PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tema je, što bi se reklo, uradila svoje. Može se komotno obrisati. Ove svađe bile su neki vid pročiščenja, i to je to.
Ko je gledao ovaj film, shvatit će:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajzea je napisao/la:Rekoh ja neki dan, najveća stoka na forumu su ovi što pišu samo po PLBiH, uspjeli su se čak i posvađati oko izbora za kantu/forumaša godineVirtu4l je napisao/la:od krleže do zagađenosti vazduha![]()
Kada se sjetim upada onog što obrve čupa, suze su me zalile kako su ga zajedničkim snagama zajmili sa teme, morat ću ono potraziti
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5220
Suze me oblise kada procita ovo , joj Sveti kako dodje jos brze i ode
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bilo je u toj raspravi i jačih provala, samo što su obrisane zbog kršenja pravila foruma. 
1946
Vidio sam i ja da nedostaju one najkrvavijeBitiSrcemVezan je napisao/la:Bilo je u toj raspravi i jačih provala, samo što su obrisane zbog kršenja pravila foruma.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Probisvjet
- Kontakt:
krmak cujem da hocete pokrenuti tradicionalni turnir pod Bijelim brijegom? Ima li tu istine, priopci mi? 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Svi vi koji ste veceras kontali u akciju, preporucujem toplo da prvo ukucate na google "blue muffin" i malo razgledate slike radi inspiracije.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Solinas ako ništa postaj samo tačku da znamo da si dobro. Tako nam nedostaju tvoje pošalice i poetski način izražavanja

hahhahahahahahahahahaa oooj ko me navrati da pogledam
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
[youtube][/youtube]

ima neke price, kontali smo zvat palermo i sunderland ali su odbiliProbisvjet je napisao/la:krmak cujem da hocete pokrenuti tradicionalni turnir pod Bijelim brijegom? Ima li tu istine, priopci mi?
goveđigulašmajka
- JoseMourinho
- Kontakt:
@solinas
Javi se da znamo da si živ
Tegujte ga i VI da mu dodju notifikacije možda ga trznu i oživi
Javi se da znamo da si živ
Tegujte ga i VI da mu dodju notifikacije možda ga trznu i oživi
Ja mislim da ti je on u Banovicima.JoseMourinho je napisao/la:@solinas
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nedostaješ, tako mi nedostaješ..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

hihich :$ <3
Ako se ne vrati nakon ovakvih poruka, onda nije ni zasluzio vasu ljubav!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.