FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 24 dec 2015, 15:50

mene lično ne interesuju plate ničije u klubu
Zašto?

pa jer ih ja ne dajem, ako znaš kolika je onda upoređuješ sa glupostima(prosječnom bh, svojom, iz drugog kluba , itd.) da bi opravdao neko pljuvanje, neka je mala pa je ok da neko igra ko slina, nekom je velika pa ako ne da 3 gola svaku tekmu je truba, itd.

to su gluposti, zna ih ko ih isplaćuje tj.klub, meni je to ok i tako i treba ostati , šta imaju navijači drugog kluba što znaju plate kod nas pa ako su nam male onda nas još mogu stići jelde, a ako su velike onda bacamo pare :D

dobar igrač(trener) nije skup niti može biti skup, najskuplji su loši igrači, koliko god da mu je plata, da mu je marka plata ako ti zabije autogol u derbiju ili odlučujućoj tekmi, ili u evropi gdje je razlika između 3 poena i 1 poena oko 150.000 EUR??

plate su sekundarne ako ti imaš cilj da izdigneš klub iz sivila BiH i uđeš u grupnu fazu, da ispišeš historiju, nekad treba i napravit izuzetak i probiti budžet ako treba za tog specijalnog igrača koji će te stavit na mapu evropskog fudbala, i zato mi je drago da naše razmišljanje ide u tom smjeru i nismo limitirani dugovima pa da ne možemo tako nešto konstruisat....

na kraju (polu)sezone možemo reći ko je bio dobar ko ne, i konsolidovat redove , odstranit višak, pokupiti kvalitet i ponovo napasti sve.... :thumbup: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 dec 2015, 16:17

DenchiNL je napisao/la:mene lično ne interesuju plate ničije u klubu
Zašto?

pa jer ih ja ne dajem, ako znaš kolika je onda upoređuješ sa glupostima(prosječnom bh, svojom, iz drugog kluba , itd.) da bi opravdao neko pljuvanje, neka je mala pa je ok da neko igra ko slina, nekom je velika pa ako ne da 3 gola svaku tekmu je truba, itd.

to su gluposti, zna ih ko ih isplaćuje tj.klub, meni je to ok i tako i treba ostati , šta imaju navijači drugog kluba što znaju plate kod nas pa ako su nam male onda nas još mogu stići jelde, a ako su velike onda bacamo pare :D

dobar igrač(trener) nije skup niti može biti skup, najskuplji su loši igrači, koliko god da mu je plata, da mu je marka plata ako ti zabije autogol u derbiju ili odlučujućoj tekmi, ili u evropi gdje je razlika između 3 poena i 1 poena oko 150.000 EUR??

plate su sekundarne ako ti imaš cilj da izdigneš klub iz sivila BiH i uđeš u grupnu fazu, da ispišeš historiju, nekad treba i napravit izuzetak i probiti budžet ako treba za tog specijalnog igrača koji će te stavit na mapu evropskog fudbala, i zato mi je drago da naše razmišljanje ide u tom smjeru i nismo limitirani dugovima pa da ne možemo tako nešto konstruisat....

na kraju (polu)sezone možemo reći ko je bio dobar ko ne, i konsolidovat redove , odstranit višak, pokupiti kvalitet i ponovo napasti sve.... :thumbup: :kafa:
Jako dobar i realan post.Niti mi dajemo iz svog dzepa da se isplate plate,niti to treba biti nasa briga,na kraju krajeva.A malo je neozbiljno porediti plate u "drzavnim firmama" i na taj nacin vrsiti komparaciju.Pa ako idemo u krajnost i to radimo,sta bi rekao neki radnik u njemackom T-com-u koji ima platu cca 4000-5000 € ,a igrac Bayerna to zaradi za 5 dana ili manje :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 dec 2015, 16:17

keli1946 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ma jok to ne izvlači se, priznao sam grešku, nema Deni veću platu, nasjelo se na priču, izvinuo sam se. Nego kažem da zlu ne trebalo takvi podaci trebaju biti dostupni jer se tako može manipulisati. Ne kažem da se sad manipuliše.
Razmislis li prije nego kliknes "posalji"
Jesi li svjestan o kako teskim stvarima pricas to su teske rijeci a ti na osnovu prtpostavke ili rekla kazala ih govoris.
Samo 100% siguran mozes o tome pricati i iznositi to na forum i nemoj se ono ironicno izvinjavati pa nas jos glupljim pokusavas napraviti.
Majstore nije ironično, stvarno sam pogriješio u vezi tog, nasjeo na priču "provjerenu". Ne pričam o teškim stvarima jer nema teških stvari. Jedino da ti nacrtam. Nisam bio upravu za konkretan slučaj i ne mislim da se tako radi, vjerujem ovim ljudima u upravi i ni za šta ih ne optužujem.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 dec 2015, 16:21

keli1946 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ma jok to ne izvlači se, priznao sam grešku, nema Deni veću platu, nasjelo se na priču, izvinuo sam se. Nego kažem da zlu ne trebalo takvi podaci trebaju biti dostupni jer se tako može manipulisati. Ne kažem da se sad manipuliše.
Razmislis li prije nego kliknes "posalji"
Jesi li svjestan o kako teskim stvarima pricas to su teske rijeci a ti na osnovu prtpostavke ili rekla kazala ih govoris.
Samo 100% siguran mozes o tome pricati i iznositi to na forum i nemoj se ono ironicno izvinjavati pa nas jos glupljim pokusavas napraviti.
A yebiga brate,jedino da se covjek ubije sada??Ispao je @duska krajnje korektan izvinuo se i rekao da nije bio u pravu i ne vidim potrebu da se vracamo na nesto sto treba zaboraviti.

High

Post Postao/la High » 24 dec 2015, 16:24

Sviđa mi se pluralizam na našoj temi. Nismo konformisti kao komšije. :kafa:

Gdje se misli isto - tu se ne misli mnogo. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 24 dec 2015, 16:27

Evo vraca se Kouadio sa posudbe.Proci ce pripreme i ako zadovolji ostaje narednu polusezonu.
Sarajevo ljubavi moja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 dec 2015, 16:49

Otisao je Puzi, ostala je tuga, dizat ce on opet, prste ispred juga!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 dec 2015, 16:52

koliko li će ovih otpisanih otići u Olimpic? a koliko u Slobodu ili Zrinjski :-D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 dec 2015, 17:04

Mi kad nemamo problem, sami ga sebi stvorimo. Ne znaju ljudi uzivati da ga je.bes...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 dec 2015, 17:10

hajmo pravit' špicu na hasetovom k'o nekad, za početak :kafa:
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 dec 2015, 17:24

BitiSrcemVezan je napisao/la:hajmo pravit' špicu na hasetovom k'o nekad, za početak :kafa:
Joj kad se sjetim onih Novogodisnjih turnira prije 10-15 godina,Skenderija krcata,ludilo na tribinama....sada se ni mala dvorana ne moze napuniti

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 24 dec 2015, 17:30

Ado76 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:hajmo pravit' špicu na hasetovom k'o nekad, za početak :kafa:
Joj kad se sjetim onih Novogodisnjih turnira prije 10-15 godina,Skenderija krcata,ludilo na tribinama....sada se ni mala dvorana ne moze napuniti
U gradu ispod Trebevića kreće BORDO priča :D
26 I 27 SVI NA HASETOV TURNIR. SVI SA ŠALOVIMA, SVI U CRNOM!!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 dec 2015, 17:31

[youtube][/youtube]
Na kakvom smo vrhuncu bili u ovim vremenima...

Ako bude fina atmosfera sad, vidjeću i ja da ispoštujem malo, svakako će teško biti zanimljivijih događanja na terenu... :mrgreen: Ionako sam već željan bilo kakvih utakmica.
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 dec 2015, 17:35

Ado76 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
1946

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 24 dec 2015, 17:42

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Ovo prvi put gledam u zivotu. Ne mogu da vjerujem da su se i tad pjevale iste pjesme. Nisam bio rodjen, ali je zaista prelijepo. Zna li koliko je ulaz
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 dec 2015, 17:49

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
:bow: Kad prije ovo iskopa,svaka ti cast Sjecam se i ovoga,malo prije rata se igralo.Ali sto je Garo (Mulavdic) bio majstor to se vise nije rodilo.I poslije rata je bilo slicno ovome.Kakav merak opet ovo pogledati :thumbup:
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 24 dec 2015, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 dec 2015, 17:51

Gledaj krcate dvorane jbt.. :shock: Evo na kraju dimnu bacise, i tad se palilo i palit ce se.. :urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 dec 2015, 18:12

joker90 je napisao/la:Gledaj krcate dvorane jbt.. :shock: Evo na kraju dimnu bacise, i tad se palilo i palit ce se.. :urnebes: :urnebes:
Samo se tada znalo ko je smije baciti,a boga mi i unijeti :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 dec 2015, 18:16

Bio sam na ovoj tekmi u Skenderiji.
Dobra stara vremena.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 dec 2015, 18:17

Zanima me reakcija navijaca, ako Germain Kouadio obuce naš dres i zaigra? :D
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Djulboni, Hajdeee, mosarajvosa83, Mostarac12345, trunks1946, Vanja8 i 94 gosta.