nabrajam potencijalna imena. Sve ide u smjeru koji meni ne miriše na dobro.dr.adnan je napisao/la:Da li Pep ide ili ostaje, to nije toliko bitno, barem meni. Bayern ostaje Bayern ko god da bude pod kormilom. Don Jupp, kao predstavnik stare škole, nam je zaliječio stare rane sa nekim novim vanzemaljskim sistemom igre i trebalo mu je 2 godine da uspostavi svoj sistem. Poslije njega je došao Pep, predstavnik nove škole fudbala, i koji još nije posložio sve kockice ni u trećoj godini, mada ja napredak vidljiv. Da li je Pep trener koji može samo u Barceloni raditi sa uspjehom, vidjećemo ako ode iz Bayerna i zaputi se u neki novi izazov. Malo je takvih (don Carlo, mali Mou, donekle Van Gaal) koji su to uspješno odradili, no da li da to pripisujemo njegovoj svojeglavosti, povređenim igračima koji remete planove, lošom organizacijom ili da krivimo crnu mačku koju je pregazio Bayernov bus... O tome se da unedogled rasprava voditi i koplja nabadati. Ono što se traži su rezultati i takvih u Europi nemamo. Dakle, ostao ili ne, bitno je da se pokažu rezultati u Europi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.