SampiJuve je napisao/la:Evo zapisao sam u blokic Muksa
@Romagnoli13 ima ignore lista za takve, što se sekiraš
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
SampiJuve je napisao/la:Evo zapisao sam u blokic Muksa
nije mi on miljenikPadovan je napisao/la:Chini ipak niste luzeri. Povalište ponovo braću, a Melo ti išamara miljenika

Gora je bila ona FiorentinaBiscione je napisao/la:Najgora utakmica Intera ove sezone al opet ne mogu vjerovat da smo izgubili od ovako loše ekipe, šteta zbog prosuta 3 boda
Ma nije, u toj nas je Handa sje*ao sa penalom i onda je crveni karton uletio i sve otišlo u helać već na samom početku tekme ali sinoć smo jednostavno bili preloši. Ja sam bio ljut i dok je bilo 1-1 a još kad je onaj krkan napravio penal htio sam tv razbit.Captain4 je napisao/la:Gora je bila ona Fiorentina
Klasicno smece.Chinaglia je napisao/la:kakav brat, u fazonu, pušite ga![]()
![]()
Debil, moglo se desiti da ga udari u glavu umjesto pored. Zamislite šta bi onda bilo...L'Avvocato je napisao/la:Moj al kakav sivonja je Melo braco draga. Zatvora fasovati lagano. Sevap bi bilo.
ma šinterima klošarimabianconeros je napisao/la:Chini. .
Kome on ovo pokazuje prst? ?
pošteni smo kad ne namještamotuzlak1987 je napisao/la:Chini hvala sto pomazete Juventusu u odbrani titulevidi se da ste pravi prikriveni Juventini :p
Realno i nazalost ono ni nije za vise.Andrej je napisao/la:Melo samo 3 utakmice kaznjen