Blizu 25.000.000 KMElegant je napisao/la:Kolika je ukupna vrijednost ovog projekta ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:pasica je napisao/la:Dajte neku sliku kako bi to trebalo izgledati kad bude gotovo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma druga liga, vozdraVulture je napisao/la:Tebi su Velez i Borac mali klubovi? Ajde bolan, idi u kancelarije zrinjskog i trazi jednu hitlerovu golu sliku pa izdrkaj, vidim da si nesto nervozan.rigotina je napisao/la:ako sve bude išlo kako treba mali klub koji služi za pranje para odlazi u povijest/istoriju na kraju ove sezone. dosta vas je viseMancini je napisao/la: Dugoročno bi bilo najbolje da ne nepišeš gluposti više.
goveđigulašmajka
- sarajevo46
- Kontakt:
Gledam danas ovo i kontam moglo bi se i kod nas nešto sl. uraditi. Koliko traje pauza zaboravim ko sve igra PL BiH

Bilo je do prije par godina u Hrvatskoj dvoransko prvenstvo HNL klubova,i bas odlično i gledano bilo.. Ali zbog problema nekih,ugasili ga.. Valjalo bi i kod nassarajevo46 je napisao/la:Gledam danas ovo i kontam moglo bi se i kod nas nešto sl. uraditi. Koliko traje pauza zaboravim ko sve igra PL BiH![]()
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Meni je to draže bilo gledati od samog HNL-a. Još kad se igrači potuku bude kao NHLFanVitez je napisao/la:Bilo je do prije par godina u Hrvatskoj dvoransko prvenstvo HNL klubova,i bas odlično i gledano bilo.. Ali zbog problema nekih,ugasili ga.. Valjalo bi i kod nassarajevo46 je napisao/la:Gledam danas ovo i kontam moglo bi se i kod nas nešto sl. uraditi. Koliko traje pauza zaboravim ko sve igra PL BiH![]()
Životni saputnik! 1921
- BosnianKingdom
- Kontakt:
U zimskoj pauzi treba ovako organizovati neku mini ligu koja bi trajala myb 14 dana. Bile bi i fine pripreme za većinu klubova koji nemaju dovoljno love za ozbiljne pripreme.
Sabrine mi moje!
- Evolve
- Kontakt:
A ko bi obuzdao NHL obračune po tribinama ?
Neeeema šanse u nas
NK Široki Brijeg
Veca posjeta nego na nasim stadionima. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nemamo mi uslova za ove zayebancije 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Nemamo mi uslova za ove zayebancije

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bolanos je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Nemamo mi uslova za ove zayebancije
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kod.nas se na Bajramskom pobiju.
Joj Salem hahhahahahahahahahah
Joj Salem hahhahahahahahahahah
Nemamo uslova poj´o Salem astro turf
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dobra stvar.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma druga liga, vozdraVulture je napisao/la:Tebi su Velez i Borac mali klubovi? Ajde bolan, idi u kancelarije zrinjskog i trazi jednu hitlerovu golu sliku pa izdrkaj, vidim da si nesto nervozan.rigotina je napisao/la:ako sve bude išlo kako treba mali klub koji služi za pranje para odlazi u povijest/istoriju na kraju ove sezone. dosta vas je viseMancini je napisao/la: Dugoročno bi bilo najbolje da ne nepišeš gluposti više.
Zivi bili pa vidjeli
A za mini ligu, savez i tako jedva sklopi ovu pravu ligu, kamo li jos da se muce oko te na pauzi, tesko, tesko...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
BSBosna je napisao/la:Hvala druze, dobro je nekad i vidjeti ljudi koji su malo vise optimisticni za buducnosti nego ostalih od kojih ima previse sto spadaju u tu kategoriju.tuzlak1987 je napisao/la:@BSBosna dobar ti je post bio, Borcu i Velezu i jeste mjesto u PL..
Borac i Velez nisu trenutno u dobrom, zdravom situaciju, ali sa neke promjene i finansijski pomoc (kao sto Borac dobiva pomalo od Dodika u zadnje vrijeme, ali im vise treba nego toga) onda mogu nesta napraviti i vratiti se na dobrom putu ali teska da se nesta tako desi nekad blizu. Ali oni ostali koji sam spomenuo imaju dobre usluge da napravu dobar dugorocan buducnost za sami sebe i za bh. klupski nogomet.
Ovo kao da ti je Swahili maternji jezik pa ga preko Google Translate-a prebacuješ na bosanski, umorih se ja čitajući...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
crvenocrnitz je napisao/la:BSBosna je napisao/la:Hvala druze, dobro je nekad i vidjeti ljudi koji su malo vise optimisticni za buducnosti nego ostalih od kojih ima previse sto spadaju u tu kategoriju.tuzlak1987 je napisao/la:@BSBosna dobar ti je post bio, Borcu i Velezu i jeste mjesto u PL..
Borac i Velez nisu trenutno u dobrom, zdravom situaciju, ali sa neke promjene i finansijski pomoc (kao sto Borac dobiva pomalo od Dodika u zadnje vrijeme, ali im vise treba nego toga) onda mogu nesta napraviti i vratiti se na dobrom putu ali teska da se nesta tako desi nekad blizu. Ali oni ostali koji sam spomenuo imaju dobre usluge da napravu dobar dugorocan buducnost za sami sebe i za bh. klupski nogomet.
Ovo kao da ti je Swahili maternji jezik pa ga preko Google Translate-a prebacuješ na bosanski, umorih se ja čitajući...![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Gotovo pobijediocrvenocrnitz je napisao/la:BSBosna je napisao/la:Hvala druze, dobro je nekad i vidjeti ljudi koji su malo vise optimisticni za buducnosti nego ostalih od kojih ima previse sto spadaju u tu kategoriju.tuzlak1987 je napisao/la:@BSBosna dobar ti je post bio, Borcu i Velezu i jeste mjesto u PL..
Ovo kao da ti je Swahili maternji jezik pa ga preko Google Translate-a prebacuješ na bosanski, umorih se ja čitajući...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.