Zašto?
pa jer ih ja ne dajem, ako znaš kolika je onda upoređuješ sa glupostima(prosječnom bh, svojom, iz drugog kluba , itd.) da bi opravdao neko pljuvanje, neka je mala pa je ok da neko igra ko slina, nekom je velika pa ako ne da 3 gola svaku tekmu je truba, itd.
to su gluposti, zna ih ko ih isplaćuje tj.klub, meni je to ok i tako i treba ostati , šta imaju navijači drugog kluba što znaju plate kod nas pa ako su nam male onda nas još mogu stići jelde, a ako su velike onda bacamo pare
dobar igrač(trener) nije skup niti može biti skup, najskuplji su loši igrači, koliko god da mu je plata, da mu je marka plata ako ti zabije autogol u derbiju ili odlučujućoj tekmi, ili u evropi gdje je razlika između 3 poena i 1 poena oko 150.000 EUR??
plate su sekundarne ako ti imaš cilj da izdigneš klub iz sivila BiH i uđeš u grupnu fazu, da ispišeš historiju, nekad treba i napravit izuzetak i probiti budžet ako treba za tog specijalnog igrača koji će te stavit na mapu evropskog fudbala, i zato mi je drago da naše razmišljanje ide u tom smjeru i nismo limitirani dugovima pa da ne možemo tako nešto konstruisat....
na kraju (polu)sezone možemo reći ko je bio dobar ko ne, i konsolidovat redove , odstranit višak, pokupiti kvalitet i ponovo napasti sve....